אז למה לא
פשוט לפתוח בלוג משל עצמך וזהו זה?
כשאני חשבתי על בלוג שירכז את הפרויקט המטרה הייתה להביא יותר בנות מרקע של פאנפיקים לתוך הפורום. מי שרוצה באמת במה פשוט פותחת לעצמה בלוג... ומי שתיכנס לבלוג כנראה תבוא לחפש פאנפיקים, ולאו דווקא לגלוש בפורום.
בלוג רק של פאנפיקי משחקי הרעב זה באמת נחמד ומגניב, אבל זה יכול להיפתח גם בלי שום קשר לפורום הזה. אני חושבת (עם או בלי קשר למי ינהל את זה, כן?
), וזה גם מה שניסתי להגיד לך בעדינות כשדיברנו את ואני, הוא שהמחשבה של "במה לפרסום" > מובילה לעידוד תגובות היא מוטעת.
הבלוג, אם הוא מוגדר כ"פאנפיקים של HG" מושך אליו קהל קוראים גדול יותר, רק בגלל שאני אישית למשל הגעתי לפורום הזה דרך בלוג פאנפיקים של מישהי שקישרה לכאן.
הכרתי הרי את HG וגם ידעתי שבטח יש פורום שלו בתפוז. המחשבה לגלוש בו לא חלפה לי בראש כי זה לא עניין אותי כל כך, האמת. באתי לכאן כי ראיתי שיש תחום עניין משותף לי ולפורום הזה מלבד העובדה ששנינו קראנו את הספרים.
כשאת אומרת "כאן יפורסמו רק פיקים שפורסמו קודם בפורום משחקי הרעב" את בעצם אומרת: "אתם תגיעו קודם אלינו, ורק אז תגיעו לפאנפיקים" וזה ממש מוטעה, כי התנאי המקדים הזה זה הוא כן לבוא ולשים תמרור עצור.
מי שמתעניינת בפאנפיקים מתעניינת בפאנפיקים, ו-HG הוא אחלה פאנדום. את רוצה להביא קהל מהקהילה הזאת לתוך הפורום שלך, לא להביא בנות מפורום משחקי הרעב לתוך בלוג (לראייה, הרבה בנות לא ידעו מה זה פאנפיק לפני שפתחתי את הפרויקט
)
אם המטרה היא לעורר סמויים אז המטרה הזאת גם מתפספסת, כי אם את לא מסוגלת לכתוב תגובה: "אמג, אני לגמרי מסכימה שגייל וקטניס חייבים להיות ביחד!" אז איך בדיוק תכתבי פאנפיק ותפרסמי אותו כאן? ורק בשביל להיכנס לתוך בלוג?
זה מעלה את השאלה "מה הקשר בין כתיבה יצירתית לפורום HG?" - והתשובה היא שכתיבה יצירתית אני יכולה לעשות בכל מקום, בלי שום קשר לפורום 2279 בתפוז אנשים
לפתוח בלוג פאנפיקים של HG יכולנו מזמן, אני פשוט חושבת שאם עושים את זה בשיתוף פעולה עם הפורום זה אטרקטיבי יותר בשביל הפורום. להגיד "זה של הפורום ומשתפים פעולה עם פאנפיקים" זה קצת... אני לא יודעת. הרי מי שבסוף כתבו בפרויקטים באו בין היתר מפורומים אחרים או בגלל אהבתן לפאנפיקשן (E I S E למשל, אם אני לא טועה, ויש עוד אני פשוט לא זוכרת).
אני מצטערת על החפירה, אני פשוט חושבת שאת ניגשת לזה לא נכון, ואולי שלא באשמתך, כי בתור תפקידך כמנהלת פורום את רואה רק את טובתו של הפורום ויש לך אינטרס להביא לכאן אנשים.
בתור מישהי מבחוץ אני מסתכלת על זה וחושבת שאת מפספסת את העיקר. באתי בגלל הפאנפיקים ונשארתי בגלל החברה הטובה. פתחתי פרויקטים, הבאתי בנות חדשות לפורום, וזה בגלל שתחום העניין שלי מתקשר לכאן.
מה שאת עושה הוא בעצם להגיד "תחום העניין הראשי שלכן זה HG, עכשיו תראו איזה מגניב זה לכתוב פאנפיקים של HG ולפרסם את זה בבלוג". את לוקחת קבוצת בנות סגורה ומנווטת אותה לתוך בלוג.
בלוג כללי יותר יעזור לך לנווט יותר בנות לכאן בצורה של שיתופי פעולה
נ.ב. - את ואני חברות. אני חושבת שזה לא משנה מי ינהל את הבלוג הזה, בסופו של יום, אני פשוט חושבת שלפרוס את הכוחות בכמה ידיים יעזור לך להשיג יותר אזורים לפרסום וישרת יותר מטרות - מעבר רק את המטרות של הפורום הזה (בתור כותבת פאנפיקים וכגולשת כאן אני חושבת שזה יהיה עצוב להסתכל על בלוג ולראות שהוא במתכוון עם אג'נדה של "בואו לפורום שלנו!" - שזה אולי נכון בסופו של יום, אבל היית יכולה לעשות טוב לקבוצה נרחבת יותר של אנשים אם היית פשוט מאפשרת פרסום שווה לכולם).