סופ"ש מקסים אהוביי! והצעה מפתה...

Billy Shirs

New member
אבל אני נתתי!

ואני גם אשמח לנהל את פינת הפאנפיקים, יחד עם עמיתוש כמובן...

N o R i K o

New member
אז לכי על זה

רק שהפעם לא יהיה בימי ראשון, כי כבר יש לנו בו שתי פינות

N o R i K o

New member
חחחחחחח

בשישי יש לך את המיועד השביעי ובחמישי פעם בשבועיים יש לנו את פיטה... אבל טוב נו, אי אפשר לומר לא לפינה כל כך שווה

תתפרעי

N o R i K o

New member
זה כבר קצת יותר בעייתי

כי אני רוצה שהוא יהיה קשור לכל מיני אופציות ניהוליות שיש לי.
מובן וברור שאתן יכולות לעזור, זה יהיה מבורך :)

הוא יוכל להיות פתוח לכל

אופציה ניהולית שתרצי

באופן אישי שיר ואני ממש נשמח לנהל בלוג כזה כי עיקר העיסוק שלנו הוא בפאנפיקשן, ומשחקי הרעב הוא פאנדום שעדיין בחיתולים שלו. אני חושבת שבלוג בשיתוף עם פורום רשמי שיש לו תמיכת גב של תפוז יכול להיות דבר אדיר.

תחשבי על זה

N o R i K o

New member
בדיוק בגלל זה

אני אומרת שעבור זה כדאי שאני כמנהלת גם כאן אנהל אותו, כי לי יש אופציות ניהוליות גם בפורום עצמו. עיקר העיסוק שלכן הוא בפאנפיקשן, אבל עיקר הבלוג זה לא בהכרח הפאנפיקשן של הפאנדום כולו, אלא הפאנפיקים של הפורום עצמו, וזה כבר שונה

Billy Shirs

New member
למה להגביל רק לפורום?

הבלוג יכול למשוך כותבות פאנפיקים בפורום במקום להציב להן תמרור עצור בפנים ולהגיד "לא, זה רק לפורום".

והוא גם יכול לרכז בתוכו

את כל שאר הפעילויות של הפורום בלי שום קשר. זה שתי ציפורים במכה

N o R i K o

New member
הרעיון הוא

לרכז מקום אחד עם גישה נוחה לכל הפאנפיקים של הפורום, ולעודד כותבות פאנפיקים לכתוב כאן בפורום כדי לקבל את הבמה הנוספת של הבלוג.
בדיוק כמו שכתבתי בהודעת הפתיחה - "יעודד סמויים לצאת מהמחבוא שלהם ולפרסם כאן, כדי שיוכלו להיכנס למאגר (כי בבלוג יתפרסמו רק פאנפיקים שפורסמו בפורום, ולא כל פאנפיק בעברית של משחקי הרעב)."
בלוג פאנפיקים של משחקי הרעב זה נחמד והכל, אבל המטרה היא לא למשוך לבלוג. המטרה היא למשוך לפורום, ולעודד אנשים לגלוש כאן, לא בבלוגיה. כך שזה עושה בדיוק את ההפך מתמרור עצור - זה נותן לכותבים עוד יותר לגיטימציה לבוא ולכתוב כאן.

אז למה לא

פשוט לפתוח בלוג משל עצמך וזהו זה?

כשאני חשבתי על בלוג שירכז את הפרויקט המטרה הייתה להביא יותר בנות מרקע של פאנפיקים לתוך הפורום. מי שרוצה באמת במה פשוט פותחת לעצמה בלוג... ומי שתיכנס לבלוג כנראה תבוא לחפש פאנפיקים, ולאו דווקא לגלוש בפורום.

בלוג רק של פאנפיקי משחקי הרעב זה באמת נחמד ומגניב, אבל זה יכול להיפתח גם בלי שום קשר לפורום הזה. אני חושבת (עם או בלי קשר למי ינהל את זה, כן?
), וזה גם מה שניסתי להגיד לך בעדינות כשדיברנו את ואני, הוא שהמחשבה של "במה לפרסום" > מובילה לעידוד תגובות היא מוטעת.

הבלוג, אם הוא מוגדר כ"פאנפיקים של HG" מושך אליו קהל קוראים גדול יותר, רק בגלל שאני אישית למשל הגעתי לפורום הזה דרך בלוג פאנפיקים של מישהי שקישרה לכאן.
הכרתי הרי את HG וגם ידעתי שבטח יש פורום שלו בתפוז. המחשבה לגלוש בו לא חלפה לי בראש כי זה לא עניין אותי כל כך, האמת. באתי לכאן כי ראיתי שיש תחום עניין משותף לי ולפורום הזה מלבד העובדה ששנינו קראנו את הספרים.

כשאת אומרת "כאן יפורסמו רק פיקים שפורסמו קודם בפורום משחקי הרעב" את בעצם אומרת: "אתם תגיעו קודם אלינו, ורק אז תגיעו לפאנפיקים" וזה ממש מוטעה, כי התנאי המקדים הזה זה הוא כן לבוא ולשים תמרור עצור.

מי שמתעניינת בפאנפיקים מתעניינת בפאנפיקים, ו-HG הוא אחלה פאנדום. את רוצה להביא קהל מהקהילה הזאת לתוך הפורום שלך, לא להביא בנות מפורום משחקי הרעב לתוך בלוג (לראייה, הרבה בנות לא ידעו מה זה פאנפיק לפני שפתחתי את הפרויקט
)

אם המטרה היא לעורר סמויים אז המטרה הזאת גם מתפספסת, כי אם את לא מסוגלת לכתוב תגובה: "אמג, אני לגמרי מסכימה שגייל וקטניס חייבים להיות ביחד!" אז איך בדיוק תכתבי פאנפיק ותפרסמי אותו כאן? ורק בשביל להיכנס לתוך בלוג?

זה מעלה את השאלה "מה הקשר בין כתיבה יצירתית לפורום HG?" - והתשובה היא שכתיבה יצירתית אני יכולה לעשות בכל מקום, בלי שום קשר לפורום 2279 בתפוז אנשים

לפתוח בלוג פאנפיקים של HG יכולנו מזמן, אני פשוט חושבת שאם עושים את זה בשיתוף פעולה עם הפורום זה אטרקטיבי יותר בשביל הפורום. להגיד "זה של הפורום ומשתפים פעולה עם פאנפיקים" זה קצת... אני לא יודעת. הרי מי שבסוף כתבו בפרויקטים באו בין היתר מפורומים אחרים או בגלל אהבתן לפאנפיקשן (E I S E למשל, אם אני לא טועה, ויש עוד אני פשוט לא זוכרת).

אני מצטערת על החפירה, אני פשוט חושבת שאת ניגשת לזה לא נכון, ואולי שלא באשמתך, כי בתור תפקידך כמנהלת פורום את רואה רק את טובתו של הפורום ויש לך אינטרס להביא לכאן אנשים.
בתור מישהי מבחוץ אני מסתכלת על זה וחושבת שאת מפספסת את העיקר. באתי בגלל הפאנפיקים ונשארתי בגלל החברה הטובה. פתחתי פרויקטים, הבאתי בנות חדשות לפורום, וזה בגלל שתחום העניין שלי מתקשר לכאן.
מה שאת עושה הוא בעצם להגיד "תחום העניין הראשי שלכן זה HG, עכשיו תראו איזה מגניב זה לכתוב פאנפיקים של HG ולפרסם את זה בבלוג". את לוקחת קבוצת בנות סגורה ומנווטת אותה לתוך בלוג.
בלוג כללי יותר יעזור לך לנווט יותר בנות לכאן בצורה של שיתופי פעולה

נ.ב. - את ואני חברות. אני חושבת שזה לא משנה מי ינהל את הבלוג הזה, בסופו של יום, אני פשוט חושבת שלפרוס את הכוחות בכמה ידיים יעזור לך להשיג יותר אזורים לפרסום וישרת יותר מטרות - מעבר רק את המטרות של הפורום הזה (בתור כותבת פאנפיקים וכגולשת כאן אני חושבת שזה יהיה עצוב להסתכל על בלוג ולראות שהוא במתכוון עם אג'נדה של "בואו לפורום שלנו!" - שזה אולי נכון בסופו של יום, אבל היית יכולה לעשות טוב לקבוצה נרחבת יותר של אנשים אם היית פשוט מאפשרת פרסום שווה לכולם).

N o R i K o

New member
נראה לי שלא הבנתן את המטרה.

כן, זה מקום שאליו גולשות הפורום יבוא. אבל אני בטוחה שיהיו בנות בבלוגיה שיחפשו פאנפיקים על HG, ימצאו את הבלוג, יתלהבו והכל, ואז ירצו לפרסם. ואז נאמר להן - נהדר, רוצות לפרסם? בואו לפורום. כי זו הדרישה.
וכן, כמנהלת כאן האינטרס שלי הוא לחלוטין הפורום ולא שום דבר אחר. המטרה שלי היא לפתוח בלוג שקודם כל משרת את הגולשים כאן, ואחר כך גם מביא גולשים לכאן. לא לבלוגיה. זה לא יהיה בלוג אישי שלי ולא בלוג אישי שלך ולא בלוג של אף אחד. זה יהיה הבלוג של -הפורום-, ועל כן לאף אחד לא תהיה את ה"פריווילגיה" לפרסם ישירות בבלוג, כולם יצטרכו "לרדת אל העם" ולפרסם כאן. זה העיקר שלי, וצר לי אבל אתן אלו שמפספסות אותו. אמרתי את זה בהודעת הפתיחה וחבל לגרור את זה סתם ולהפוך את זה לשרשור התנצחויות לא נעים.
אני לא מתכננת לשנות את המטרה של הבלוג, וזה לא נובע מעיקשות. זה נובע מהמטרה העיקרית לרכז מקום נוח לגולשי הפורום, ואם אפשר - לצרף עוד גולשים. גם כאלה שאוהבים פאנפיקים, וגם לא. אם זה לא מתאים למישהו, כמו שאמרתי, אני לא מכריחה אף אחד לפרסם בבלוג ואני גם לא מכריחה אף אחד לכתוב כאן. אם אנשים יצטרפו לפורום? זה מבורך. אם זה יעודד גולשות לכתוב? זה מבורך. אבל כרגע המטרה היא לקבץ ארכיון נוח לפרסום שנותן גם את האפשרות לבמה נוספת ומקום נוסף לקבל תגובות לגולשי הפורום.
ושוב, בגלל שאני מנהלת -כאן- אני אוכל להשתמש באופציות ניהוליות גם -שם-. זה לא אישי נגד אף אחד וגם אם החברה הכי טובה שלי הייתה באה ואומרת לי שהיא רוצה לנהל הייתי אומרת לה שיש בעיה עם זה. אני מבינה את הרצון הטוב, אבל שוב, זה גם קשור לאפשרויות שלי כמנהלת כאן.

פאנגירל

New member
אין לי מושג למה שמישהו ירצה לפרסם את הדברים

שלי (טוב כתיבה מעולם לא הייתה הצד החזק שלי
הצד החזק זה היופי הכובש! P;), אבל יש אישור מלא XD

E l S i

New member
אני רק צריכה לכתוב משהו :(

בשביל שיהיה מה לפרסם, ואז בכיף

אבל זה עוד יקרה. היום השלמתי כמה חורים בסאגה החק"ית, וגם בביוטופ (שתי יצירות שלי שאף אחד ממילא לא מעוניין לקרוא)
ובהמשך מחסום הכתיבה יפתח לחלוטין ואני אצליח לכתוב פיק משחקים

ואם מישהו קורא את זה ולא כתב את מה שידוע לו על היימיטץ', אז שיגלול למטה עכשיו!

pennylane11

New member
אני ממש מחכה למה שהבטחת על החיוך!

ועכשיו שיש לי אותך בפייסבוק אני יכולה לנג'ס לך עד שתפרסמי אותו D:

למעלה