וואו, ממש יפה והתלתן כ"כ מדויק! לגמרי נראה חותמת. שילוב ממש מוצלח
D danra New member 17/3/13 #6 Dior - Marilyn #751 אדום וינטג'י קלאסי עם מיקרו שימר אדמדם שבלתי נראה בפועל, נקרא ע"ש מרילין מונרו... כתבתי עליו בפוסט הפינוקים האחרון.
Dior - Marilyn #751 אדום וינטג'י קלאסי עם מיקרו שימר אדמדם שבלתי נראה בפועל, נקרא ע"ש מרילין מונרו... כתבתי עליו בפוסט הפינוקים האחרון.
P Plushable New member 17/3/13 #10 גוון יפה וקלאסי למרות שאני בכיף יכולה להסתפק באדום קלאסי של ג'ייד ב-10 שקלים
D danra New member 17/3/13 #12 אכן בגלל זה כתבתי בפוסט שהגוון עצמו ממש לא ייחודי ושזה בעיקר לאספניות או חובבות פינוקים
Y yaelsn New member 17/3/13 #16 באמת מזכיר אותה קצת והבקבוק מהמם ביופיו קל למרוח איתו? זה נראה קצת מסורבל
D danra New member 17/3/13 #19 עיצוב הורססס! לא מסורבל, זו מברשת שטוחה כרגיל, אבל גם אם כן, בשביל דיוריפיק לאוסף נשרוד את זה
Y yaelsn New member 18/3/13 #20 אני עם עיצוב מנוקד התחלתי עם essie sand tropez וניקדתי עם ירוק של ג'ייד, כתום של לוריאל, וסגול של OPI מעל הכל כרגיל טופ של פושה אנסה לצלם מחר בתאורה טבעית
אני עם עיצוב מנוקד התחלתי עם essie sand tropez וניקדתי עם ירוק של ג'ייד, כתום של לוריאל, וסגול של OPI מעל הכל כרגיל טופ של פושה אנסה לצלם מחר בתאורה טבעית
ה השם הקודם לא מתאים New member 18/3/13 #27 מדליק מנוקד תמיד מעלה חיוך. לי לא מצליח אפילו עם דיסקית של נקודות
M marina4o New member 18/3/13 #30 פעם ראשונה שעשיתי water marble לא יצא מוצלח במיוחד וכל אצבע היא שונה לגמרי אבל אני אהבתי את כל האי סדר על ציפורניים
פעם ראשונה שעשיתי water marble לא יצא מוצלח במיוחד וכל אצבע היא שונה לגמרי אבל אני אהבתי את כל האי סדר על ציפורניים