איזה לק נלבש
שרשור לתחילת השבוע|ל

neurotica

New member
Wild Blackberry של ג'ייד + גליטרבאני

ליתר דיוק אהובי I Got a Goodie Bag! של גליטרבאני.
שימוש ראשון במייבש של בוקי - הלקים עלי מיום ראשון ואין יותר מדי נסיגות למרות שעשיתי כלים לפחות פעמיים וזה גם בהחלט הרבה יותר נקי מסביב לציפורן.
אני ממש מרוצה.

לעומת זאת דווקא מהג'ייד פחות התלהבתי. הוא מאותה סדרה כמו ה-Green Garnet שהיה עלי בסופ"ש ואולי היו לי תקוות גדולות מדי.
כמעט ולא רואים את הברק האדום שממש רואים כשהוא בבקבוק. על הציפורניים הוא הרבה יותר קרוב לחום.
למזלי הגודי באג משפר הכל.

אני ממש ממש אוהבת את הלק הזה

נראה לי שהוא יהיה הרכישה הבאה שלי.
פשוט קצת מעצבן אותי המחיר.
אני יודעת שרובכן חושבות שזה זול אבל עם משלוח זה עדיין יוצא מחיר קצת מוגזם ללק שמיוצר בארץ, הייתי מצפה שלפחות בארץ יהיה ניתן לרכוש אותו בזול יותר

neurotica

New member
אני לא חושבת שזה זול

זה הלק הכי יקר שיש לי באוסף.
אבל אני ממש לא מתחרטת על זה שרכשתי אותו.

אגב, כשקניתי אותו יצא לי לדבר עם הבחורה שמכינה אותם ועלתה האפשרות של איסוף עצמי. אני לא אכתוב בפורום איפה היא גרה אבל כדאי לך אולי לנסות לפנות אליה דרך עמוד הפייסבוק שלה.

yaelsn

New member
אם את גרה בצפון זה לא יהיה לך רלוונטי

וגם אצלי מדובר בלק היקר ביותר באוסף (הוא עלה לי בערך אותו דבר כמו הבאטר לונדון שהזמני אתמול
)
אבל הוא מאוד מיוחד ואני מרגישה שהוא שווה את זה

זה לא מחיר שאני מוכנה להוציא באופן קבוע על לקים אבל פעם ב... אם יש משהו מאוד מאוד מיוחד שאין להשיג במקום אחר, אני מוכנה לחרוג טיפה מהתקציב

אבל זה לא מעצבן אתכן? שעד שיש משהו מקומי

עדיין צריך לשלם עליו הון?
זו הסיבה שאני מחזיקה את עצמי כרגע לא להזמין אותו.

Bonushkie

New member
מעצבן אבל לא כל כך מפתיע

רוב הindie polish עולים בסביבות 8-10$ לבקבוק(יש כמה שעולים יותר כמו כל החברות האוסטרליות עם הלקים הממש מהממים) אז ת'כלס אם משווים אותם לאינדי אחרים זה יוצא יותר זול כי בשאר החנויות משלמים לפחות 10 דולר רק על המשלוח של בקבוק אחד לארץ.

ולא יודעת מה בדיוק גורם להם להיות יקרים(אולי המחיר של הנצנצים? רציתי להכין לק לבד אז בדקתי ואין דרך זולה להביא נצנצים מתאימים להכנת לק לארץ), אולי המרכיבים ואולי פשוט זה על אותו עיקרון כמו כל דבר שלוקחים עליו יותר כי זה עבודת יד או משהו כזה.

בכל מקרה המחיר בהחלט יקר(לא הכי יקר באוסף שלי אבל ממש קרוב לזה) והיה נחמד אם לפחות היה מחיר טוב יותר רק לישראליות. עדיין לא משהו שאני הייתי קונה בתדירות גבוהה, רק פעם בכמה זמן שיש משהו ממש מיוחד שחייבים אותו.

neurotica

New member
יש כרגע 10% הנחה אם זה עוזר

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=504403119628179&set=a.366969066704919.78153.346896375378855&type=1&theater

למעלה