כ"כ מתוק!!
ד דינדש New member 12/9/13 #46 יצא לך ממש יפה.. ואני מתה על CutePolish העיצובים שלה פשוטים ויפים! וההסברים ממש ברורים!
N neurotica New member 10/9/13 #19 China Glaze - Fade Into Hue + LA GIRL 3D Teal Dimensions + פרסומת לא מאד סמויה לדבר הזה שמחזיק אותי בחיים כרגע. אין לי מושג איך ולמה, אבל הצבע של הצ'יינה בתמונות שלי שונה מרחק שנות אור מהצבע האמיתי שלו (זה הסוואץ' הכי קרוב שמצאתי).
China Glaze - Fade Into Hue + LA GIRL 3D Teal Dimensions + פרסומת לא מאד סמויה לדבר הזה שמחזיק אותי בחיים כרגע. אין לי מושג איך ולמה, אבל הצבע של הצ'יינה בתמונות שלי שונה מרחק שנות אור מהצבע האמיתי שלו (זה הסוואץ' הכי קרוב שמצאתי).
Y yaelsn New member 11/9/13 #35 חמוד! יש לי את הלק הזה של l.a girl ואני לא מתלהבת ממנו אחרי שממש ממש רציתי אותו וחיכיתי שיהיה אותו במלאי אני צריכה לתת לו עוד ניסיון ולראות אם שיניתי את דעתי עליו
חמוד! יש לי את הלק הזה של l.a girl ואני לא מתלהבת ממנו אחרי שממש ממש רציתי אותו וחיכיתי שיהיה אותו במלאי אני צריכה לתת לו עוד ניסיון ולראות אם שיניתי את דעתי עליו
N neurotica New member 11/9/13 #39 באמת?? אני כ"כ מאוהבת בו שהארוס שלי מתחיל להיות מודאג. פעם ראשונה ששמתי פשוט לא הצלחתי להפסיק לבהות בציפורניים שלי. יש לך את אותו גוון בדיוק או משהו אחר מאותה סדרה?
באמת?? אני כ"כ מאוהבת בו שהארוס שלי מתחיל להיות מודאג. פעם ראשונה ששמתי פשוט לא הצלחתי להפסיק לבהות בציפורניים שלי. יש לך את אותו גוון בדיוק או משהו אחר מאותה סדרה?
Y yaelsn New member 12/9/13 #45 יש לי אותו ואת הכחול אני צריכה לתת להם עוד ניסיון, אולי עכשיו עם הציפורניים הקצרות הם ייראו לי יותר עדינים ויפים
יש לי אותו ואת הכחול אני צריכה לתת להם עוד ניסיון, אולי עכשיו עם הציפורניים הקצרות הם ייראו לי יותר עדינים ויפים
G GeneticTorture New member 11/9/13 #40 הצבע שלו לא עבר לי במצלמה. זה מעין סגול קצת מטאלי עם אנדרטון של סגול כהה יותר.