שרשור מקוון

Slow Cheetah

New member
לא!!

זה הלקים החדשים בלבד מהקולקציה של 2013, יש מכירה נפרדת מהחלק הראשון של הקולקציה גם אצל אותו מוכר.
ממש לא אותם לקים, בחלק הראשון לא היה שחור, לדוגמא.
ועכשיו יש לקולקציה 12 צבעים ^^

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! עכשיו הבנתי. משום מה זכרתי שהיה סגול

בקולקציה עד עכשיו, כי אני זוכרת שהתבאסתי לעצמי שקניתי סגול של CC שנכתב עליו שהוא הולוגרפי והוא ממש לא... (Wild at heart).

Slow Cheetah

New member
הוא הולוגרפי, פשוט מהסוג החלש >>

אבל אלה הולוגרפיים אמיתיים!

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מהסוג החלש, מהסוג הלא באמת הולוגרפי

באמת, אפילו בשמש יש לו רק איזה הבהוב אדום.
יש לי הולוגרפים של פופה או Nubar Reclaim שהם הולוגרפיים אבל לא בטירוף, והם פי אלף יותר טובים ממנו (שזו לא חכמה, כי, כאמור, הוא פשוט לא באמת הולוגרפי!).

Slow Cheetah

New member
אז קיבלת אחד ממש גרוע, כי הוא כן הולוגרפי.

פחות מאלה של פופה אפילו, אבל כן הולוגרפי...

ו-Reclaim הוא הולוגרפי ממש מוצלח יחסית, אני אוהבת אותו (פחות מלקים הולוגרפים "אמיתיים", אבל עדיין).
ופופה... לאדעת, יש לי את כולם, הם נחמדים וזהו - ממש התלהבתי למצוא משהו כזה בארץ, אבל לא הייתי קונה אותם אם זה לא היה מתחת לאף שלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי. כאמור, הוא לא היה הולוגרפי אפילו בשמש

ובדיעבד גם ברוב התמונות באינטרנט לא נראה כ"כ מרשים... בדיעבד הצטערתי שהזמנתי אותו; זה היה רגע לפני שההולוגרפיים של פופה יצאו בארץ.

Slow Cheetah

New member
חבל לקנות את הערכה, אפשר לעשות את זה לבד.

קניתי ממזמן ערכה עם ה-Flocking Powder של מרתה סטיוארט ויוצאת תוצאה מדהימה לבד גם ככה, וזה הרבה יותר זול ויש המוווווון צבעים.

Slow Cheetah

New member
תמונה לא, עשיתי את זה בדיוק פעם אחת

כמו שלוקח עם הערכה עצמה, זה עבודה שדורשת השקעה כלשהי, ולמרבה הצער שאני בצבא אין לי יותר מדיי זמן בשביל להשתעשע עם קוויאר/קטיפה (אגב, במקור קראו לזה "סוודר" וזה היה הרבה לפני ש-Ciate החליטו להכין ערכות כאלה).
המניקור הזה לא מחזיק לאורך זמן, אבל כמו שקראתי (וכמו שאפשר להניח), הערכה עצמה זה גם מניקור ליום-יומיים גג, החלקיקים הקטנים מתחילים לההרס עם הזמן, אבל זה שווה את המראה היפה שיוצא.
המלצה שלי, באמת תוותרי על הערכה - גם אם זה יחזיק קצת פחות (ואני בספק), זה יעלה לך כלום ותוכלי לקנות מגוון רחב של צבעים (כמו שאני עשיתי), ואז כל מה שאת צריכה זה לקים צבעוניים ו(המלצה שלי) מברשת בשביל לנקות שאריות של ה-Flocking Powder.

iefrat

New member
לא לגמרי שייך, אבל מרגישה פה בבית

הקולקציה החדשה למשקפי ווג אצלי בבלוג

קישור

scarlet moon

New member
מאחת יוצא שלוש!

פוסט חדש, עם שלושה לוקים שונים שיצרתי מפלטה אחת מופלאה של אורבן דיקיי

מקווה שתהנו, אשמח כמובן לקרוא את תגובותיכן, אתן מוזמנות להצטרף לעמוד הפייסבוק שלי

המשך שבוע נעים

לבלוג

Plushable

New member
מדהים, אין לי מילים

האיפור שלך גורם לי להתפעל בכל פעם מחדש!
אני פשוט מאוהבתתתת

trilliane

Well-known member
מנהל
מרשים מאוד! הלוואי שידעתי להתאפר כך...

מדי פעם אני מזכירה לעצמי שהגיע הזמן ללמוד לעשות זאת כמו שצריך (אבל יש דברים דחופים יותר אז זה לא ממש קורה).

למעלה