איזה לק נלבש? שרשור לשבוע חדש

Bonushkie

New member
האמת אולי אני אגזור קצת

אבל לא עד הסוף כי גזרתי אותם פעם שעברה בערך ב10.10 ולקח להם עד עכשיו להגיע לאורך הזה. נראה לי שלגזור קצת לא יהיה בעיה כי הם לא גדלות בדיוק באותו קצב ולא כולן באותו אורך, אולי אני אקצץ פה ושם שיהיה יותר אחיד אבל עדיין יחסית ארוך.

yaelsn

New member
עיצוב בגוונים תכולים :)

התחלתי עם essie turquoise&caicos, הוספתי על 2 אצבעות את china glaze gossip over gimlets וקישטתי את הזרת עם essie butler please
בהתחלה היה זהב במקום הלק הכסוף אבל ממש לא אהבתי את השילוב הזה אז החלפתי :)

yaelsn

New member
אני ממש ממש אוהבת אותו!

קצת קשה לראות בתמונה, אבל יש בתוכו גם חלקיקים זהובים קטנים. זה ממש מיוחד!

בהתחלה מרחתי את הזהב מאותה קולקצייה והוא ממש לא נראה משהו אז החלפתי לכסוף

yaelsn

New member
הוא טורקיז תכלכל משהו

אבל יש מצב שבגלל התאורה שבה זה צולם הוא יצא קצת יותר תכלת.

לפעמים המצלמה שלי גם נוטה למשוך קצת את הצבעים לכיוון הכחול וקשה לי לתקן את זה כי אני עובדת עם לפטופ וגם שם הצבעים טיפה מעוותים.
בהתחלה הייתי מנטרלת קצת את הכחול בתוכנות עריכה אבל ראיתי שמה שנראה לי טוב על המסך של הלפטופ יוצא ממש צהוב על מסכים אחרים אז הפסקתי עם זה

אם את מתלבטת לגבי קנייה שלו, כדאי לך להסתכל בסופר פארם כדי לוודא, כי הגוון הזה נמכר גם בארץ
(אבל כמובן שעדיף לקנות אונליין במחיר שפוי יותר)

פיגרו1

New member
שאלה לא קשורה-איפה אוכל למצוא לקים של קולור ק

קולור קלאב בארץ? בעבר לנייל סטודיו היה אך הבנתי שהם הפסיקו לעבוד איתם. אני מחפשת לקים מהקולציה החדשה שלהם ואשמח לעזרה.
תודה ויום נפלא!

GiraffAdida

New member
crystal mate של LIFE !!! (לק במרקם "חול")

לק בצבע מטריף, עלה לי רק 15 ש"ח
המרקם שלו מאוד מעניין, כי הוא מנצנץ אבל גם מאט... אבל בגלל שמרקם "חול" עושה לי קצת צמרמורת כשאני נוגעת (וגם חבר שלי לא אוהב את זה..) ולפעמים זה גם נתקע לי במגע עם השיער או בבגדים וכו'... שמתי עליו 3 שכבות של לק שקוף (קולוריצ' ג'ל של לוריאל).
גם אחרי 3 השכבות ש להשקוף הוא מנצנץ ומרשים (עדיין מרגישים קצת גבשושיות של חול)

הנה תמונה בתאורה של פלורסנט, ובהודעה הבאה תאורה של יום :)

למעלה