שרשור התחדשויות

GeneticTorture

New member
אכן.

ובראשון לציון יש חנות של אינגלוט בקניון הזהב.
אבל בקניון הזהב זה סיוט למצוא כל דבר, לכן עדיף ללכת לסנטר.

denush

New member

סנטר יותר נגיש לי האמת, :)
בהחלט אקפוץ לשם בקרוב ! אולי אחרי התקופת מבחנים :)))

Plushable

New member
התחדשויות מהיום - Color Club Halo Hues

לא השתתפתי בשרשור ההתחדשויות כבר חודשיים בערך, ובזמן הזה הצלחתי לצבור הרבה (הרבההההההההההה!) לקים חדשים, כך שאין טעם לספר עליהם עכשיו חח... אני מקווה לעשות מתישהו פוסט לבלוג עם כל הלקים החדשים שנוספו לאוסף שלי מאז הפעם האחרונה שצילמתי אותו (לפינת האוסף שלי , אגב!). למי שפספסה, מוזמנת לראות את האוסף הלא מעודכן כאן: http://nailzcraze.blogspot.co.il/2012/12/my-nail-polish-collection.html

אז היום הגיעו הלקים ההולוגרפיים החדשים של Color Club מהסדרה החדשה של Halo Hues (למי שלא מעודכנת, יש שתי קולקציות שהם הוציאו. הישנה בעלת צבעים עדינים יותר , והחדשה בעלת צבעים נועזים יותר וממה שסוקרים ברשת, אומרים שהאפקט ההולוגרפי שלהם חזק יותר... את זה אני לא יכולה לאמת כיוון שקניתי רק -3 מהחדשה). הזמנתי דרך האתר Enospring כיון שבאיביי הם לא היו במלאי באותה התקופה שחמדתי אותם. היום אפשר למצוא גם באיביי אצלך ביוטיזון :)

השלישיה שבחרתי, מימין לשמאל:
Beyond 994 - שחור
Eternal Beauty 999 - סגול
Miss Bliss 998 - ורוד

הם בהחלט מרשימים בשמש, יש לי הרבה הולוגרפיים באוסף ועד כה הם מובילים :) נראה לי שזו הולכת להיות חברות מופלאה!
נ.ב. בבלוגים רבים קראתי שהם טובים גם להחתמות, מתה לנסות! :)

Plushable

New member
סווצ'ים על גלגל :)

Eternal Beauty 999 - סגול
Miss Bliss 998 - ורוד
Beyond 994 - שחור

yaelsn

New member
תתחדשי!

ראיתי את הורוד הזה בכל מיני בלוגים והוא ממש יפה
ואני לא מאמינה שקנית מלא לקים חדשים ולא שיתפת
ההתחדשויות שלך תמיד כאלה שוות

מטריפים!

תגידו, אתמול קפצתי לנייל סטודיו, ולא היה שם בכלל בכלל מבחר מי יודע מה...
ואני עוד קיוויתי למצוא שם כמה הולוגרפיים ראויים בניגוד לפופה של סופרפארם... :[

עכשיו, איפה את גרה, באיזה קומה, ואיזה חלון הוא בדיוק של החדר שלך?

MyRun

New member
וואו, חייבת!!!

אני כבר 3-4 פעמים עברתי ליד הדוכן בסינמה סיטי מאז שיצאה הקולקציה... כל פעם שואלת, לא נעים, מרגישה חופרת...

תמיד הם אומרים שהקולקציות החדשות ישר מגיעות אליהם, בנתיים לא התרשמתי! נראה לי שאפרוש לאיביי...

כבר הצצת למוכרים באיביי?

אם כן - ממי את מתכננת להזמין?
ובכלל, איזה צבעים?
אני גם רוצה להזמין ואני מתלבטת את מי אני חומדת. נראה לי שאני אלך על השחור כמו שנטלי הזמינה, אבל אני תוהה מה עוד בא לי (הכל!!!)

MyRun

New member
נראה לי שביוטיזון

אני מניחה שפעם בכמה זמן יש מציאות יותר זולות... דווקא אצלו ההולוגרפיים לא זולים בכלל! 6.5 / 7 דולר אם אני לא טועה, לא כולל משלוח... אבל אני לא יודעת כ"כ להתעסק במכרזים וכל השטויות האלו אני תמיד מסמנת Buy now וזה מוריד את רוב האופציות...
השחור מדהים!!! חוץ ממנו אני גם רוצה את הכסוף מהקולקציה הקודמת, וראיתי כמה סווצ'ים הורסים של הסגול... בקיצור את כולם נו

חחח וואי את עוזרת לי להחליט!!

סתם האמת - גם אני חומדת את הכסוף, הוא באמת נראה מהיותר שווים..
אני תוהה עד כמה להתפרע

למעלה