איזה לק נלבש? שרשור לאמצע שבוע!

yaelsn

New member
חחחחח

אני לא יודעת איך מצלמים בשתי הידיים בו זמנית

אני מצלמת בד"כ עם הפלאפון אז אני חייבת שיד אחת תחזיק אותו בזמן שהיד השנייה מדגמנת

yaelsn

New member
חחחח זה לא עובד לי

אין לי על מה להשעין את הפלאפון והטיימר אצלי בפלאפון מהיר מדי. או שאני פשוט לא יודעת לתפעל אותו כמו שצריך

trilliane

Well-known member
מנהל
יפה! אהבתי את הגוון ואת הפסים

טיפ: נסי לא למרוח ממש עד הקצה או לנקות קצת את העור לאחר המריחה, זה ישווה למניקור מראה מקצועי.

neurotica

New member
זה אחרי שניקיתי.

אני לא מצליחה לנקות יותר מזה מבלי למחוק כבר את הלק מהציפורן. אני אתנחם בזה שבמציאות אף אחד לא מסתכל עליהן כ"כ מקרוב כמו בתמונה.

וכן, שמתי לב שבמניקורים יותר מקצועיים לא מורחים עד הסוף. אבל חבל לי, גם ככה הציפורניים שלי קצרות מדי לטעמי לאחרונה.

trilliane

Well-known member
מנהל
נסי לנקות עם מקלון עץ או עם מברשת דקה

(של אייליינר) טבולה באצטון. אישית אני משתמשת בעיקר במקלון, ממש תוך כדי המריחה (מורחת, מנקה מידית) ואח"כ מה שנשאר מסביב על העור בחוץ אני כבר מנקה עם צמרון טבול באצטון.

גם אני לא אוהבת כשלא מורחים עד הסוף ומשאירים פס עבה בלי לק, אבל כשזה פס דקיק דקיק (כמו שהמקצועיות עושות, ואני לא מצליחה להגיע עדיין לרמת הדיוק שלהן) זה דווקא נראה מצוין ולא מקצר את הציפורן.

neurotica

New member
לא חשבתי על לנקות מיד אחרי המריחה

אנסה את זה פעם הבאה. ת'נקס!

yaelsn

New member
ניסיון ראשון עם water decals / קעקועי מים

העיצוב הקודם התחיל להימאס אחרי שהייתי איתו כל הסופ"ש ומאוד רציתי לנסות את הקעקועים שהגיעו היום בדואר

על 3 אצבעות מרחתי את butler please מקולקציית החורף של אסי. זה לק מאוד מאוד מוזר! בפעם הראשונה שמרחתי אותו הוא היה 'חמאתי' ומושלם בשכבה אחת, אבל בפעמים הבאות הוא נהיה צמיגי ומעצבן. אני צריכה לנער את הבקבוק לפני כל שימוש ולמרוח שכבה ראשנה ממש עבה וממש מהר. אחרת זה לא יוצא טוב

על 2 אצבעות מרחתי את הגירסא השנייה של holy grail מבית A-England

ועל אצבע אחת עשיתי שילוב של 2 הצבעים עם סלוטייפ דק

את הקעקועים קניתי פה. מומלץ לקנות כמה סטים ולבקש מהמוכרת לאחד את המשלוח, זה מוזיל את כל העסק ובממוצע יוצא משהו כמו 10 שקלים לסט.

נ.ב
אני יודעת שאני ממש חופרת ואם היה לי כוח הייתי פותחת בלוג ומעבירה לשם את רוב המלל, אבל אני לא יצירתית ואין לי רעיון לשם מקורי אז הצעות יתקבלו בברכה, ואז כמות החפירות בפורום תרד קצת ותוכלו להמשיך להסתכל בכיף על התמונות

yaelsn

New member
תמונה שנייה

כי בקודמת לא כל כך רואים טוב את המלכה על האגודל

yaelsn

New member
ויד ימין
אותם קעקועים, רק הסדר קצת שונה:)

סלחו לי על הקיוטיקלס, בד"כ הם הרבה יותר ממושמעים, אבל היום הצפתי אותם באציטון חחחח

denush

New member
חפירות מתקבלות כאן בברכה תמיד!

והעיצוב יצא מגניב... לק מעלף הכחול! P=
ולגבי המדבקות מים, אני רואה שהסתדרת איתם ממש טוב! כנראה שאני היחידה שהסתבכה איתם בפעם הראשונה, ומאז אני קצת חוששת לנסות שוב, חייבת לעשות ניסיון שני בקרוב!

yaelsn

New member
חחחחחח בסוף כן פתחתי בלוג

כי הצלחתי לחשוב על שם מתאים

נראה אם אני באמת אתמיד בעדכונים או שאמשיך לחפור כאן כרגיל

http://paintthemall.blogspot.co.il/

בהתחלה גם לי היה ממש קשה עם ההדבקה, עד שקלטתי את הטריק:
תעבדי עם פינצטה ותניחי את המדבקה על הציפורן בלי להדק אותה לגמרי (שיישאר קצה אחד של המדבקה באוויר) ואז אם לא יצא לך טוב אפשר לקלף ולהדביק מחדש
אני התעסקתי עם כל מדבקה איזה 2 דקות עד שמיקמתי אותה כמו שצריך

yaelsn

New member
אין לך מושג כמה

לא הצלחתי לצלם את כל המגניבוּת שלו:) ובשמש הוא בכלל מטריף!

trilliane

Well-known member
מנהל
ממש לא חופרת, זה מעולה ומחכים לקרוא על התהליך

ואפשר ללמוד ממנו המון (גם אני עושה את זה...
). אני דווקא אוהבת כשהפירוט מגיע כאן ולא בבלוג, נחמד ונוח לי לקרוא את התוכן ישירות בפורום בצורה מרוכזת במקום ללכת לקישור ולקרוא את הדברים במקום אחר.

למעלה