כן. זה לק תכלת שקוף עם שימר ירוק. :)
G GeneticTorture New member 17/11/13 #22 Orly מימין לשמאל: Glitz & Glamour Glowstick Lucky Duck Meet Me Under The Mistletoe Royal Velvet Basket Case
Orly מימין לשמאל: Glitz & Glamour Glowstick Lucky Duck Meet Me Under The Mistletoe Royal Velvet Basket Case
G GeneticTorture New member 17/11/13 #24 Sally Hansen מימין לשמאל: Lady Luck Flirt Cherry Red Caribbean Coral Celeb City Emerald City
G GeneticTorture New member 17/11/13 #26 Various מימין לשמאל: Nina Ultra Pro - Purple Rain Pretty - 57 Orly - Imperial Satin (לק ממש ישן, שכחתי לשים אותו יחד עם האחרים של אורלי) Revlon - 85 (Minted)
Various מימין לשמאל: Nina Ultra Pro - Purple Rain Pretty - 57 Orly - Imperial Satin (לק ממש ישן, שכחתי לשים אותו יחד עם האחרים של אורלי) Revlon - 85 (Minted)
G GeneticTorture New member 17/11/13 #27 אחסון את הלקים אני מאחסנת בתא פלסטיק בשידה שלי, קרוב לרצפה, שלא ייפול. P-:
מ מיסיס בלק New member 18/11/13 #46 ואוו איזה אוסף נהדר! נהניתי מאוד מהשיתופים - ריירתי פה לא מעט,ואיזה כיף לך שאת קונה חלק מהמוצרים בהנחת מאפרת!! תודה על השיתוף
ואוו איזה אוסף נהדר! נהניתי מאוד מהשיתופים - ריירתי פה לא מעט,ואיזה כיף לך שאת קונה חלק מהמוצרים בהנחת מאפרת!! תודה על השיתוף
P p0st New member 18/11/13 #50 אני ממש ממש אהבתי את האוסף שלך. ראיתי חיבה לצבע כחול (שאני מזדהה איתה ממש) וכל הלקים שלך של OPI מהממים, ללא יוצא מן הכלל!
אני ממש ממש אהבתי את האוסף שלך. ראיתי חיבה לצבע כחול (שאני מזדהה איתה ממש) וכל הלקים שלך של OPI מהממים, ללא יוצא מן הכלל!
G GeneticTorture New member 18/11/13 #51 נכון. בגלל זה אני כבר לא קונה כחולים. שהצבעים האחרים לא ייעלבו. ותודה!