קצרים לשישי - סוף שבוע נהדר

age40

New member
הספורט כחלק מהעולם שלי

היי, חדשה כאן... אצלי גיל 40 הביא איתו אהבה ענקית לספינינג וריצה אשמח לשתף...

הסיפור שלי...

רק טוב!

תקופה מטורפת ואני מרגישה החמצה על היעדרותי מהפורום.
דבר ראשון המון בהצלחה לכל הרצות בירושלים – למי שזה המרתון הראשון, למי שזה השני ולמי שזה ה.... ולרצות החצי וה10, בעיר שיש בה יותר אווירה מעליות.

שבוע גדוש ונפלא עבר עלי - רק כמה נקודות:
1. הבת שלי הצטרפה לבעלי לאימון ערב עם הקבוצה - ולדבריו ולדברי השותפים, ובעיקר לדבריה היתה מדהימה. יש לה באופן פלאי יכולות ריצה מטורפות שאין לי מושג ממי ירשה אותם. ועוד מעט הם יוצאים לרכב יחד......טריאתלון נשים לגמרי באוויר.
2. רכבתי אתמול לראשונה עם הקליטים!!! הייתי בלחץ הסטרי ואחרי לא מעט תירגולים של התחברות ושחרור בתוך הבית בשבוע האחרון, והיה מעולה!!! תענוג פשוט. רכבנו שינינו בשבילים הפנימים בין הישובים, נרכב שם עוד פעם פעמים לפני היציאה לכביש ממש.
3. תכף יוצאת לאימון ריצה וים! מודה שאני לא חושבת שאכנס למים, כי אין לי חליפה אבל ים זה תמיד טוב במיוחד עבורי ואולי אולי יהיה לי האומץ. ועוד יותר מההתרגשות מהחזרה למים, חברה לקבוצה, וחברה אישית במיוחד וקולגה לעבודה שנמצאת באמצע טיפולי הכימותרפיה תבוא גם. היא שחיה בחסד עליון, ומתגעגעת מאוד לים, קיבלה אישור לטבול טיפה ואני מאוד מתגעגעת (למרות שנפגשנו רק אתמול), השחיה לצידה בקיץ שעבר, עם השקט שלה והסבלנות לקצב שלי, היתה אחד הדברים שגרמו לי להתאהב בים.

אז שבת שלום! מקווה לחזור לדווח אחרי האימון! ושישי רק טוב

לשחות שוב בים.....

אחרי ריצה של כ8 קילומטר נכנסנו לים, בהתחלה היה קפוא!!! בלי חליפות, לא לכולם זה היה טוב ולא כולם נכנסו. לקח לי זמן להתרגל אבל בסוף פשוט נכנסתי והיה קסום! נזכרתי כמה אני אוהבת לשחות בים. בהתחלה ליוויתי את גיסתי שעושה את צעדיה הראשונים בשחיה, לקראת הטרינשים, ואז חזרתי לסיבוב נוסף - פשוט כי היה כל כך כיף. מאושרת שהעזתי, שהתגברתי ובאמת היה נפלא!

susieada

New member
טובים מאוד!!

בשורות נהדרות על הבת והבעל בקבוצה. שתרוץ כמו הרוח עם לב כמו שלך!
ותתחדשי על היכולת להתחבר עם קליטים. עשית שיעורי בית והכנות מעמיקות. כל הכבוד! תהני!
והים הים! כל הכבוד על הכניסה והשחייה - ללא חליפה.
שיהיו הרבה שחיות משותפות ע החברה המיוחדת שלך.
שבת שלום!

חדשות נהדרות!

כמה כיף לראות את הדור הבא נכנס לתחומי הספורט "שלנו", ואם זה מלווה בכשרון- בכלל השמחה רבה!
ברכות על הקליטים (רק לא לשכוח שאת מחוברת ולנתק רגל מהקליט כשאת עוצרת...).
מקנאה בך על השחיה בים! פה יש מדוזות ועדיין קר לי לחשוב על זה (אפילו עם חליפה).

היום לראשונה התחלתי לרוץ בשילוב עם הליכה. טכנית זה היה קשה בגלל החצאית וגם עדיין לא קניתי נעלי ספורט.
אשמח לקבל המלצות לנעלי ספורט?

susieada

New member
מזל טוב על התחלה! מזל טוב על הצעדים הראשונים בריצה. לכונו קשה בהתחלה כל דבר חדש. התמדה, רצון, הדרכה הם הסודות להצלחה.
את בדרך!

בקשר לנעליים, את צריכה לבדוק מה נוח לך, מה תומך ברגל. לכל אחת מאיתנו רגל שונה ולכן, כל אחת צריכה למצוא נעל מתאימה לה (חברה ומודל). יש חנויות ריצה עם מגוון סוגי נעליים ויכולת ריצה והתאמה על מסלול. תהני בחיפושים!

מזל טוב! את בתחילתה של דרך נפלאה, רק עשי זאת בתנאים נוחים: בגדים מתאימים לריצה, נעלי ריצה טובות. אי אפשר להמליץ על דגם מסויים, הכנסי לחנות ריצה מקצועית ובקשי שיתאימו לך נעליים לפי מבנה כף הרגל שלך וכמובן, כאלה שיהיו נוחות לך. בהצלחה!

בהצלחה! ממליצה ללכת לחנות מקצועית, לקבל הצעות, לבדוק נעלים שונות - לכל אחת נעל מומלצת אחרת.

ושוב המון בהצלחה

susieada

New member
הכי טוב לבדוק היטב. בחירת נעל מתאימה זאת תהליך. טוב שאת בודקת כמה אופציות.

galyam7

New member
היה כיף!

לא יודעת מה התוצאה במדוייק, כי לא שמתי לב שיש שם שלט עם זמן כשהגעתי לקו הסיום.
אבל נראה לי שבהתחשב בפציעה, תוצאה טובה.
הייתה אווירה טובה, את המקצה של ה- 10 הזניקו אחרי עשר... ויצא שהיה ממש חם. שפכתי על עצמי מיים וכמעט כל הזמן רצתי עם בקבוק ביד.

susieada

New member
נפלא לשמוע שהיה כייף!!

זאת העדות הכי טובה שאפשר. לא משנה זמן!
כייף שיכולת לרוץ את ה10 עם העליות הירושלמיות, גם אחרי פציעה.
שתמשיכי לעלות עוד הרבה פסגות!

למעלה