חמוד מאוד
O One Fantasy Lady New member 28/8/13 #7 לק מט עם אפקט סוכר של CHIC - מס' 6 התמונות לפני טופ קואוט לייבוש ולפני ניקוי... התלבטתי אם למרוח מייבש, זה קצת מאבד מהאפקט לדעתי, לא? בכל מקרה בסוף נשברתי ומרחתי כי לא היה לי זמן לחכות שיתייבש לבד... לא בטוחה אם אני מעדיפה עם או בלי...
לק מט עם אפקט סוכר של CHIC - מס' 6 התמונות לפני טופ קואוט לייבוש ולפני ניקוי... התלבטתי אם למרוח מייבש, זה קצת מאבד מהאפקט לדעתי, לא? בכל מקרה בסוף נשברתי ומרחתי כי לא היה לי זמן לחכות שיתייבש לבד... לא בטוחה אם אני מעדיפה עם או בלי...
D denush New member 29/8/13 #18 מקסים! אני רואה שכבר הגיעו לחנויות, את מאזור המרכז? אם כן היכן רכשת אותו אם מותר לשאול?
O One Fantasy Lady New member 29/8/13 #21 האמת שאת זה רכשתי לא במרכז אלא בדרום, אבל זה היה בסניף רגיל של H&O שיש בכל הארץ. היו להם את כל הצבעים המהממים
האמת שאת זה רכשתי לא במרכז אלא בדרום, אבל זה היה בסניף רגיל של H&O שיש בכל הארץ. היו להם את כל הצבעים המהממים
ה השם הקודם לא מתאים New member 29/8/13 #26 אתמול קניתי 2 מהסדרה הזו הבעיה (או שלא ) שאני כ"כ אוהבת טקסטורות שכבר אין צבע שאין לי. אני ממש מתלהבת ש CHIC גם הוציאו קולקציה כזו ומקווה שימשיכו לחדש בעוד תחומים (ג'לים הולוגרפיים??? )
אתמול קניתי 2 מהסדרה הזו הבעיה (או שלא ) שאני כ"כ אוהבת טקסטורות שכבר אין צבע שאין לי. אני ממש מתלהבת ש CHIC גם הוציאו קולקציה כזו ומקווה שימשיכו לחדש בעוד תחומים (ג'לים הולוגרפיים??? )
ה השם הקודם לא מתאים New member 29/8/13 #29 את מס' 7 השחור-סוף סוף שחור בלי כסף ו את 9 הטורקיז-ירקרק. אהבתי מאוד את שאר הצבעים אבל את רובם יש לי מחברות אחרות.
את מס' 7 השחור-סוף סוף שחור בלי כסף ו את 9 הטורקיז-ירקרק. אהבתי מאוד את שאר הצבעים אבל את רובם יש לי מחברות אחרות.
N Name Of a User New member 28/8/13 #10 עד עכשיו הייתי עם זה צבע המנגו המדהים הוא OPI - The 'It' Color והגליטר הוא China Glaze - Im Not Lion היה לי נחמד אם העיצוב הזה אבל הוא ירד די מהר
עד עכשיו הייתי עם זה צבע המנגו המדהים הוא OPI - The 'It' Color והגליטר הוא China Glaze - Im Not Lion היה לי נחמד אם העיצוב הזה אבל הוא ירד די מהר
D denush New member 29/8/13 #19 הורססססס אני חולה על China Glaze - Im Not Lion וממש אהבתי את העיצוב!!!! שילוב מדהים! שאלה - הלק הצהוב-מנגו הכתים לך את הציפורן?
הורססססס אני חולה על China Glaze - Im Not Lion וממש אהבתי את העיצוב!!!! שילוב מדהים! שאלה - הלק הצהוב-מנגו הכתים לך את הציפורן?
N Name Of a User New member 30/8/13 #35 תודה רבה לגבי הלק של OPI - לא שמתי לב לכתמים בולטים מדי של הצבע.