צבע מהמם למישהי יש מושג אם יש דיופ לצבע הזה? (אני לא הכי אוהבת את שיק..)
R RAvenn New member 4/8/13 #16 צבע מהמם למישהי יש מושג אם יש דיופ לצבע הזה? (אני לא הכי אוהבת את שיק..)
N neurotica New member 4/8/13 #13 נקודות נראה לי שנקודות ה-go to נייל ארט שלי ברגע שבא לי משהו מעניין אבל אין לי זמן להשקיע יותר מדי. הצבעים מעט יותר בוהקים במציאות וזה כבר טיפה נסוג כי עשיתי מ-ל-י-ו-ן כלים בשבת.
נקודות נראה לי שנקודות ה-go to נייל ארט שלי ברגע שבא לי משהו מעניין אבל אין לי זמן להשקיע יותר מדי. הצבעים מעט יותר בוהקים במציאות וזה כבר טיפה נסוג כי עשיתי מ-ל-י-ו-ן כלים בשבת.
N Name Of a User New member 4/8/13 #15 שחור-לבן הטופ קואט קצת מרח לי את העיצוב, אבל באופן כללי אני מחבבת את מה שיצא.
ה השם הקודם לא מתאים New member 6/8/13 #32 מקסים, כל הכבוד על הסבלנות ובעסה על המריחה הייתי מתחרפנת אם אחרי כל העבודה הזו המייבש היה מורח לי
N Name Of a User New member 7/8/13 #34 כן התבאסתי רצח אבל כבר לא היה לי כוח להוריד ולהתחיל שוב אז אמרתי שנשאיר כבר.. זה לא נראה כזה נורא, ביומיום בקושי שמים לב למריחות
כן התבאסתי רצח אבל כבר לא היה לי כוח להוריד ולהתחיל שוב אז אמרתי שנשאיר כבר.. זה לא נראה כזה נורא, ביומיום בקושי שמים לב למריחות