איזה לק נלבש? שרשור לסופ"ש 1.3

yaelsn

New member

בעיניי לגמרי היית צריכה לזכות, האמת שלא הכי אהבתי את מי שסופי בחרה בסוף חחח

trilliane

Well-known member
מנהל
GADE Wild Blackberry 806 +REVLON Heavenly 770

ג'ייד בורדו מטאלי, גוון עמוק, אלגנטי ויפהפה מהקולקציה האחרונה. שכבה אחת וסגרתי עניין, הייתה מריחה לא רעה בכלל, פורמולה נוחה למדי ואוטמת היטב. חשבתי אולי להחתים עליו אבל התעצלתי (זה המוטו שלי לאחרונה בענייני לקים...
) אז נצנצתי אותו עם שכבה נדיבה של רבלון מאחת הקולקציות האחרונות שקניתי בזכות נטלי
.

הרבלון מכיל נצנצים (פתיתים מטאליים) בצורת ריבועים קטנים (תכלת וירוק טורקיזי) ומשושים מעט גדולים יותר בגוון כתמתם בתוך בסיס באז'י שקוף אך די סמיך (לא יודעת איך להגדיר זאת אחרת). הוא מזכיר קצת את Maybelline Express Finish Flash Cosmic 840 שקניתי לאחרונה, אבל המייבלין קר ועדין יותר – נצנצים תכולים וירוקים קטנים יותר בתוך בסיס שקוף לבנבן (מין גון פנינה שקופה) ולא צהבהב כמו הרבלון. הרבלון גרם לג'ייד להיראות יותר חום חצילי (או פשוט גוון כהה לא ברור שאינו שחור...) אבל הנצנצים מדליקים.

לא מרחתי בסיס (התעצלתי, כן) אבל סגרתי את העסק במייבש של אסי, אז סה"כ 3 שכבות נדיבות.

בתמונות לא רואים עד כמה הנצנצים האלה מנצנצים, ושהציפורניים מבריקות בגוון כחול-סגלגל. השמאלית צולמה במצב האוטומטי של המצלמה (סלולרית של סמסונג) והימנית אחרי ששיניתי הגדרות איזון לבן לפלורסנט, אז היא קרובה יותר לצבעים האמיתיים.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא... בעזרת קשריה של נטלי בתפוצות

(ולפני שהמחירי המשלוחים מארה"ב לשאר העולם זינקו פראית
).

yaelsn

New member
יותר אהבתי את הגירסא הימנית

איזה כיף שזו הגירסא שיותר קרובה למציאות

ChaoticShelly

New member
ZOYA Wednesday

גוון מושלם. מזג האוויר אצלנו חורפי (אוסטרליה, אנחנו עוד לא בסתיו אפילו) ואין אור לצילום אז נסתפק בתמונה מהאינטרנט

yaelsn

New member
אחחחח זויה זויה...

אחלה גוון!

ותגידי, את מצליחה לנהוג שם באוסטרליה?
בדיוק התמכרתי השבוע לסדרה אוסטרלית (Rake
) ומחרפן אותי שהם נוסעים בצד הלא נכון

ChaoticShelly

New member
אני לא נוהגת

גם לא בארץ
אין לי רישיון

אבל לוקח המון זמן להתרגל לשבת בצד ה"לא נכון" של הרכב וכל פעם מרגישים כאילו עומדים להתנגש ברכב כשאתה במושב ליד הנהג.

yaelsn

New member
אני מסרבת להיפרד מshe walks in beauty

והעמידות פשוט נפלאה

אולי מחר אחליף אותו למשהו אחר

מה שאני ממש אוהבת בו זה העובדה שהבסיס שלו לא לגמרי שקוף, אלא בעל גוון קצת סגלגל. מרחתי אותו מעל iseult והשילוב ביניהם פשוט מהמם בעיניי

קיבלתי כבר כמה תגובות קטלניות, אבל לא אכפת לי

yaelsn

New member
רעיון טוב!

אני לא מצליחה למרוח את הלקים האלה עם המברשת המקורית, אז עבודה עם ספוג זה אחלה פתרון!

למעלה