עברתי היום בקניון שבעת הכוכבים וקניתי שניים:
שמחתי למצוא באפריל את
Orly Old School Orange שזו הפעם הראשונה שאני נתקלת בו, ואז מצאתי עוד שני בקבוקים בסופרפארם...
הופתעתי שדווקא בלק מאפריל, שם הלקים
עומדים הרבה בלי שיטרידו אותם (רואים את זה כי השכבות מתחילות להיפרד וצריך לנער אותם) גיליתי בדיעבד שהפייה קצת מלוכלכת, וגם בתחתית הפקק הוא ממש לכלך את הבקבוק. ייתכן שמתישהו הוא לא היה סגור כמו שצריך ושכב
. לא משנה, כבר ניקיתי והלק בסדר. זה כבר השלישי ב
קולקציית הפלסטיקס שלהם; השבוע ראיתי בסניף של ס"פ גם את Viridian Vinyl (שכבר יש לי; הוא teal, איכשהו בתמונות הוא נוטה לצאת טורקיזי/תכלת ובהיר יותר) ובסניף אחר של אפריל את Retro Red (היחיד שאין לי). שקלתי לקנותו אבל הגעתי למסקנה שחרף אהבתי לאורלי, אני חייבת להודות בכנות שזה לא ממש צבע שלי והסיכוי שאמרח אותו לא גבוה. היה לא קל, אבל הצלחתי לצאת מהחנות בידיים ריקות (*טפיחה עצמית וירטואלית על השכם*).
בסופרפארם המוכרות רציניות (או משועממות): סידרו את כל הלייף והג'ייד בטורים לפי צבעים ובשורות לפי גוונים! כמו כן היה מגוון מכובד מכל החברות: ג'ייד רגילים (₪10) ומהסדרה החדשה (₪20), לייף (₪10), מבחר נאה של אורלי (₪25), של רבלון (₪15) וגם של לוריאל (₪15). אם מישהי מחפשת צבע מסוים שלא רואים כרגע הרבה בסניפים שאלו אותי, עכשיו אני עוד זוכרת.
ושוב מעניין לראות את השונות בין סניפי ס"פ... אז מה, אם בסניף הדר (חיפה) מוכרים לוריאל ב-13 הם משלימים את שני השקלים מג'ייד ב-12?
ולחדשה המשמחת: היה GADE Metallic Green 449 וסוף סוף יכולתי לקנות אותו ב-10 ש"ח! איזה כיף (אז בכוונה היה חסר בסניף שמכרו ב-12! תודה מרפי, בד"כ אתה לא כזה נחמד אליי...
) היה גם מהמקביל שלו בלייף (321) למי שמעדיפה את המברשת שלהם.