יצא מגניב, למה לקח כ"כ הרבה זמן? איזה יפה wednesday!!!
C ChaoticShelly New member 16/3/13 #33 אני בהלם מכמה טוב זה מודבק... קמתי הרגע (אצלנו בוקר) ושום דבר לא נפל!
Y yaelsn New member 17/3/13 #56 וואו וואו וואו! מדהים! עשוי בטוב טעם וממש אהבתי את הבסיס של זויה! מאוד מחמיא לצבע העור שלך
C ChaoticShelly New member 17/3/13 #57 תודה הפורמולה של זויה חלומית היום החלטתי להוריד את העיצוב כי אני הולכת לעבוד שבוע של נקיונות בבית וחבל שיהרס.
תודה הפורמולה של זויה חלומית היום החלטתי להוריד את העיצוב כי אני הולכת לעבוד שבוע של נקיונות בבית וחבל שיהרס.
N Name Of a User New member 16/3/13 #40 תודה עם דבק סלוטייפ,- לוקחים חתיכה, מקפלים לחצי וגוזרים חצי לב... כשפותחים יש לב שלם
ה השם הקודם לא מתאים New member 17/3/13 #52 ממש חמוד אהבתי את הצבעים והלבבות יצאו ממש יפה. צבעת את הסלוטייפ ואז הדבקת או שהנחת אותו כשבלונה והוצאת?
ממש חמוד אהבתי את הצבעים והלבבות יצאו ממש יפה. צבעת את הסלוטייפ ואז הדבקת או שהנחת אותו כשבלונה והוצאת?
ה השם הקודם לא מתאים New member 17/3/13 #53 מתה על הלק הזה אישית אני אוהבת אותו מעל לקים כחולים כהים כי אז יוצ בסיס כהה כהה וגליטרים בהירים