איזה לק נלבש? שרשור בסימן שבועות

SimplyMe1

New member
אין לי קומפקטית

אלא SLR שלא מאפשרת צילום נורמלי לאצבעות שלי, התחשק לי להעלות תמונה של הלק שלי לשבועות וזה בלתי אפשרי איתה, צילמתי באייפון אבל הפרוצדורה של להתעסק עם הכבל כדי להעביר למחשב שלי ואח"כ להעלות תמונה-זה מבאס..
חבל שאין דרך קצרה ונוחה יותר..

trilliane

Well-known member
מנהל
מהאייפון תעבירי דרך BT / דואל / דרופבוקס

זה מה שאני עושה כשאני מצלמת בגלקסי של הבנזוג.

SimplyMe1

New member
זהו, מה הקטע של הדרופבוקס? איך מתחילים להשתמש

?

נשמע קצת כמו ק. תמיכה בשימוש בחומרים מסוכנים..
אבל אין ברירה אלא לשאול כדי לדעת

trilliane

Well-known member
מנהל
ענן... אין ממש מה לדעת, תיכנסי ותראי

אני דווקא לא משתמשת בזה כי אני מעדיפה את השיטות האחרות, אבל למי שאוהב זה נוח. אם אני עם הלפטופ פתוח אני מעבירה ישירות ב-BT, ואם הוא סגור אז אני שולחת לעצמי לג'ימייל (מהחשבון שלו) ואז זה כבר אצלי בדואל ואני יכולה להוריד בכל מחשב, כמובן.

SimplyMe1

New member
לשלוח לג'ימייל-אני שולחת

האיכות שיוצאת זוועתית.
ובדר"כ התמונה גם יוצאת הפוך, וכשאני צריכה להתחיל להתעסק בלהבהיר תמונה ואז גם להפוך אותה, זה כבר הופך את העסק למעיק כדי להעלות לפורום.

ברגיל אין לי בעיה לשבת לערוך תמונות שעות בלייטרום, אבל כשתמונה נראית טוב ולא זוועתית מהאייפון..

trilliane

Well-known member
מנהל
למה? המצלמה של האייפון כזו גרועה?

99% מהתמונות שאני מעלה לפורום צולמו בגלקסי ואת יכולה לראות את האיכות, היא סבבה לגמרי. זו אמנם לא עדשה של מצלמה אמיתית, אבל הרזולוציה של המצלמה היא HD, ואני מקטינה את משקל התמונות בתכנה גרפית לפני ההעלאה (כי במקור הן מעל 1MB וזה המון; אני מקטינה ל-100KB פחות או יותר).

כמו כן אני גם גוזרת שוליים מיותרים, או מאחדת כמה תמונות לתמונה אחת, משחקת קצת עם הקונטרסט, הבהירות או הגוון במידת הצורן (יש לה נטייה למשוך לכחול).

זה לא כזה מעיק, מדובר בכמה דקות עבודה לתמונה בסה"כ, ואני מעלה תמונות פעם-פעמיים בשבוע לכל היותר, אם בכלל; אז עד שאני כבר מעלה אני רוצה שהן ייראו טוב (אם כבר אז כבר) ואם אין לי כוח אז אין לי כוח, אף אחד לא מכריח אותי...

SimplyMe1

New member
לא כזו גרועה, היא פשוט מועלית על הצד

ואז גם צריך להכניס לפיקאסה ליישר אותה.
בקיצור צילמתי את הציפורניים, אנסה בשרשור תמונות הבא להוסיף תמונה:)

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי את מצלמת על הצד?

לא נתקלתי בתופעה כזו בסלולריים אחרים (אפילו דור 2.5...). כל התמונות שצילמתי עם הכיוון הנכון של המצלמה הועלו כמו שצריך. בכל מקרה, גם לו הייתי צריכה לסובב, מדובר בלחיצת כפתור... ומכיוון שאני בלאו הכי לא מעלה תמונות כפי שהן אלא חותכת, מקטינה ולרוב גם מאזנת צבעים, זה לא משנה לי.

SimplyMe1

New member
טוב, שמתי לב הרגע לפורום שאת מנהלת

נחמד ביותר:)

לגבי מה שכתבת-אני מצלמת ישר, אבל אולי עכשו אחרי שיש לי אפליקצייה חדשה לעריכה זה יסתדר.
העליתי בעבר כמה תמונות מהנייד ויצא לא משהו, לכן ויתרתי..
אח"כ אעלה את זה שעשיתי לשבועות.

ד"א
נכון לכתוב בכתיב חסר את המילה "עכשו" כמו שאני נוהגת בדר"כ?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מעלה מהמחשב, אני תמיד חותכת ומקטינה לפני

לצערי אין לי מצלמה של ממש, אז אני מצלמת בסמרטפון של בן-זוגי, אבל כשיש לי מצלמה אחרת אז מה שיש.

yaelsn

New member
אני מצלמת בפלאפון

ומעלה את התמונות לדרופבוקס או למייל שלי, ואז הן זמינות לי על המחשב

MyRun

New member
אני אישית מצלמת מהאייפון

לא כ"כ איכותי, אבל זה מה יש... גם ככה אני מורחת מכוער עדיף שהתמונה לא תהיה חדה

לא חושבת שאפשר להעלות מהנייד ישירות לפה, לא ניסיתי.. אני בדרך כלל שומרת מהאינסטגרם (שאליו העליתי עם האייפון) למחשב או שמחברת את הכבל.

trilliane

Well-known member
מנהל
לבן חלבי מנוצנץ: ORLY Peaceful Opposition

http://4.bp.blogspot.com/-KZFpzHG2J...DK1v2jZo/s1600/Orly+Peaceful+Opposition+4.JPG
שתי שכבת מכובדות + גימור מאט (של essie). תמונה עדיין אין כי אין לי כרגע איך לצלם, מקווה שתהיה לי מאוחר יותר היום.

כמו כן חנכתי את עונת הקיץ עם לק ראשון לרגלים העונה. בחרתי בתמה דומה – REVLON Starry Pink. שלוש שכבות +מאט. מסתבר שהן לא התייבשו שם מתחת כמו שצריך, וכשישבתי בישיבה מזרחית הלק די "נמעך"...
אף על פי שחיכיתי המון בין שכבה לשכבה וגם מאז שסיימתי למרוח את הגימור.
ניחא, זה ברגליים ובגלל שזה מאט זה לא בולט.

trilliane

Well-known member
מנהל
די זהה, למען האמת...
בתמונות לא רואים הבדל

אני חושבת שרואים רק במציאות כשמשווים עם ובלי. בכל מקרה לא אהבתי את הגימור המבריק; המאט האחיד את הלק, הפך אותו ל"חלבי" ולבן יותר וזה התאים בול.

למעלה