איזה לק נלבש? שרשור סופשבוע

MyRun

New member
וואו מקסים! מריחה מושלמת וציפורניים מושלמות

הצילומים שלך יוצאים כאלה מקצועיים! ממש ממש אהבתי

Name Of a User

New member
יואו איזה כייף, כמה מחמאות!

תמיד כייף לשמוע שהציפורניים שלך יפות לדעת אחרים! אז תודה!
ובקשר לצילומים, בכלל עשית לי את היום.. הם לא כמו הצילומים של כל המקצועיות באמת,
אבל ברגע שאצליח לבנות לעצמי תיבת אור (ושיהיה לי איפה להניח אותה) הכל יהיה יותר טוב...

trilliane

Well-known member
מנהל
ORLY High on Hope

הגוון שלו נראה כמו Space Cadet שעורבב עם Wild Wisteria, לכאורה פוטנציאל לסינרגיה מופלאה משני לקים מוצלחים מאוד. אבל אף על פי שהראשון הוא דואוכרום קסום והאורלי האהוב עליי ביותר, והשני לק סגול קרמי נפלא (אולי הלק הנוח ביותר למריחה שפגשתי אי פעם) השלם אינו עולה על סך חלקיו. אני לא מתחרטת על הרכישה, אבל הוא לא ממצה את מלוא הפוטנציאל ולצערי נראה טוב יותר בבקבוק מאשר על הציפורניים. בבקבוק יש גם ברק זהוב שמבליח מדי פעם (ניתן להבחין בו בתמונה השמאלית בפינה הימנית התחתונה של הבקבוק), על הציפוריים הוא נראה קרם סגול עם שימר ורוד. לא רע, אבל לא ממש בולט (גם לא בשמש) אלא אם מתעמקים, ובכל מקרה, הוא לא נראה דואוכרומי בכלל...

ובכל זאת, סגול זה סגול, אי אפשר לפספס. הלק עצמו סמיך למדי ולכן הסתפקתי בשכבה אחת עבה ובמקומות שיצאו פחות אחידים הוספתי תיקונים (הם השתלבו יחד ולא תמיד הייתי צריכה למרוח על כל הציפורן). הוא התייבש טוב, לא השתמשתי במייבש לפני ההחתמה ולמעשה הוא כבר היה די יבש כשקינחתי בשכבה מכובדת של פושה.

המרדתי את הקמיצה עם דוגמה מוצלחת מדסקה BM-314, שהייתה אחת הסיבות שקניתי את הבנדל הזה (והיא לא מאכזבת!
). השתמשתי להחתמה בכרום כסוף-סגלגל עתיק יומין של סאלי הנסן. סדרה מעולה, חבל שהפסיקו איתה... אף שאני כבר בסוף הבקבוק (שאצלי כבר למעלה מעשור) אין כל מאבק בהוצאת הלק, אני לא צריכה להטות אותו בזוויות מוזרות, והמדהים מכל – מעולם לא דיללתי אותו והוא עדיין חי ובועט.

mayane21

New member
ביוטיקייר

כבסיס לק משגע ומומלץ בחום מס' 76 ונגיעות של נצנצים זהובים מס' 75

למעלה