שרשור התחדשויות

אני

בעקבות ההודעה של yaelsn הזמנתי מאתר SALENAIL.
ההזמנה בוצעה ב 06/02 וכבר היום אספתי מהדואר

אני בשוק מהזריזות ומאוד מרוצה.
הזמנתי את:
orly - miss conduct שאני פשוט דלוקה עליו מלא זמן למרות שהלקים של אורלי הכי פחות עמידים עליי
zoya - storm רציתי להתנסות במותג ואהבתי את הצבע
opi - mariah carey mini אני יודעת שפה הסגנון הזה לא אהוב אבל מהרגע שראיתי את הלקים האלו התאהבתי בהם. הלקים פיציים ובהחלט יישמרו לאירועים מיוחדים
וגם מחירם מופקע אבל ידעתי שאם לא אקנה אותם אני אשאר עם החשק ולא ארגע עד שיהיו שלי.
מבחינתי זוהי ההזמנה הראשונה שלי של לקים מחו"ל (הזמנתי דיסקיות וכד' אבל לא לקים) וכמו שרשמתי בשרשור שאלות כבר יש לי רשימה מוכנה בEBAY אבל היא תאלץ להמתין לחודש הבא

תתחדשי! איזה כיף!

תיכף נטלי תבוא ותתלהב מזה שהזמנת מיס קונדקט, היא מתה עליו

ולמרות שהמרקם הזה הוא לא בדיוק הסגנון שלי (ושל הפורום) אני חושבת שהגרסה של OPI היא ההכי פחות שנואה (ועם טופ אפילו אהובה
)

denush

New member
תתחדשי!! וואו הגיע ממש מהר!

הזויה ואורלי מהממים!

yaelsn

New member
תתחדשי!

miss conduct מהמם

יש מצב שהוא אפילו יותר שווה מblaze של זויה אבל אני לא אקנה אותו כי הם דומים מדי:)

ולגבי הOPI את צודקת - אם כבר מרקם חולי, שלפחות יהיה עם קצת ברק כמו הקולקצייה הזו... בשאר החברות זה פשוט גושים של כלום בתוך הלק

כאן עשו איזה קטע מגניב עם גליטרים שיש כאלה יאהבו ויש כאלה שפחות

אני די מחבבת את הטורקיז מהקולקציה, אבל קשה לי לראות את עצמי קונה לק כזה יקר שישמש אותי רק פעם אחת "בשביל הקטע"

אם באמת הייתי חושקת בזה הייתי הולכת על גירסת המיני כמוך!
תתחדשי ותהני

ובאמת מפתיע שהמשלוח הגיע כל כך מהר
אני חיכיתי 3 שבועות להזמנה מהם

yaelsn

New member
ותגידי -

כשמזמינים מהם מארז מיני, הם מחשיבים את זה כלק אחד או כארבעה לקים? (מבחינת העלות של המשלוח)

Feeorin

New member
את יכולה פשוט לנסות

זה אומר לך מה עלות המשלוח כשאת נמצאת בסל קניות

בדקתי עכשיו

7.80 משלוח למארז מיני
האמת שבכלל לא נרשמתי לאתר אלא שילמתי ישר עם הפ"פ.
אפשר כל פעם לבחור וללכת לעגלת קניות ולבדוק בדיוק עלויות, ככה שיחקתי עם זה עד שהחלטתי

MyRun

New member
תתחדשי!

דווקא הקולקציה של OPI לא מכוערת בעיניי. אפילו שוקלת לקנות את Get your number, אבל נראה לגבי זה

ההזמנה מהאתר משתלמת רק בהזמנה גדולה? או של1-2 יוצא זול יותר מאיביי?

yaelsn

New member
בהזמנה בודדת זה בערך אותו דבר כמו ebay

אולי אפילו טיפה יותר יקר או טיפה יותר זול, תלוי איזה מותג את מזמינה
לבקבוק אחד המשלוח עולה 4$, בשני בקבוקים זה קצת יורד (7.8$ לשניהם), בשלושה בקבוקים זה 10$ וכו' וכו'

אני הזמנתי 8 לקים, והמשלוח עלה 19$. בסופו של דבר יצא שכל לק עלה בערך 34 ש"ח אם אני זוכרת נכון, ולא עברתי את המגבלה של המס (יצא לי פחות מ75$)

לחישוב שאת עושה תוסיפי כמה שקלים כי פייפאל ממירים את הדולרים בתעריף יחסית גבוה

trilliane

Well-known member
מנהל
תגדירי בפייפל חיוב במטבע עסקה מקורי

ואז הם לא ימירו לך את הדולרים (או כל מטבע אחר) אלא חברת האשראי. אני חושבת שזה עדיף כי לרוב התנאים שמקבלים מחברת האשראי הוגנים יותר בשער ההמרה (אצלי זה לפחות כך), אבל צריך לבדוק את התנאים פר כרטיס. כמו כן מי שמשלם לפייפל באמצעות ויזה כאל יגלה שהוא משלם עמלה כפולה, כי על אף החיוב בשקלים ויזה כאל עדיין גובה עמלת המרה כשהחיוב מגיע מפייפל...

yaelsn

New member
זה לא אותו דבר?

הם לא מחייבים פשוט לפי השער הכי יקר של אותו יום?

GeneticTorture

New member
אעהאהעה

איבדתי את כל יכולת האיפוק שלי! בינתיים הרכזת העוצר לא מוכיחה את עצמה מי-יודע-מה. P:
Inglot - 958, 966, Jade - Gold dust 813

yaelsn

New member
אוי הם יפים
תתחדשי!

הסגול מזכיר את dutcha just love opi

ואפשר לבקש סווצ' של ג'ייד?

denush

New member
מממ תתחדשי!

האמת שלא יצא לי להכיר יותר מדי לקים של Inglot, איפה קונים אותם?

או, טוב ששאלת

במקרה אני יודעת.
וזה באמת במקרה. זה גם קצת מפתיע אותי

יש בדיזינגוף סנטר סניף של אינגלוט.
תודי שמפתיע ש*אני* יודעת

נראה לי שגם בראשון לציון אבל כאן אני כבר מנחשת

למעלה