שרשור התחדשויות

yaelsn

New member
קניתי היום עוד לקים

פתחו פה חנות פיצ'יפקעס וקניתי striper שחור של טופ ביוטי, ושני לקים של eve cosmetics: אחד שקוף פשוט (כי תמיד טוב שיהיה) ואחד לבן עם שימר עדין

כל לק עלה 5 שקלים:)

yaelsn

New member
חחח כן

עוד הייתי קונה את כל הסטנד אבל נגמרו לי המטבעות בארנק

youngG

New member
אוי ויי זמיר

אני מתחילה להתחרט שהכרתי את הפורום הזה... NOT!!!
היום שמתי פעמי לעבר סניף ליידי קר כדי להתחדש לי בחותמת ובדיסקיות, ספוג ועט מנקד (לו'ידעת איך קוראים לזה
) כדי להתנסות לראשונה בכל מה שגיליתי כאן. אבל כמובן שלא היה כלום מאלה. אז עברתי לסניף של WOW ושם מצאתי ה-כ-ל, ואפילו הוספתי לרשימה לק לבן לפרנץ' ומייבש. התלבטתי לגבי שמן הזנה - אמנם רק 8 ש"ח אבל אני נוטה לפקפק בטיבו של המוצר הזה באופן כללי (ד"א, על גב המדבקה היה רשום "שמן הזמנה". כך היה רשום על כל הבקבוקים, בדקתי!)

yaelsn

New member

קרה לכולנו
מאז שהכרתי את הפורום אני חושבת שהכפלתי פי 3 את האוסף שלי

trilliane

Well-known member
מנהל
לגבי WOW, הלקים שלהם סבבה, אבל בציוד נלווה

אני ממליצה לקפוץ לסניפים של ביוטקייר. תמצאי שם אותם מוצרים במחירים זולים יותר (משמעותית) ולא פעם גם באיכות גבוהה יותר. לדוגמה: קניתי 1/2 ליטר אצטון (מדולל) ב-WOW והוא עלה 13 ש"ח (אאז"נ). בהמשך גיליתי שבביוטיקייר מוכרים 1 ליטר אצטון נקי ב-15 ש"ח (וזה מה שקניתי בפעם הבאה, והוא מעולה).

ChaoticShelly

New member
סמויה אבל חייבת להשוויץ

קניתי לקים של זויה, עוד כמה לאוסף שיש לי. חברה טובה מארה"ב התנדבה לשלוח לי וככה חסכתי את ההון שהיה עולה לי עם חברת משלוח

מלמעלה למטה:
ZUZA, WEDNESDAY
MEGAN, LOTUS
ZIV, TRIXIE

את החברה פינקתי בלק מתנה על העזרה שלה, והיא בחרה את IBIZA.

עכשיו אני מרגישה הרבה יותר נוח להזמין זויה!

ChaoticShelly

New member
ולפני חודש - ORLY

מאיביי הנאמן

LA PLAYA, SHINE ON CRAZY DIAMOND
GALAXY GIRL, LUNAR ECLIPSE
ו- RED STAR SPNAGLED

תתחדשי

איזה יופי.
גמני עכשיו מנסה לשכנע את אבא שלי שיהיה בארה"ב לקנות לי כמה לקים שם כדי לחסוך אבל אני לא יודעת לאן לשלוח אותו

ChaoticShelly

New member
תודה!

בהצלחה, הכי פשוט שתזמיני למלון במידה והוא שוהה שם מספיק זמן (ללקים לקח מספר ימים להגיע מהרגע שהם נשלחו) אבל קחי בחשבון, משלוח לא יוצא אם לק אחד או יותר חסרים במלאי. תבדקי איפה באזור שלו אפשר לקנות ZOYA בחנות

ChaoticShelly

New member
עכשיו שההנהלה נעימה לי אני בטוח אשאר

הזמנתי מהאתר של זויה בזמן הפרומו של "3 לקים חינם" בינואר. שלחתי לכתובת של חברה אמריקאית והיא שלחה אליי. אני גרה כרגע באוסטרליה, אבל זויה לא שולחים מחוץ לארה"ב.

מחיר של לק של זויה הוא $20 פה, אגב. המון לקים נמכרים פה במחיר המגוחך הזה (OPI, ESSIE, ORLY) ואני פשוט מזמינה מהאינטרנט.

O_O טוב שלא... 20$??? איזו הגזמה פראית!

נו אז איזה חברות מעניינות יש באוסטרליה שהן כן זולות וטרם הכרנו?
ספרי!
נראה לי שהאוסף שלך עשוי להיות מאוד מעניין מאחר ואת גרה בחול.. כולי אוזן

ChaoticShelly

New member
יש לי אוסף צנוע!

בן הזוג לא יסכים איתי, אבל הוא משתף פעולה (הוא הולך לבנות לי מדפים ללקים, המתוק
).

כמו שאמרתי יש פה כמעט את כל החברות, אבל קוסמטיקה יקרה פה במעל 60% משאר העולם. אני לא ממש מכירה את המותגים המקומיים אבל יש פה חברה בשם BYS שיש לה לקים "זולים" ($7) והמבחר די גדול, לא קניתי עדיין שום לק מהם אבל אני מבטיחה לנסות ולדווח! ניסיתי בינתים לקים של חברת Australis שהיא חברת איפור מקומית, והם היו באיכות נוראית. אני מבטיחה לדווח פה ושם, למרות שאני משתדלת לקנות לקים מחברות שאני יודעת שאקבל תמורה לכסף שלי.

יואו

7$ זה הזול שלכם.. איזה באסה.
oh well.
את יכולה לספר בכל מקרה, גם אם זה לא מקומי

למעלה