רואים טיפה סגול בתמונה השמאלית למה ? אם את לא רוצה אל תקצרי חחח
N neurotica New member 12/7/13 #19 אני אצטרך בקרוב, בין אם אני רוצה ובין אם לא. כבר נהיה כמעט בלתי אפשרי להוציא עדשות.
Y yaelsn New member 12/7/13 #15 החלפתי לק הבסיס הוא essie bangle jangle בעיקרון גם הוא נותן כיסוי מלא בשכבה אחת אבל מרחתי 2 כדי שלא יתחיל להישחק לי אחרי יומיים כמו שקרה עם העיצוב הקודם התמונה יצאה לא הכי ברורה כי הברק של המייבש קצת מסתיר את החותמת, אבל במציאות זה נראה סבבה. החתמתי את התמונה העליונה מימין בדסקה הזאת (חיקוי קונאד) עם china glaze awaken http://www.prettynailshop24.de/shop/bilder/1729_konad-schablone-m73.jpg
החלפתי לק הבסיס הוא essie bangle jangle בעיקרון גם הוא נותן כיסוי מלא בשכבה אחת אבל מרחתי 2 כדי שלא יתחיל להישחק לי אחרי יומיים כמו שקרה עם העיצוב הקודם התמונה יצאה לא הכי ברורה כי הברק של המייבש קצת מסתיר את החותמת, אבל במציאות זה נראה סבבה. החתמתי את התמונה העליונה מימין בדסקה הזאת (חיקוי קונאד) עם china glaze awaken http://www.prettynailshop24.de/shop/bilder/1729_konad-schablone-m73.jpg
Y yaelsn New member 12/7/13 #25 כמעט לחלק מהציפורניים זה הספיק, ולחלק (בעיקר האגודלים, או אם החתמתי קצת עקום) הייתי צריכה להוסיף, אבל בגלל שיש מלא צורות בערבובייה לא ממש שמים לב איפה הוספתי ניסיתי עכשיו להסתכל בעצמי כדי לראות באילו אצבעות החותמת לא הספיקה ולא כל כך הצלחתי לזהות
כמעט לחלק מהציפורניים זה הספיק, ולחלק (בעיקר האגודלים, או אם החתמתי קצת עקום) הייתי צריכה להוסיף, אבל בגלל שיש מלא צורות בערבובייה לא ממש שמים לב איפה הוספתי ניסיתי עכשיו להסתכל בעצמי כדי לראות באילו אצבעות החותמת לא הספיקה ולא כל כך הצלחתי לזהות
N noash5 New member 12/7/13 #20 L.A. Girl 3D effects - Teal Dimension כ"כ יפה, אני מאוהבת גורף מחמאות! במציאות יותר טורקיז
Y yaelsn New member 12/7/13 #24 יפה! שמתי אתו בשבוע שעבר ולא אהבתי איך שהוא נראה עליי כי הציפורניים שלי היו ארוכות מדי, ואחרי שקיצרתי אותן כבר החלפתי ללק אחר הוא ממש יפה עלייך! וכל הכבוד שהצלחת לשמור על ניקיון מסביב לציפורן, אני טיפה פספסתי במריחה והיא ממש סרט לנקות את זה כי הוא קצת מכתים חחח
יפה! שמתי אתו בשבוע שעבר ולא אהבתי איך שהוא נראה עליי כי הציפורניים שלי היו ארוכות מדי, ואחרי שקיצרתי אותן כבר החלפתי ללק אחר הוא ממש יפה עלייך! וכל הכבוד שהצלחת לשמור על ניקיון מסביב לציפורן, אני טיפה פספסתי במריחה והיא ממש סרט לנקות את זה כי הוא קצת מכתים חחח