Orly Feel the Vibe mani minis + Polishield
הזמנתי מביוטי ביי. התלבטתי לא מעט אם להזמין או לא כי הם לא זולים, אבל בסוף החלטתי לפנק את עצמי והיום הם סוף סוף הגיעו!
מהנאונים למעשה הלהיב אותי ממש רק Glowstick (הצהוב) אבל כבר העדפתי לשלם $17 לרביעייה מלקנות אחד מלא ב-$10. בלאו הכי לא נראה לי שזה צבע שאחרוש עליו, אז לפחות שיהיה גיוון (ואם אגלה שאני כן רוצה לחרוש עליו, אזמין גם בגודל מלא). הבקבוקונים (5.3 מ"ל כל אחד) חמודים להפליא
; בתמונה הם יצאו פחות זרחניים מבמציאות (למעט התכלת; הוא לא זרחני, לא לגמרי ברור למה הוא נכלל בקולקציה; היה הגיוני יותר לכלול ירוק זוהר כמו I'm With The Lifeguard של צ'יינה גלייז).
Polishield עלה $10.8, לא זול עבור מייבש, אבל הוא מתיימר "להתיך" את עצמו ללק, להתאחד איתו וע"י כך להגן עליו, למנוע קילופים, וגם להעניק לו ברק נפלא. מכיוון שאורלי היא החברה הפופולרית ביותר באוסף שלי, נראה לי נחמד אם יהיה לי מייבש שלהם למרוח עליהם. טוב, יאללה יאללה, בואו נודה בזה: הוא מגיע בבקבוק החמוד של אורלי בזכוכית חלבית ועם פקק סגול!
איך אני יכולה לעמוד בפניו?!
BB שלחו לי אותו בתוך נרתיק בד חמוד (לא שהיה צורך, בהתחשב בכך שהוא היה בקופסת קרטון מלאה ב"פלפים" כאלה) אז צילמתי גם אותו.