שרשור התחדשויות

Plushable

New member
התחדשויות שלי מהיום

התחדשתי לי היום ב-4 לקים.
Skinfood - Purple Stone
Mini colorama:
56 Coral Rose
94 Ultra Violet
135 Tart

אגב, את המיני קולורמה קניתי במגה (בקופה הראשית) במחיר של 3 ב-20, הרבה יותר משתלם מהסופרפארם. :)

מוזמנות לקרוא בהרחבה בפוסט:
http://nailzcraze.blogspot.co.il/2012/06/todays-nail-polish-haul.html

hollypop girl

New member
המייבלין הסגול נראה ממש טוב. יש לך מושג

אם כל הסניפים מחזיקים לקים?

Plushable

New member
ממש אין לי מושג.

הלכתי לסניף שברמת השרון, מעבר לזה לא יוצא לי להיות הרבה במגה...
אם אראה משהו אני אשתף :)

trilliane

Well-known member
מנהל
תתחדשי! ה-TART בפרט נראה מ-ה-מ-ם

אני תוהה איך ייתכן שהחמצתי אותו עד היום על המדף (הייתכן שטרם נפגשנו פנים מול פנים?
). אני חולה על הגוונים בסקאלה הזו של סגול-חציל-שזיף-בורדו. כבר יש לי כמה ואני מתחילה לחשוש שאם אקנה עוד אפגע באחד שכבר יש לי...

trilliane

Well-known member
מנהל
ראיתי אותו היום בס"פ, החזקתי ביד והתלבטתי...

הוא ממש יפה, וזה רק 10 ש"ח (אם כי לחצי בקבוק) אבל חששתי להגיע הביתה ולהתבאס שהוא דומה מדי ללק שקניתי לאחרונה.

Nakuro

New member
הגיעה החבילה מאיביי!!!

חבילה ראשונה שהזמנתי והכל הלך חלק, עכשיו אני רק מקווה לא להתמכר לעניין.

משמאל לימין:
CG- Peachy keen
OPI- Do you lilac it
CC- Pucci-licious
Wild at heart
Wicked sweet (שכבר מככב בתור פדיקור
)
ורביעיית מיני מייבשים של פושה שקניתי בתקווה שזה מה שיפתור את בעיית ההסמכה הנוראית...(וכי הפסיקו למכר את הואו האהוב עלי)

עכשיו רק צריך להחליט מה למרח בידיים...מממ

iefrat

New member
איך לא חשבתי על הנכדים של POSHE רעיון

כל כך לטעמי: אמנם כבר עבר פסח אך כמה קושיות:

פיצ'י קין - שלי פורמולה דלילה ומעצבנת, גוון מדהים - מחכה לרשמייך

OPI - קרמי? פסטל? - הגוון נראה מהמם, עשית לי חשק

CC -ברשימה, דוחה כל פעם - נראה לי שאין מנוס וחייב להירכש

Wild at heart - לדעתי אחד הלקים ביפים שיש לי באוסף ובכלל. - ספרי מה דעתך?

SWEET - כשמו כן הוא - חמוד ומתוק

ת-ת-ח-ד-ש-י נראית קניה מושלמת

hollypop girl

New member
סט פרנץ' של ביוטיקר והמגבונים להסרה.

אף פעם לא עשיתי פרנץ' אז החלטתי לנסות.
מה אתן חושבות על הסט הזה? (או יותר נכון על שני הלקים, כי זה מה שבאמת חשוב)
בתשע תשעים קיבלתי שני לקים+מייבש (מישהי יודעת אם זאת אותה הפורמולה של המייבש הרגיל
שלהם?) + מדבקות. זה יכול להיות ממש משתלם אם שני הלקים האלה באמת יהיו טובים...

hollypop girl

New member
את זה גם אני יודעת, אבל נכון להיום זה

היחיד שיש לי תקציב אליו (אם כי אני שוקלת לקנות משהו של שיק...) לוואו עוד לא הגעתי...

trilliane

Well-known member
מנהל
עברתי היום בקניון שבעת הכוכבים וקניתי שניים:

שמחתי למצוא באפריל את Orly Old School Orange שזו הפעם הראשונה שאני נתקלת בו, ואז מצאתי עוד שני בקבוקים בסופרפארם...
הופתעתי שדווקא בלק מאפריל, שם הלקים עומדים הרבה בלי שיטרידו אותם (רואים את זה כי השכבות מתחילות להיפרד וצריך לנער אותם) גיליתי בדיעבד שהפייה קצת מלוכלכת, וגם בתחתית הפקק הוא ממש לכלך את הבקבוק. ייתכן שמתישהו הוא לא היה סגור כמו שצריך ושכב
. לא משנה, כבר ניקיתי והלק בסדר. זה כבר השלישי בקולקציית הפלסטיקס שלהם; השבוע ראיתי בסניף של ס"פ גם את Viridian Vinyl (שכבר יש לי; הוא teal, איכשהו בתמונות הוא נוטה לצאת טורקיזי/תכלת ובהיר יותר) ובסניף אחר של אפריל את Retro Red (היחיד שאין לי). שקלתי לקנותו אבל הגעתי למסקנה שחרף אהבתי לאורלי, אני חייבת להודות בכנות שזה לא ממש צבע שלי והסיכוי שאמרח אותו לא גבוה. היה לא קל, אבל הצלחתי לצאת מהחנות בידיים ריקות (*טפיחה עצמית וירטואלית על השכם*).

בסופרפארם המוכרות רציניות (או משועממות): סידרו את כל הלייף והג'ייד בטורים לפי צבעים ובשורות לפי גוונים! כמו כן היה מגוון מכובד מכל החברות: ג'ייד רגילים (₪10) ומהסדרה החדשה (₪20), לייף (₪10), מבחר נאה של אורלי (₪25), של רבלון (₪15) וגם של לוריאל (₪15). אם מישהי מחפשת צבע מסוים שלא רואים כרגע הרבה בסניפים שאלו אותי, עכשיו אני עוד זוכרת.
ושוב מעניין לראות את השונות בין סניפי ס"פ... אז מה, אם בסניף הדר (חיפה) מוכרים לוריאל ב-13 הם משלימים את שני השקלים מג'ייד ב-12?

ולחדשה המשמחת: היה GADE Metallic Green 449 וסוף סוף יכולתי לקנות אותו ב-10 ש"ח! איזה כיף (אז בכוונה היה חסר בסניף שמכרו ב-12! תודה מרפי, בד"כ אתה לא כזה נחמד אליי...
) היה גם מהמקביל שלו בלייף (321) למי שמעדיפה את המברשת שלהם.

poynter

New member
איזה כיף לך שהכל היה מסודר

זה נשמע גן עדן למכורות

אולי שיבואו קצת לסדר בסניפי באר שבע? וקצת להשלים את המלאי המדולל?

הקולקציית פלסטיק של אורלי אלוהית!

למעלה