איזה לק נלבש - שרשור לאמצע השבוע

Nakuro

New member
ואייי זה מקסים!

לגבי הפושה, בקבוק המיני באמת טירור (זאת הסיבה שנפתרתי ממנו
) טובח להתנסות ולא מעבר. דווקא בגודל מלא המברשת ממש ארוכה והגעתי כבר לחצי בקבוק ואני עדיין מוציאה חומר בקלות.
את המייבש של לה-שה אני ממש לא אוהבת, משהו במרקם שהוא עושה ללק, ולדעתי הוא גם לא מוצלח מי יודע מה בייבוש..

trilliane

Well-known member
מנהל

בבקבוקים גדולים אכן קל יותר להסתדר גם בחצי הבקבוק (אם כי זה תלוי גם במבנה הבקבוק), בזכות המברשת הארוכה הבעיה הקשה מתחילה מאוחר יותר...

למען האמת עוד לא נתקלתי במייבש גרוע. המייבש היחיד שאכזב אותי הוא המייבש של אורלי (למרבה האירוניה) כנראה כי הוא מנסה "לייצב" את הלק ולהתמזג איתו או משהו כזה... אבל בוקי בסדר (לא ממש מהיר, אבל עושה את העבודה); לה-שה ממש סבבה לי, מייבש במהירות טובה ונותן הרבה ברק; אסי כנ"ל (הוא עדיין חדש ודליל אצלי אז אני שומרת אותו למניקורים בעייתיים) והפושה מבחינתי טוב באותה מידה, למעט הבקבוק. מבין כל הנ"ל לה-שה הוא הזול ביותר (16 ש"ח בלבד!) ולכן לטעמי נותן את התמורה הטובה ביותר למחיר (גם אם פושה קצת יותר טוב, אני לא חושבת שבמידה שמצדיקה מחיר כפול).

Plushable

New member
מקסים :)

באמת התלבטתי אם לקנות אותו אבל החלטתי לוותר כי כבר יש לי לק מאוד דומה של KIKO, אבל זה נראה מעולה כטופ :)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה!

ממש חבל לי שאני לא יכולה להעביר נאמנה את איך שזה נראה במציאות. התמונה הורסת את הברק, הגוון והדואוכרומיות....
העין רואה והמצלמה פשוט לא קולטת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, ביד ימין התעצלתי למרוח אתמול את בארי

אז השארתי אותה להיום, וקמתי עם מרקם פיכסה על הלק אף שזו רק שכבה אחת שהייתה יבשה לחלוטין כשהלכתי לישון (נמרחה שעות רבות לפני כן). מסקנה: לק שחובה למרוח אחריו מייבש...

poynter

New member
לק מקסים שלהם, אני ממש אוהבת אותו

נראה עלייך ממש טוב, וזהו.. החורף הגיע אני מבינה

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה; כאמור, לא נשאר עליי... זה היה רק הבסיס

והחורף ממש לא הגיע, אני לובשת קצר ומזיעה לא מעט...

מבחינתי אין דבר כזה "לקים של חורף" או "לקים של קיץ"; הלקים שלי הם לכל השנה

Nakuro

New member
Rimmel- Aqua Cool

התמונה השמאלית יותר קולעת לגוון כי הוא הרבה יותר עדין וממש לא זוהר כמו שיצא לי...
קיבלתי על הלק הזה שלל מחמאות בעבודה
איזה כיף זה

Nakuro

New member
אין שום בין הלק הזה ללילך, האמת

זה תכלת מאד עדין
הלק הזה נקנה בלונדון והוא מסדרה שלצערי לא משווקת בארץ...

לא רימל, אבל

לילך יש גם לביוטיקר וגם לליידי קר, של הביוטיקר קצת יותר כהה והאמת די מזכיר את זה שבתמונה.

Plushable

New member
לק סגול מנצנץ של Nature Angel עם חותמת

לק סגול מנצנץ של Nature Angel עם חותמת עננים כסופים :)
החלטתי להסיר את הלק הקודם (בתחילת השרשור), לקצר את ציפורניי, ולנסות משהו נוסף שדמיינתי שאעשה כשאקבל את הדיסקית שלי.
השתמשתי בלק סגול של Nature Angel שקניתי באיביי. הלק עצמו בגימור Seude (שזה מן מאט עם נצנצים) אבל עם טופ מבריק של פושה (או כל טופ מבריק אחר) הוא פשוט מדהיייייים! הוא ממש מקבל עומק והנצנוץ שלו משגע!
למרבה ההפתעה הסתפקתי בשכבה אחת נדיבה שנתנה כיסוי מלא לדעתי.
מעל החתמתי עם החותמת שלי Nailz Craze NC02 בעזרת עט לק של סאלי הנסן Color Quick בצבע Silver Chrome
לאחר מכן חתמתי את הכל עם טופ של פושה. גם כאן הופתעתי לטובה ולא קיבלתי מריחות של החותמת כלל. תענוג!
It's a keeper! :) נשאר לסופ"ש....

למעלה