שרשור התחדשויות

trilliane

Well-known member
מנהל
כיף להרצלייניות...
זה היה ביקור נדיר שלי

שם. הפלסטיקס של אורלי מצוינת אבל אני לא יודעת מה לעשות עם הייבוש...
ברכבת חזרה מרחתי לניסיון את הכתום ומכיוון שהוא די דליל מרחתי 3 שכבות ואז כשהייתי צריכה לרדת ולעשות דברים הוא נהרס... זה לא ממש מאט וזה לא מתייבש כ"כ מהר מצד אחד, אבל בגלל הגימור המיוחד אי אפשר למרוח מייבש מצד שני...

Plushable

New member
עושה לי חשק ללכת לשם

אבל אני מרגישה כבר רע עם קניית לקים. קניתי והזמנתי כל כך הרבה לקים לאחרונה, אני אמורה לקבל איזה שלושים לקים בשבועיים שלושה הקרובים... אבל מגוון וסדר עושים לי את זה... אוף :(

trilliane

Well-known member
מנהל
30?!
יפה לך!

וזה בסדר, בגדול אין שם משהו שלא ראיתי במקומות אחרים (טוב, חוץ מהכתום שקניתי...) פשוט יחסית לסניפים אחרים שלאחרונה נראים מדולדלים משהו (בגלל המבצעים כנראה) המצב שם נראה טוב, המדפים מלאים והם השקיעו בסידור (אבל לא של לוריאל, למשל...). אולי זה היום שהם מסדרים; בדיוק הגיעה הבחורה שמסדרת עם עגלה שלמה של לייף ומתחת היו גם קופסאות שלמות של ג'ייד.

אגב, ביום חמישי קיבלתי פתק מהדואר והייתי בטוחה שזו סוף סוף ההזמנה שלי מביוטי ביי (שהזמנתי כבר לפני עשרה ימים, בפעם הקודמת זה הגיע מהר יותר!) אבל זו היה משהו אחר (לא קשור ללקים).

Plushable

New member
טוב אולי קצת הגזמתי,

אולי לא שלושים אבל קרוב ל20 חח אני לא עומדת בספירה :)

iefrat

New member
תתחדשי את תמיד גורמת לי חשק ללכת גם

התיאורים שלך מפורטים שממש מתחשק לי לקום וללכת גם.
בהחלט אסרוק את מדף הלקים בסניף בפעם הבאה שאהיה שם.
סקרנית להתרשם מהסדרה החדשה של ג'ייד

trilliane

Well-known member
מנהל
איזה כיף! זה גורם לי להמשיך לשתף

הסדרה החדשה של ג'ייד לא מעניינת אותי כי יש בה גוונים "קלאסיים" (אדומים, ורודים, טבעיים וכו') וזה לא הסגנון שלי. יתרונה הוא בייבוש המהיר, אבל אישית אני לא רואה את עצמי משלמת כפול עבור זה; בלאו הכי כבר יש לי מייבש. הייתי קונה לקים בסדרה הזו רק אם הם עצמם היו משהו מיוחד.

trilliane

Well-known member
מנהל
Orly Feel the Vibe mani minis + Polishield

הזמנתי מביוטי ביי. התלבטתי לא מעט אם להזמין או לא כי הם לא זולים, אבל בסוף החלטתי לפנק את עצמי והיום הם סוף סוף הגיעו!

מהנאונים למעשה הלהיב אותי ממש רק Glowstick (הצהוב) אבל כבר העדפתי לשלם $17 לרביעייה מלקנות אחד מלא ב-$10. בלאו הכי לא נראה לי שזה צבע שאחרוש עליו, אז לפחות שיהיה גיוון (ואם אגלה שאני כן רוצה לחרוש עליו, אזמין גם בגודל מלא). הבקבוקונים (5.3 מ"ל כל אחד) חמודים להפליא
; בתמונה הם יצאו פחות זרחניים מבמציאות (למעט התכלת; הוא לא זרחני, לא לגמרי ברור למה הוא נכלל בקולקציה; היה הגיוני יותר לכלול ירוק זוהר כמו I'm With The Lifeguard של צ'יינה גלייז).

Polishield עלה $10.8, לא זול עבור מייבש, אבל הוא מתיימר "להתיך" את עצמו ללק, להתאחד איתו וע"י כך להגן עליו, למנוע קילופים, וגם להעניק לו ברק נפלא. מכיוון שאורלי היא החברה הפופולרית ביותר באוסף שלי, נראה לי נחמד אם יהיה לי מייבש שלהם למרוח עליהם. טוב, יאללה יאללה, בואו נודה בזה: הוא מגיע בבקבוק החמוד של אורלי בזכוכית חלבית ועם פקק סגול!
איך אני יכולה לעמוד בפניו?!
BB שלחו לי אותו בתוך נרתיק בד חמוד (לא שהיה צורך, בהתחשב בכך שהוא היה בקופסת קרטון מלאה ב"פלפים" כאלה) אז צילמתי גם אותו.

למעלה