איזה לק נלבש - שרשור לאצמע השבוע

Nakuro

New member
אני האחרונה לשאול על עמידות...

לצערי הכל מתקלף ממני תוך יום יומיים

Plushable

New member
אני כל כך אוהבת סגולים עם שימר :) יפה!

אני חושבת שאני צריכה אותו באוסף חח

דינדש

New member
וואאעעעע! מדהים!

אוףף אני כ"כ מתבאסת על עצמי שאני בעוצר לקים!!! אתן עושות לי חשק ממש!!

denush

New member
Pupa 039 Holographic Taupe

הולוגרפי חום של פופה,
אני אוהבת מאוד הולוגרפיים אבל בצבעים יחסית עדינים, ולאחר כל הדיבורים פה בפורום על ההולוגרפיים של פופה, מצאתי לי כמה שהתאימו לטעם שלי מהקולקצייה.

Plushable

New member
מקסים!

הוא באמת כל כך עדין וניטרלי, ואני בטוחה שהוא מדהים בשמש.
אשמח לראות תמונה נוספת באור יום אם יוצא לך :)

denush

New member
כן, בשמש הוא הרבה יותר יפה

אבל זה כל כך מגביל כשמחשיך ב-5! :( אשתדל מחר :)

Plushable

New member
ארג כן!

אני שונאת כשמחשיך כל כך מוקדם. אני עוד יחסית פנויה בשעות הצהריים כשיש אור ומשתדלת לעשות / לצלם אותם באור יום אבל זה באמת מתסכל. בקיץ היתי עושה ומצלמת בחמש אחר הצהריים ועדין היה מואר מספיק.. :\
אוף, חורף...

אבל אני בטוחה שהוא מקסים באור! :)

trilliane

Well-known member
מנהל
essie Dive bar+קמיצה מורדת Barry M aqua green

(כשכבה שנייה).

נמרח אתמול בערב, ומכיוון שזה צבע כהה השחיקה בקצוות הורגשה כבר על הבוקר, עוד לפני שהספקתי לצלם...
(וממש עכשיו הבחנתי בקילופון באגודל ימין...). אבל לא אכפת לי, אני ממש מרוצה!
שמחה שקניתי אותו בסופו של דבר.

זה לק האסי הראשון שלי (לא כולל גימורים); למיטב ידיעתי קיבלתי את גרסת הסלון והפורמולה שלה בסדר גמור, אבל לא מהמוצלחות שמרחתי בחיי. קראתי לא מעט שבחים על הפורמולות של אסי וזו לפחות לא ראויה למחמאות מיוחדות; היא לא נוחה וקלה למריחה כמו שני ה-OPI ורוב האורלי שיש לי. לא יודעת איך היא בהשוואה לפורמולה שנמכרת בסופר-פארם (אם הן בכלל שונות). אני מסכימה עם הבלוגרית שהגדירה אותה כנוזלית במקצת. ייאמר לזכותה שהיא פיגמנטית ואטומה (כיאה לכל לק מטאלי כהה שמכבד את עצמו) ולפיכך הסתפקתי בשכבה אחת מכובדת.

את הגוון אני ממש אוהבת, הוא נע בין teal כהה מטאלי לכחול (לא בדיוק דואוכרום, פשוט זה שילוב כזה "לא החלטי"
) ודווקא כן רואים את הסגול – בזווית מאוד שטוחה, אם מסתכלים על הציפורניים כמעט באותה מישור הגוון נראה סגול לחלוטין. לא שזה משנה הרבה כי זו לא ממש זווית פרקטית, אבל זה אומר שאפשר להכריז עליו כסמי-דואכרומי אז יאללה!

צילמתי בשמש (תמונה שמאלית) ובחיי שבמציאות הוא נראה ירוק כהה, אבל במצלמה לא נשאר לכך שום זכר... הכחילה לו ת'צורה. בצל (תמונה ימנית) הוא דווקא נראה יותר כחול, אבל זו תמונה שהיה לי קל יותר לעבד אז ניסיתי לשחק מעט עם איזון הצבעים (לא ממש עזר). לאחר מאמצים כבירים הצלחתי (בתאורה פלורסצנטית ביתית) לתפוס זווית שבה הוא נראה סגול (התמונה התחתונה) יצא קצת מטושטש אבל זה הכי טוב שהצלחתי לתפוס. הקמיצה נראית סגולה יותר בגלל השכבה של בארי מעליה (היא הוסיפה ברק סגול בזוויות מסוימות גם כשמרחתי אותה על כחול כהה מטאלי Midnight Blues של שיק).

לסיכום: גוון מוצלח ביותר ומומלץ בחום, פורמולה בסדר ומריחה סבירה.

trilliane

Well-known member
מנהל
וברגליים: ORLY It's up to you blue + גימור מט

טורקיז מטאלי נטול כל קשר לצבע הכחול (נוטה יותר לירוק מלתכלת).
אטום במידה בינונית; אתמול מרחתי שתי שכבות, היום הוספתי שלישית לחיזוק נקודות חולשה והעמקת הגוון.
ואז, או אז, מרחתי עליו את essie matte about you והוא הפך אותו ממטאלי סתמי מבריק לטורקיז עמוק ואחיד במרקם קטיפתי עם ברק סאטני מהמם!

לא יודעת אם זה עובר בתמונות, אבל הוא ממש מגניב בעיניי. בניגוד לקרמיים שגימור המט הופך אותם לשטוחים ולגוון "סיד" או "גיר" (שזה דווקא חמוד, אני עושה את זה לגוונים פסטליים) מכיוון שזה לק מטאלי נשאר לו עומק גם אחרי המט. אני ממש מרוצה, אני צריכה למרוח אותו על הידיים בהזדמנות (אבל לא במקביל לרגליים, אז זה ייקח זמן).

המצלמה מושכת לכחול והופכת כל טורקיז לתכלת... אבל זה יצא יפה, אז אני מצרפת את שלוש התמונות.
מלמעלה למטה:
בלי פלאש בהגדרת איזון לבן של אור יום. כל התמונה צהובה להגעיל, אבל הלק בגוון הנכון.

בלי פלאש באיזון לבן אוטומטי – יצא תכלת נפלא ורואים את המרקם, אבל זה ממש לא הגוון...
עם פלאש – שוב, רואים את המרקם, והגוון לא קשור, כאמור.

denush

New member
מהמם!!!

יש לי אותו גם והוא אחד הגוונים המיוחדים לדעתי, פשוט טוב!!!
ממש אהבתי את החותמות, יצא ממש יפה :)

למעלה