איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע!

ChaoticShelly

New member
אחרי התנזרות ממניקורים (המון עבודות בבית)

חזרתי עם Wednesday של זויה כבסיס (התאורה לא משקפת את הצבע), עם שני גליטרים זהובים של Etude House. החבר התלהב אז זה אומר משהו

trilliane

Well-known member
מנהל
פסטל מאובק ותחרה

בסופו של דבר ויתרתי על ORLY Petit Four (נראה לי ורוד מדי לעומת השאר, וגם קרוב מדי ללילך) ולכן ויתרתי גם על לק שונה לאצבע החמישית והלכתי על מניקור תלת-גוני:
ORLY You're Blushing (לילך אפרפר) מקולקציית Cool Romance (מריחה נוחה ואטימות טובה כבר בשכבה הראשונה, אבל מרחתי שתיים לחיזוק).
ORLY Boho Bonnet (תכלת אפרפר) מקולקציית Hope & Freedom (מריחה לא רעה, אם כי הוא קצת פחות אטום ולכן לרוב מצריך שתי שכבות).
ORLY Coachella Dweller (ירוק קר חיוור) אף הוא מקולקציית Hope & Freedom (הדליל מבין השלושה; במריחה טובה ובשכבות עבות אפשר להסתדר בשתי שכבות, אבל היו מקרים שנזקקתי לשלוש).
על ציפורני יד ימין מרחתי בסדר שונה.

לאחר שבחנתי כמה אפשרויות לחותמת בחרתי לבסוף בדוגמת התחרה (או קרושה crochet) מדסקה BM-316 בלק לבן, כמובן (של בוקי סטייל). אגב, כשחיפשתי עכשיו תמונה של הדסקה מצאתי שימוש מקורי ומעניין בדוגמה באותם לקים של אורלי...
אבל יותר מגניב:
http://www.boombasticnails.com/2013/03/adventures-in-stamping-plate-ending-in-6.html
אהבתי, אולי אאמץ את הרעיון למניקור עתידי. אני רק צריכה ללמוד להחתים ישר יותר... חצי מההחתמות יצאו לי קצת עקום (דווקא באגודלים יצא יפה, אבל לא ממש רואים כאן בתמונה) וביד ימין התעכבתי כדי לנסות לסדר את הזווית ולכן בשתי אצבעות התפקששה לי ההחתמה ולא יצאה במלואה (הלק כבר התחיל להתייבש).

Plushable

New member
Dandelion פרח שן הארי לאביב :)

העיצוב שלי מהימים האחרונים 3>
היה איתי מיום שלישי וירד היום לטובת סווצים :) אבל יאמר לזכותו שנשאר איתי הרבה זמן מהרגיל.
לבסיס השתמשתי ב- China Glaze Kinetic Candy, הוספתי גליטר הולוגרפי כסוף וחותמת Dandelion (פרח שן הארי) מהדיסקית Nailz Craze NC01 עם הלבן של קונאד.
אשמח לשמוע מה דעתכן.. :)
מוזמנות לתמונות נוספות בפוסט:
http://nailzcraze.blogspot.co.il/2013/05/dandelions-for-spring.html

trilliane

Well-known member
מנהל
אהבתי מאוד את הגוון והחותמת מהממת, כמובן

דווקא הגליטר מיותר בעיניי, מעדיפה את זה פשוט, עדין ואלגנטי.

למעלה