רק טוב!
תקופה מטורפת ואני מרגישה החמצה על היעדרותי מהפורום.
דבר ראשון המון בהצלחה לכל הרצות בירושלים – למי שזה המרתון הראשון, למי שזה השני ולמי שזה ה.... ולרצות החצי וה10, בעיר שיש בה יותר אווירה מעליות.
שבוע גדוש ונפלא עבר עלי - רק כמה נקודות:
1. הבת שלי הצטרפה לבעלי לאימון ערב עם הקבוצה - ולדבריו ולדברי השותפים, ובעיקר לדבריה היתה מדהימה. יש לה באופן פלאי יכולות ריצה מטורפות שאין לי מושג ממי ירשה אותם. ועוד מעט הם יוצאים לרכב יחד......טריאתלון נשים לגמרי באוויר.
2. רכבתי אתמול לראשונה עם הקליטים!!! הייתי בלחץ הסטרי ואחרי לא מעט תירגולים של התחברות ושחרור בתוך הבית בשבוע האחרון, והיה מעולה!!! תענוג פשוט. רכבנו שינינו בשבילים הפנימים בין הישובים, נרכב שם עוד פעם פעמים לפני היציאה לכביש ממש.
3. תכף יוצאת לאימון ריצה וים! מודה שאני לא חושבת שאכנס למים, כי אין לי חליפה אבל ים זה תמיד טוב במיוחד עבורי ואולי אולי יהיה לי האומץ. ועוד יותר מההתרגשות מהחזרה למים, חברה לקבוצה, וחברה אישית במיוחד וקולגה לעבודה שנמצאת באמצע טיפולי הכימותרפיה תבוא גם. היא שחיה בחסד עליון, ומתגעגעת מאוד לים, קיבלה אישור לטבול טיפה ואני מאוד מתגעגעת (למרות שנפגשנו רק אתמול), השחיה לצידה בקיץ שעבר, עם השקט שלה והסבלנות לקצב שלי, היתה אחד הדברים שגרמו לי להתאהב בים.
אז שבת שלום! מקווה לחזור לדווח אחרי האימון! ושישי רק טוב