איזה לק נלבש - שרשור לאמצע השבוע

Plushable

New member
Hard Candy Sky וחותמות שעיצבתי :)

השבוע התהדרתי במניקור "עבודת יד" אפשר להגיד :)
קיבלתי את הדיסקית השניה שעיצבתי וניסיתי ליצור איתה שילוב שמיימי שכזה.
מי שלא מכירה או שכחה, לפני תקופה לקחתי על עצמי משימה ותחביב חדש - לעצב דיסקיות חותמות stamping plates ובנתיים יש לי 2 דיסקיות פרי עיצובי שאני מוכרת לעולם הגדול :)
את העיצובים ומידע נוסף תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק שלי - /www.facebook.com/NailzCraze" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/NailzCraze" rel="nofollow" target="blank">Nailz Craze

בדיעבד שילוב הצבעים לא היה הכי מוצלח (מסתבר שבכלל התבלבלתי בין שני לקים והתכוונתי להחתים עם משהו אחר קצת יותר דומיננטי) והמיקום של החותמות (הפגסוס וחד הקרן) לא מושלם, אבל לא נורא, תמיד יש פעם הבאה :)
לבסיס השתמשתי ב-Hard Candy - Sky תכלת עדין עם ברק אולטרה סגול שלא ממש נראה בתמונה. הפורמולה די דלילה, נדרשו 3 שכבות נדיבות לכיסוי טוב.
ולחותמת השתמשתי בלבן של essence (מיועד לחותמות) וב-essence sure azure, כשעצם רציתי להשתמש ב-gleam in blue שהוא תכלת קצת מטאלי והיה אמור לבלוט הרבה יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
מ-ה-מ-ם! בהחלט עיצוב שמימי

איך את מצליחה למקם את החותמת בזווית המדויקת?
אני מתקשה להחתים ישר ובאמצע...
לפעמים כשזה ממש עקום מסירה ומתחילה מחדש (שונאת כשזה קורה
).

Plushable

New member
תודה! :)

האמת שאין לי מושג, זה פשוט יוצא לי יחסית ישר...
אבל החותמות של הפגסוס וחד הקרן לדעתי יצאו ממש עקומות רק שלא ממש רואים בתמונה :)
לא היה לי כוח להסיר אותן, השארתי הכל כמו שזה יצא...
מאיזה כיוון את מחתימה? והאם מגלגלת?

trilliane

Well-known member
מנהל
הן נראה לי בזווית מוצלחת מאוד, ממש לא עקומות

אני מחתימה מימין לשמאל, אני מניחה; מגלגלת, ודאי.

Plushable

New member
נשמע כמו מה שאני עושה :)

אני פשוט נמנעת מדוגמאות גיאומטריות. ניסיתי פעם אחת וזה הוציא אותי מדעתי. לא ברור אם בגלל שזה יצא עקום או בגלל שהיה לי פאטרן גיאומטרי על הציפורניים, או בגלל צבע הלק? חח אין לי מושג
האמת שאני לא מחתימה הרבה אבל אוגרת הרבה חותמות. נראה לי שאני טיפוס שיותר אוהב צבע חלק אחד, אבל אני אוהבת לנסות כל מיני דברים :) אולי משהו יתחבב עלי יותר..

O n y X

New member
הלוואי שהיה לי מקום על הציפורן לחד קרן

ושלחתי לך מסר

trilliane

Well-known member
מנהל
CHIC Midnight Blues 290 (הכנה)

כחול מטאלי כהה (אם כי מרוב שהוא כהה בקושי חשים בשימר). בתמונה הגוון לא ממש משקף את הגוון המדויק במציאות (לפחות בצג שלי) והוא גם נראה כהה יותר (במציאות). שכבה אחת, ללא מייבש.
יתרון: אטום בשכבה אחת.
חיסרון: הוא לא דליל אבל אולי לא סמיך מספיק כדי להימרח בנוחות – משהו בשילוב בין המרקם למברשת לא עשה לי מריחה קלה מדי. הבעיה עם צבע כ"כ כהה היא שקשה לנקות את הפספוסים...

סיכום ביניים: צבע מקסים; זו הפעם הראשונה שאני מורחת (וכבר עומדת לכסות אותו...) ואני מרוצה מאוד מהרכישה.

trilliane

Well-known member
מנהל
BARRY M Aqua Green 285 (מעל)

הרעיון לרבד אותו הגיע מהבלוג הזה, שרק בזכותו קניתי את הלק, למעשה; בבלוגים אחרים די התאכזבו ממנו כי הוא שקוף למדי ולכן נדרשות שכבות רבות כדי להגיע לצבע הבקבוק, אבל הגאונה מהבלוג הוכיחה שהוא נהדר כשכבה עליונה על צבע כהה וכך עשיתי. היא מרחה על ירוק כהה, אני על כחול כהה.

התלבטתי אם שתי שכבות או אחת, בחרתי באחת (אבל נדיבה) כי שתיים כבר היה גורם לו להשתלט יותר ופוגע באפקט החצי שקוף. התוצאה המתקבלת היא דואוכרום מגניב שקשה לראות בתמונה, לצערי. בזווית ישרה רואים בעיקר את הגוונים הטורקיזיים, אבל בזוויות חדות הוא מחזיר גוון סגול וזה פשוט מגניב! בתמונה אפשר לראות את זה קצת באגודל. כמו כן המצלמה של הגלקסי מושכת לכחול כהרגלה; הגוון ירקרק יותר (הבקבוק יצא יחסית קרוב למציאות, ועדיין במציאות הוא יותר ירקרק ופחות טורקיזי).

מעל מרחתי את המיני-מייבש של פושה. בהזדמנות זו אציין שהוא מייבש טוב כמובטח, אבל לא בצורה יוצאת דופן. קראתי עליו נסים ונפלאות, אבל כבר הלכתי לישון 15 דקות אחרי שמרחתי אותו (על לק פשוט למדי) וקמתי עם סימנים של כרית... אז גם הוא לא מושלם. אני לא חושבת שהוא נופל במשהו ממייבשים טובים אחרים (למשל אסי או לה-שה) אז אני בספק אם אטרח להזמין אותו מחו"ל, סתם יקר. בכל מקרה, אם אתן מזמינות, אל תקנו את בקבוק המיני. המברשת קטנה ולא נוחה במיוחד למריחה, וכשהמפלס יורד קצת (והוא יורד די מהר) צריך להיאבק עם הזוויות כדי להוציא חומר וזה לא ממש נוח (זה קורה כמובן גם עם בקבוקים גדולים, אבל במיני זה מעיק כפליים בגלל גודל המברשת).

למעלה