פעם ראשונה 10K ומסה של דבורים צהובות על 2...
הייתי מאוד מרוגשת.. אבל לאחר שהגענו לכינוס, שם כיבדו אותנו ביוגורט מולר שהיה מאוד טעים.
עשינו ריצת חימום קצרה ונכנסנו לשרוול הכל נראה סבבה והרגשה טובה
אחרי הזינוק אנחנו מתחילים בקצב לא רע וההרגשה שזה הולך להיות הכי סבבה, אחרי איזה 4 ק"מ אני מתחילה להרגיש חלושעס ברגלים, בחילה מגעילה
בטעם של יוגרוט פירות מולר, ולא מצליחה להניע את עצמי, מרגישה על הפנים אבל מסרבת להפסיק לרוץ, קואץ שואל אם אני רוצה להפסיק, לא,
אני מתעקשת להמשיך אבל ממשיכה בקצב הליכה, עוברים 5.5 ק"מ ומגיעים לאיזור כיכר רבין שם הוא נותן לי לשתות בקבוק מים וחצי שופך עלי,
אחרי הסיבוב אנחנו חוזרים לרוץ, בסדר אני אומרת, וכך עושה, ואז נכנסת לקצב קצת יותר מתאים... חוזר לי הצבע לפנים,
ממשיכה ואז העליה בגשר של רוקח, אני עולה אותה בריצה ומחליטה שלא מפסיקה ולא הולכת, אמנם רצה בקצב צב, אבל ממשיכה... מגיעה לשיא הגשר
ולפני נחיל צהוב כמו של דבורים... מראה מלבב.... ממשיכה עוד קצת ובערך חצי ק"מ לפני הסוף מישהו מתנשף בכבדות כואבת על עורפי אני מסתובבת
ומגלה את הבוס שלי מלפני 10 שנים... יאללה אלי מה זה ההתנשפות הזו בוא נסיים כמו שצריך... ממשיכים ומסיימים בחיוך גדול.
אין לי שמץ מה התוצאה, גם לא הפעלתי את האפליקציה... ברור שלא הגעתי לתוצאה שרציתי ואפילו רחוק מזה...
מתי הם כבר מפרסמים תוצאות?????????
טוב אעדכן כשיהיו..
בגדול החוויה היתה מעניינת וטובה לפעמים הבאות, בסופו של דבר אפשר לאמר שנהניתי... היה שווה, שמחה שאני עושה את זה...
כואב לי קצת ברגליים אבל יעבור עד האימון הבא...
בשלב מסויים הרגשתי שקואץ מתבאס ממני... באחד הסיבובים שלו לאחור לחפש אותי הוא שאל אם אני רוצה לסיים בשעה וחצי.. התבאסתי.....
אבל בסוף שלח לי מסר שהוא גאאה בי...
פעם ראשונה אך בהחלט לא אחרונה!!!
שבת שלום