אוסף הלקים שלי

trilliane

Well-known member
מנהל
אני משתמשת כרגע במחזק הזהב של סאלי הנסן

ולטעמי הוא בסיס לא רע (לפחות בהשוואה לקודמים שניסיתי) אבל הוא לא זול, ואם את מחפשת רק בסיס ולא זקוקה בהכרח למחזק אז אפשר למצוא הרבה יותר זולים. את יכולה לחפש קצת בארכיון הפורום, למעשה רק בשבוע האחרון היה כאן דיון על בסיסים/מחזקים.

תודה יקירתי

האמת היא שאני חושבת שהעמידות של הלקים תלויה גם בשומניות הטבעית של הציפורן, יש כאלה שהציפורניים שלהן שומניות יותר ולכן הלק לא מחזיק מעמד. וגם במה את עושה עם הידיים במהלך היום. לא ניסיתי בסיסים אבל יכול להיות שהם עוזרים לעמידות, לדעתי שווה לנסות.

מחזקי ומייבשי לק

אני מודה שאני לא תמיד מורחת אותם כי אין לי בעיה לחכות חצי שעה עד ייבוש מלא אבל אם כן הם עושים את העבודה .

מימין לשמאל: ליידי קייר מחזק ציפורניים, אנדריאה לק לבן ישן הוא התייבש אז ניסיתי להוסיף לו אציטון כדי להחזיר אותו לחיים אבל זה לא עבד..., ליידי קייר מחזק לק.

לק נגד פטריית הציפורניים

אני אפילו לא בטוחה שיש לי אבל באחת הציפורניים יש פגיעה קלה זה נראה כאילו קיבלתי שם מכה והיא לא עברה לכן אני שמה מידי פעם את הלק הרפואי הזה. לא חותמת במאה אחוז על הלק אבל למי שחוששת מפטריה כדי שתשאל את הרופא עליו.

Evil Kittie

New member
חחח מצחיק שהעלת אותו

היה לי פעם אותו והוא לא עזר בשיט... בסוף הלכתי על כדורים

ממש השתלטתי לך על השרשור חחחח

חשבתי על דברים שמתאימים לציפורניים

וזה אחד כזה. מעניין שאת אומרת שהוא לא עזר לך כנראה הוא לא עוזר לכל סוגי הפטריות.

ותשתדלי חופשי, בשמחה.

מסירי לק

לרוב אני משתמשת באציטון פשוט שאני קונה בליידי קייר או בבתי מרקחת. לאחרונה קניתי את מסיר הלק TWIST שהיה בקופון בעשרים ש"ח. היה עליי לק כחול וניסיתי להסיר אותו באמצעות התכשיר, אין מה לומר התכשיר עשה את שלו! אמנם לקח לזה שלשה סיבובים עד שכולו ירד אבל התוצאה היתה מצויינת.

בעקרון מדובר בספוגית שספוגה בחומר כל שהוא, קצת חבל שלא כתוב בעברית הל השפופרת מה זה מכיל אבל מצוין שהמוצר לא נוסה על בעלי חיים ושהוא לא לא מכיל אצטון, מועשר באלוורה ויעיל גם בציפורניים מלאכותיות.

התמונה מהרשת.

תם ונשלם

תודה לכן על הסבלנות ול LILO4 המנהלת היקרה על ההשקעה בפורום הצבעוני.

להתראות בשנה הבאה עם כמות לקים כפולה לפחות...

trilliane

Well-known member
מנהל
התחלה מבטיחה! זה הקטן גדול יהיה

נהניתי לצפות באוסף שלך, תודה על הפירוט, הכרת לי לקים שלא הכרתי עד כה.

Osnatz1

New member
תודה על השיתוף!

מה השם של הג'ייד הסגול 408? אני לא אצליח לזכור מס' והוא נראה מעניין..

+עזבי את הלקים, מה זה הבייבי בי דלישס החמוד הזה???

או מי גאדד

זה הדבר הכי חמוד ביקום!!! אבל היא לא התכוונה לזה - בתמונה הראשונה רואים בקבוק של הבושם בי דלישס שהוא מוקטן (התמונה של כל הלקים יחד)

וואי תקשיבי אני לא קשורה אבל שתי הבובות הכי חמודות שיש !!! חחח

והרסת אותי שתלית אותן מהאוזניים !! חחח

קיבלתי את הבושם מתנה

האמת הוא די מתוק לי אז אני שמה אותו רק לעיתים רחוקות.

noash5

New member
איך שמת לב לזה בכלל?!

גם אחרי שאמרו לי שהוא בתמונה הראשונה חיפשתי אותו במשך 2 דקות!!

למעלה