איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

Bonushkie

New member
Color Club- Over The Moon

נראה לי שזה הפך להיות אחד הלקים האהובים עליי, לפחות בשמש(ובתאורה מסויימת, האור בחדר שלי ובחדר כושר משום מה גורמים לאפקט די חזק אפילו שבשאר הבית שלי כמעט ולא רואים כלום). אני מתכוונת לנצל אותו כמה שאפשר עד שכבר לא יהיה שמש מספיק בשביל שיראו את האפקט.

לק ממש יפה, אבל הציפורניים שלי הגיעו למצב שהם התקפלו כל כך הרבה שזה התחיל לשרוף לי בקצות האצבעות והייתי צריכה לגזור הכל. התרגלתי שזה ארוך יותר וזה ממש לא יפה לדעתי שזה כל כך קצר.

לפחות כמעט ולא נשאר לי מהחלק ההרוס! עכשיו שהורדתי איזה 2-3 מ"מ של ציפורן, נשאר לי ממש טיפה(אולי 2 מ"מ בכל ציפורן ובסביבות 4 בבהונות) מהחלק ההרוס, אז אני מניחה שכשהיומולדת שלי תגיע עוד חודשיים כבר לא ישאר כלום מהחלק ההרוס ואולי גם יהיה קצת אורך. נדמה לי שאני אצתרך לגזור ככה עוד פעם אחד, גג פעמיים, ואז אני כבר יכולה לגדל ציפורניים כמו בנאדם נורמלי.

Bonushkie

New member
ורוד עם נצנצים כחולים

לא מצתלם כמו שצריך, בבקבוק הוא ורוד כמו china glaze shocking pink(ששמתי מתחת) אבל על הציפורן זה ממש ורוד מרקר.

הלק יפה אבל התמונה יצאה זוועה(אבל זה אייפון ועכשיו חושך, ברור שתצא תמונה באיכות מהתחת), וגם הכל נקראה הרבה פחות טוב עם ציפורניים כל כך קצרות. גם קצת קשה לי ללכת עם רק לק אחד בלי עיצוב, אבל אני עוד לא ראיתי עיצוב שעושים עם לקים כאלה חוץ מללכת איתם לבד. שוקלת אם להשאיר ליום הראשון ללימודים או להחליף.

יש לי גם עוד 2 חדשים אחד ורוד בייבי עם ריבועים בשחור לבן וורוד נאון, וורוד כהה עם פלייקיז.

למעלה