איזה לק נלבש? שרשור בסימן ט"ו באב!

Zoya Blaze

אחד הלקים היפים, אם לא היפה ביותר שיש לי באוסף. תמונה מהרשת כי לא הספקתי להוריד למחשב את התמונה.
המריחה שלו אלוהית, ממש כיפית, שכבה אחת מספיקה לכיסוי מוחלט, הגימור שלו מבריק וחלק, לא השתמשתי בטפ קוט, והוא כבר מחזיק לי יומים בלי קילופים ושטפתי המון כלים ונקיונות בלי כפפות

הזמנתי מהנט עם משלוח לארה"ב והביאו לי אותו

הזמנתי מזויה אותו ואת הAurora, שעוד לא ניסיתי.
אני כל כך מרוצה מהלק הזה, אחרי שניסיתי די הרבה מותגים, זה הלק היחיד שמחזיק עלי מעמד. אני כבר ארבעה ימים איתו בלי תיקון אחד (והרבה עבודות בית ומים בלי כפפות), זו פעם ראשונה שזה קורה לי.
הוא מהמם בדיוק כמו בתמונות, עוד לא נתקלתי בכזה מיוחד. אני רק הולכת עם הידים קדימה ומסתכלת על הצפורנים כל הזמן

המברשת הכי נעימה שהשתמשתי איתה (שמה את opi בכיס), מריחה חלקה, שכבה אחת מספיקה לכיסוי מוחלט, לא השתמשתי בטופ קוט. אחרי שאנסה את האורורה, ארשום עליהם פוסט.

אלו הצפורנים שלי אגב

והכל תודות למחזק של opi, והמחזק כסף של סאלי הנסן שחיזק אותן והביא אותן למצבן הארוכות. זה הכי ארוך שהיה לי אי פעם בכל 38 שנותי (שזה הרבההההההה)

Bonushkie

New member
יש לך ציפורניים ממש יפות!

אני גם התחלתי עם המחזק של OPI וגם לוקחת ביוטין, אני גוזרת את הציפורניים כך שאין את החלק הלבן(עד שכבר יגדל מספיק שלא ישאר מהציפורן הפגועה) ורציני שכל יום אני צריכה לגזור שוב. עברו שבועיים בקושי מאז שהורדתי את הבניה וכבר בערך חמישית מהציפורן שלי היא חדשה!

ובאמת ממש אהבתי את זויה גם כן, יש לי לק שלהם מחו"ל שהצבע אמנם מאוד איכזב אותי אז כנראה שאחליף או אמכור אותו אם מישהי תרצה אבל בפעם האחת שניסיתי אותו הפורמולה והמברשת היו מדהימים. יש לי עוד 2 לקים שלהם שצריכים להגיע לארץ מתישהו(tallulah וtobey) ובאמת שהייתי שמחה להביא יותר. דווקא אבא שלי עכשיו נוסע לארה"ב אבל לצערי הוא חושב שלקים זה רעל ושגם ככה אחרי 5-6 הייתי צריכה להפסיק לקנות לתמיד אז נראה לי שהסיכויים שהוא יביא לי לא הכי טובים... אולי אני אמצא באיביי או משהו.

התכוונת: היו לך צפורנים מאוד יפות

כי קיצרתי את כולן היום. מרוב האורך כל הזמן קיבלתי איתן מכות (אני לא רגילה) ואחת נשברה אתמול, ממש עצוב, so.. לא לקחתי סיכון ו-

ה-zoya tobey מהמם, אני בדיוק מחפשת דיופ ל-opi short's story, ואבא שלי גם טס שבוע הבא לקנדה אומנם, ואני בונה על זה

yaelsn

New member
רעיון טוב! אולי אני אשים אותו גם, עשית לי חשק

וגם ככה זה לא יישאר עליי הרבה זמן כי אני חושבת שהבאטר לונדון שהזמנתי כבר מחכים לי בדואר

Name Of a User

New member
Gade - Peach Sorbet

השתמשתי בטכניקה הנהדרת של נטלי - Stamping Decal.
זה פשוט גאוני לבחורות כמוני שלא יודעות להחתים בדרך הרגילה

זה עדיין קצת עקום כי בכל זאת התנסות ראשונה,
אבל באופן כללי אני די מרוצה, ומאוד מאושרת שסופסוף אני יכולה להשתמש בדיסקות שלי ואפילו לרכוש עוד!
תודה נטלי

neurotica

New member
חמוד ממש!

החותמת יצאה ממש טוב.

באיזה שלב היית כושלת בהליך ההחתמה?
כי ראיתי את הפוסט הזה והבנתי שגם הוא לא יעזור לי כי אצלי החותמת לא עוברת בכלל טוב לגומי..

Name Of a User

New member

בשלב ההעברה מהחותמת לציפורן
פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך.. חחח

shili11

New member
אם הדוגמא לא עוברת לחותמת את יכולה לנסות...

כמה דברים:
1. הדבר הבסיסי ביותר- אם הניילון הכחול/ שקוף נשאר על הדיסקית.
2. יכול להיות שהלק הספיק להתייבש עוד בדיסקית ולכן הוא לא מתרומם- במקרה כזה את צריכה לעבוד מהר יותר.
3. או שהחותמת שלך מחליקה ושומנית קצת ומה שיעזור לך זה לעבור עליה עם מחק רגיל וזה יפתור את הבעיה.
בהצלחה

neurotica

New member
חח הניילון בוודאות לא שם.

לא נראה לי שהלק מתייבש, אני עושה את זה די מהר. בקצב של הסרטונים, פחות או יותר.
הסעיף האחרון זה רעיון טוב, לא ניסיתי.

בכל הכנות, נראה לי שהחותמות פשוט גרועות. או שהלקים לא מתאימים להחתמה.

trilliane

Well-known member
מנהל
במה את משתמשת? (דסקות, חותמת)

אגב, גם לקים שלא מתאימים להחתמה מתחימים; הם פשוט יהיו דלילים ובהירים מדי ולא ייראו טוב, אבל ברמת העיקרון הם עובדים כמו לקים טובים (רק שהתוצאה הסופית לא מוצלחת).

neurotica

New member
יש לי חותמות מביוטיקייר

ועוד כמה חותמות שהזמנתי מהאופציה הכי זולה באיביי, שחלק מהן ראיתי גם באחד האתרים שאתן ממליצות עליהם פה.
זה לא שזה לא עובר לחלוטין, זה פשוט יוצא לא אטום או שלא כל הציור עובר או שאם זה כבר עבר טוב לגומי זה לא עובר ממנו לציפורן.

shili11

New member
האאא היית אומרת מלכתחילה חחחחח מצחיקה

אם זה עובר לך ולא אטום הבעיה בלק ואת צריכה לחפש לך אטום יותר שמכסה בשכבה אחת לחותמות
וגם יכול להיות כמו שאמרתי מקודם שזה התייבש אם זה לא אטום כנראה שעל הדיסקית ואם זה לא עובר לציפורן אז זה התייבש על החותמת...
שימי לב שמהרגע שגירדת את הלק מהדיסקית את צריכה לעבוד ממש ממש ממש מהר- או לפחות ככה זה אצלי עם הקונאד.
אם אני לא מחתימה תוך חצי דקה אם לא פחות- הלק מתייבש לי.

למעלה