איזה לק נלבש?? שרשור לסופ"ש 4.4.13

denush

New member
יפה !! ומבינה לגמרי לגבי ההחתמות

אבל הרבה פעמים לקים מטאליים\FOIL מאוד טובים,
דווקא ממה שניסיתי המטאליים של שיק לא הכי טובים - מהלקים שיש בארץ, אבל יש לא מעט לקים טובים ברשת שמתאימים... :)

trilliane

Well-known member
מנהל
המטאליים של שיק לא אטומטים

ולכן זה תלוי בהפרש הצבעים ובתוצאה שרוצים להשיג...
לפני שנה השתמשתי בכחול מהסדרה המטאלית שלהם והחתמתי על ירוק זית בהיר מטאלי והוא פשוט יצא ירוק טורקיזי כזה כי הגוון הצהבהב של הלק מתחת עבר דרכו (בדקתי מראש אז ידעתי שזו תהיה התוצאה והיא התאימה לי).

yaelsn

New member
ממש אהבתי את הורוד הזה!

אבל על עצמי אני לא אוהבת ניאוניים משום מה

denush

New member
ורדים

נראה לי שהשילוב לא הכי מוצלח, בדיעבד הייתי בוחרת לק מעט בהיר יותר כבסיס. חשבתי שזה ייצא מעניין שהגוונים קרובים, וזה חביב, אבל הפועל מאוד קשה להבחין בדוגמא.
לא נורא!!! :)

עוד תמונות ופירוט בבלוג - http://justforfunnailblog.blogspot.co.il/2013/04/roses.html

yaelsn

New member
הלק שהחתמת איתו ממש מוצלח!

ובפעם הבאה על יכולה לנסות על הג'ייד הבהיר שקנית לא מזמן, הוא פשוט מהמם ביופיו ובטוח ישתלב טוב עם הורוד המטאלי

יפה

אולי הפוך? כלומר להחתים עם הלק שמרחת ולמרוח עם הלק שהחתמת?
אגב, גמני עם שילוב צבעים דומה עכשיו - לק ורוד כהה של מייבלין שבעלי הביא לי מיוון
והחתמתי עם סגול של וואו. הולך לי טוב עם החתמות עם הלקים של וואו.

אגב, אני ממש אוהבת את הבלוג שלך, את זה שאת משתפת את הנסיונות שלך ואיך עשית את המניקורים ובעיקר אוהבת שאת רושמת גם בעברית.
למרות שהאנגלית שלי טובה עדיין יותר כיף לי לקרוא בעברית.

yaelsn

New member
Bling Bling

סופסוף השתמשתי בstuds שהזמנתי מlightinthebox!!!

הבסיס הוא Storm של זויה

yaelsn

New member
יד שנייה

בגלל שהיה לי הרבה יותר קשה לדייק, הלכתי על עיצוב פשוט יותר ביד ימין

denush

New member
סוף סוף מקור ראשון לתחקר !!

אוקיי אז ככה, כמה שאלות :)
- איך הדבקת לציפורן?.
- זה לא מגביל ממש? כאילו הרבה דברים שעושים יכולים לגרום לזה ליפול? בתחושה שלי כאילו אפילו נגיד לחפש מפתח בתיק יכול לדחוף את זה וזה ייפול לא?
- כמה זמן זה החזיק לך מעמד בסופו של דבר? (כמובן כשזה יקרה חחח)
- איך זה מרגיש על הציפורן? כבד? מוזר? לא מרגישים?

סליחה על החקירה הצולבת!! חחח אבל סוף סוף מישהי שנעים לי לחפור לה :)

yaelsn

New member
חחחח עונה בכיף

בהתחלה נתתי לזויה להתייבש ורק אז החלטתי שבא לי להוסיף לו משהו, אז הנחתי את המלבנים על ציפורן יבשה וניסיתי להחליט איך לסדר אותם

אח"כ מרחתי על הציפורן פס של לק שקוף עם מברשת דקה, ועל חתיכת נייר שמתי טיפה של פושה (מהבקבוק הישן והסמיך יותר)
לקחתי פינצטה קטנה וטבלתי כל מלבן בפושה, ואז העברתי לציפורן

אחרי שמעבירים לציפורן זה לא לגמרי נדבק אז אפשר קצת לשחק עם זה וליישר

בסוף שמתי מעל הכל שכבה נדיבה של פושה:)

פעם עשיתי משהו דומה עם קוויאר וזה החזיק לי לכמה ימים. באחת הציפורניים בטעות נתקלתי במשהו וכל הקוויאר באותה ציפורן ירד בבת אחת, אבל שאר הציפורניים החזיקו סבבה

הקוויאר הרגיש לי ממש כבד ולא נעים, אבל בינתיים המלבנים לא מפריעים לי. אעדכן בהמשך אם כן:)

מגניב ממש!!!

האמת שאני כמו ירדן, מלאת שאלות בנושא

למרות שכבר ענית על הרוב חח
האמת שזה פשוט נראה.. לאדעת, כבד? נתקע?
מעניין שאת אומרת שזה לא המצב. אולי אני עוד אתן להם צ'אנס!

yaelsn

New member
חחחח בינתיים לא מרגיש כבד

הכוכבים כן טיפה נתקעים לי בשיער אבל זה לא נורא. ואת המלבנים ממש לא מרגישים כי הם יחסית דקים ונצמדים ממש טוב לקימור הטבעי של הציפורן

למעלה