קצרים לשישי: סופ"ש כבר כאן

מור שלז

New member
אולי די???

אם לא מספיק כל התקופה האחרונה המטורפת הזו, והעובדה שאתמול מצאתי את עצמי מתרוצצת ומנסה לדאוג לפינוי המשרדים, להצליח לתרום מה שרק אפשר מהציוד והריהוט שנשאר לפני הסגירה (הצלחנו! כל הציוד נתרם לבית ספר) מגיע פתאום טלפון מאבי. מפנים אותו לבי"ח... והמחשבה הראשונה שעוברת לי לראש היא: לא עוד.

מגיעה לשם, לאותו בי"ח, לאותו מיון, שאמא שלי ז"ל לא יצאה ממנו לפני פחות משנתיים. ואחרי אינספור שעות במסדרונות המיון מתקבלת ההחלטה בערב לאשפז.

ואני שוב מתפקדת כמו רובוט, דואגת, מתרוצצת, והכל, מנסה להתנתק מהרגשות, אבל הלב בפנים צועק: "אולי די!!!". כל כך הרבה בתי חולים פקדתי ברחבי הארץ בשנתיים האלו. גם לעצמי, אבל בעיקר לאנשים שאני הכי אוהבת...

חזרתי הביתה בלילה, הספקתי לישון קצת וקמתי מאוששת יותר הבוקר.
מתכננת להספיק עוד לרוץ ארוכה הבוקר, ואז לחזור לעוד יום ארוך בבית החולים.

וכל מה שיש לי לחשוב זה: "מזל שיש את הריצה".
את המקום הזה שמאפשר לי להתפרק ולבנות את עצמי מחדש, ולחשוב ולבכות, ולעבד קצת את כל מה שקורה, ואז לצאת לעוד יום חדש ולהתמודד ולהיות חזקה בשביל מי שצריך אותי.

מזל שיש את הריצה...

susieada

New member
באמת, די.

שמחה בשבילך שיש לך את הריצה, המקום לבנות את עצמך, לחשוב, לבכות, ולעבד מה שקורה... כל כך קשה. כל כך הרבה דברים משנה חיים ביחד. התפקדות בבתי חולים. זכרונות אחרונים של אמא, דאגה לאבא.

אני שמחה שהצלחת לתרום את כל ציוד המשרד ומאחלת לאבא שהייה קצרה בבית החולים עם החלמה מהירה.

איך היתה הריצה הארוכה בגשם וקור??

חיבוק וכוח.
שבת שלום.

אם אני זוכרת נכון זה בבאר שבע, נכון?

אם את בבאר שבע וצריכה משהו, כל דבר, בכל שעה. רק תגידי
מקווה שאביך ירגיש טוב בקרוב מאוד...

באמת די!

מקווה שאביך יבריא במהרה ותוכלי לכתוב "אולי די?" רק בנוגע למזג האויר... (כי זה הדבר הראשון שעבר לי בראש כשקראתי את הכותרת, לפני שנכנסתי לתוכן ההודעה). תהיי חזקה בשביל כולם, אבל גם בשבילך

melon

New member
מקווה

שאבא שלך מרגיש יותר טוב. מאוד מלחיץ ומתיש.

ממה מיה

New member
די דיינו

ממש ממש די, מקווה שברגעים אלו הוא מרגיש טוב יותר, תהיי חזקה

susieada

New member
יום חורפי!!

תשמרו על עצמכן. מקווה שלכולן יש חשמל ותנור חם...
תהנו ממזג האויר הנדיר, בכל דרך שמתאימה לכן!

susieada

New member
אימונים בחום והגנת הבית

אני באימון חיזוקים - חימום 5 דק' עלייה וירידה במדרגות... ושאר ה45 דק' בסלון עם תצפית על חדשות הטלויזיה לראות מה קורה בארץ הקרה הרטובה המושלגת הנצורה שלנו..
דני גם ויתר על הרעיון ללכת לשחות ולחדר כושר ויושב על הטריינר (הנפלא של מור)...

והרגע קיבלתי הודעה שרק חצי מהתלמידים הגיעו לבית הספר בתל אביב, שבו הייתי אמורה להתחיל היום ללמד את תוכנית בר/בת המצווה לילד המיוחד... נתחיל בשבווע הבא! אז אני בבית, שומרת על נעימות, הזדמנות להשלים משימות אחרות,

כל מי שצריכה לצאת, אנא תנהגו בזהירות - כבישים רטובים, חלקים, גם אם יהפוך הגשם, השלג לקרח...

חיבוק חם ושבת שלום!

ממה מיה

New member
אולי אני אשאב קצת מוטיבציה ממך?

השעה חמש ומרגיש לי כמו עשר בלילה... כל מה שבא לי זה לשבת במוד של בטת כורסא ולנשנש...

susieada

New member
בתאבון! לא רע לנשנש מדי פעם.

אני מניחה שלא יהפוך להרגל. יתחמם לנו קצת, עוד כמה מעלות. יתיבש לנו קצת. הרוחות, הברד והשלג ירגעו, ותמצאי שהמוטיבציה תחזור אליך בעוצמה!

גם לי החושך של שעה 17:00 מרגיש לי כאמצע הלילה!

חגגה

New member
בהכחשה........

הקדמה: 4 שבועות למרתון טבריה. שבוע הבא מסכמת. היום הייתי אמורה לעשות טרום-מסכמת של כ-28-30 ק"מ. גשם-שלג בחוץ. כבישים כפואים.

כמו רובוט, כיוונתי שעון ל 6 . קמתי והייתי בטוחה שאני יוצאת לשעתיים-שלוש שעות, עד שקיבלתי וטו על הסיפור הזה מאישי ומהמאמן. ההוראה: חדר כושר. שעתיים+ (20 ק"מ+חימום)
ומאז אני פשוט יושבת בבית ולא מצליחה לצאת. מוצאת את כל הסיבות בעולם לא ללכת....

זמן מצויין להתעדכן מהקורה בפורום

שבת שלום
הרבה רפואה לחולות ולפצועות ולנצורות בשלג...

susieada

New member
חיבוק, ואם אין מסילה, לפחות את כאן! כייף לנו!

אולי בהפוגה תצאי לחדר הכושר? עם מוסיקה אהובה באוזניים? עם מבטי אהדה עם עוד אנשים משוגעים שיוצאים להתאמן ביום הכי חורפי בהרבה שנים? תרגישי שלמה עם כל החלטה!

ממה מיה

New member
שעתיים מסילה??? מבינה אותך

עיתי את זה פעם בארה"ב שם רצנו, אני וחברתי, בכל מזג אויר (כולל שלג, אבל לא כשהדרכים קפואות ומחליקות) והיה יום כזה בו היה הכל חלק, ניסינו לחפש מסלול לארוכה ובסוף סיימנו בחדר כושר. עשינו לעצמנו דמיון מודרך ונזכרנו במסלול, לא החווייה הכי מדהימה..
נקוה לשיפור מחר..

melon

New member
איזה מהירות רצים על המסילה ?

מצאתי טבלאות המרה אבל זה לא עובד לי... אני מזיעה את נשמתי , מתנשפת כהוגן ולא מתקדמת בכלל. 3.5 ק"מ בחצי שעה של עבודה קשה

מה שכן - השרירים ביום אחרי כואבים מאוד בעיקר במדרגות...

זה ק"מ - לא מיילים (בדקתי כמובן)
שיפוע מינמלי

מה קורה כאן ?

"וזוהי רק המסיללללהלללה להלללה לללההה"

ממה מיה

New member
לפי ההרגשה /דופק

אני שמה שיפוע של 1% ומתחילה במהירות נמוכה ואז מגבירה על פי ההרגשה

חגגה

New member
אולי המסילה ישנה או לא מתוחזקת...

ואולי סתם רצפה עקומה.

לי בדכ יותר קל פיזית על מסילה, יותר קשה מנטלית

חגגה

New member
בסוף זה נגמר ב 20 ק"מ על מסילה בחד"כ

והכרה שלמה בכוח המנטלי שלי.
האמת, ששידורי אליפות אירופה בשחייה עשו את היאוש טיפה יותר נוח.

למעלה