BARRY M Aqua Green 285 (מעל)
הרעיון לרבד אותו הגיע מ
הבלוג הזה, שרק בזכותו קניתי את הלק, למעשה; בבלוגים אחרים די התאכזבו ממנו כי הוא שקוף למדי ולכן נדרשות שכבות רבות כדי להגיע לצבע הבקבוק, אבל הגאונה מהבלוג הוכיחה שהוא נהדר כשכבה עליונה על צבע כהה וכך עשיתי. היא מרחה על ירוק כהה, אני על כחול כהה.
התלבטתי אם שתי שכבות או אחת, בחרתי באחת (אבל נדיבה) כי שתיים כבר היה גורם לו להשתלט יותר ופוגע באפקט החצי שקוף. התוצאה המתקבלת היא דואוכרום מגניב שקשה לראות בתמונה, לצערי. בזווית ישרה רואים בעיקר את הגוונים הטורקיזיים, אבל בזוויות חדות הוא מחזיר גוון סגול וזה פשוט מגניב! בתמונה אפשר לראות את זה קצת באגודל. כמו כן המצלמה של הגלקסי מושכת לכחול כהרגלה; הגוון ירקרק יותר (הבקבוק יצא יחסית קרוב למציאות, ועדיין במציאות הוא יותר ירקרק ופחות טורקיזי).
מעל מרחתי את המיני-מייבש של פושה. בהזדמנות זו אציין שהוא מייבש טוב כמובטח, אבל לא בצורה יוצאת דופן. קראתי עליו נסים ונפלאות, אבל כבר הלכתי לישון 15 דקות אחרי שמרחתי אותו (על לק פשוט למדי) וקמתי עם סימנים של כרית... אז גם הוא לא מושלם. אני לא חושבת שהוא נופל במשהו ממייבשים טובים אחרים (למשל אסי או לה-שה) אז אני בספק אם אטרח להזמין אותו מחו"ל, סתם יקר. בכל מקרה, אם אתן מזמינות, אל תקנו את בקבוק המיני. המברשת קטנה ולא נוחה במיוחד למריחה, וכשהמפלס יורד קצת (והוא יורד די מהר) צריך להיאבק עם הזוויות כדי להוציא חומר וזה לא ממש נוח (זה קורה כמובן גם עם בקבוקים גדולים, אבל במיני זה מעיק כפליים בגלל גודל המברשת).