שרשור התחדשויות!

yaelsn

New member
קיבלתי את ההזמנה מcherrycolture

תוך שבוע וחצי!:)

NYX Glided Glitter (קניתי אותו בתקווה שיהווה תחליף ללק היקר עם עלי הזהב של זויה, OPI וכל אלה)

China Glaze: PASSION, AWAKEN, Delight, SOMETHING SWEET (המטאליים מעולים להחתמות. יש מצב שאקנה עוד מהסדרה הזו)

LA Girl Sand Blast: Sands of Time (דיופ לhoney rider של OPI אבל יותר מנצנץ מהמקור|מאוהב)

LA Girl 3D Effect: Teal Dimension, Brilliant Blue

MILANI: White on the Spot, Black Swift (שחור ולבן שאמורים להיות ממש טובים להחתמות)

וגם lip balm במתנה

yaelsn

New member
הלקים של צ'יינה מקרוב

אגב, זו פעם ראשונה שלי עם כל המוגים האלה, ובינתיים אני מאוד מרוצה מכולם

כולם כ"כ יפים

את השניים של milani את מכירה או מנסה לראשונה?
כי אני בדיוק מחפשת שחור ולבן אמינים (וזהב, וגליטרים כחולים. זה כמעט כאילו הזמנת את כל הוויש ליסט שלי
).

yaelsn

New member
מנסה לראשונה, אבל אחרי שקראתי ביקורות

בינתיים החתמתי עם כל הלקים על נייר
השחור ממש טוב, והמטאליים מעולים
לגבי הלבן היה לי קצת קשה לבדוק כי הנייר היה לבן חחח

חח אני מבינה את הבעיה.

זה ממש מפתה כל הסיפור הזה.
כמה עלה המשלוח על כמות כזו של לקים?

איזו הזמנה שווה!!

עשית לי חשק לכולם חוץ מאלו שיש לי

האמת, גם אני הופתעתי ממש לטובה מה -LA GIRL והם די הפכו לפייבוריטים שלי.

denush

New member
תתחדשי!

איזה הזמנה מטורפת :) והגיע ממש מהר, מגניב, ממה שיצא לי להזמין ביחד עם עוד מישהי בעבר לקח הרבהההה יותר זמן...
ואני רואה שאת בשוונג החתמות :) מחכה לראות את התוצאות!!

Bonushkie

New member
המשלוח שלי מגליטר באני כבר נשלח!

פעם ראשונה שאני מזמינה מהם. אני מקווה שהם טובים כמו שכולכן אומרות :)

noash5

New member
גם החבילה שלי מ-cherrycolture הגיעה!

לקח לה שבועיים להגיע, ההזמנה הייתה באמצע ייאוש של תקופת מבחנים והיא הגיעה כל כך מהר ושימחה אותי בטירוף!
שהזמתי הייתה הנחה של 20% לקיץ.

פירוט הלקים בהודעות נפרדות..
בתמונת ההתחדשות הצטרף לו הלק של גולדן רוז שקניתי בתל אביב

noash5

New member
חבילת מיני לקים של LA Colors

עלתה רק 6 דולר לפני ההנחה והם חמודים בטירוף!

איזה זול, אני תמיד מפחדת לקנות לקים זולים

כי כל מה שניסיתי בארץ במחיר של 5 שקלים התקלף לי אחרי כמה שעות בחתיכות גדולות. תספרי אח"כ איך הם.

Bonushkie

New member
יש הבדל בין לקים זולים בארה"ב וכאן

כאן נגיד בסופר פארם יש לקים שעולים 35-50+ שקל ולקים זולים שעולים 10-25. בארה"ב לקים מהחברות הטובות והיקרות יותר(לא כולל מה שיש בsephora כי זה יקר ככה או ככה) כמו OPI וצ'יינה גלייז עולים בערך 4-9$ אז בהתאם אם הלקים בד"כ פחות יקרים מבארץ אז גם הזולים יהיו יותר זולים מהלקים הזולים בארץ.

אני גם נכנסת לפורום לקים מחו"ל ולפי מה שהבנות שם כותבות סאלי האנסן נגיד עולה 2 דולר עד נגיד 7 בשביל הממש מיוחדים כמו הפאזי החדש הזה, ויש שם כל מיני חנויות בסגנון הכל בדולר כזה שאפשר מדי פעם למצוא בהם אסי בדולר וOPI ב2 דולר.

המחירים של הלקים באתר הזה אמנם זולים אבל זה מחיר די רגיל ללקים כאלה בחו"ל.

ולא יודעת אם זה קשור אבל יש את החומרים האלה שכבר מפסיקים להשתמש בהם בלקים(הרבה חברות בחו"ל עברו להיות 3-free) ובלקים הזולים שיש בארץ עדיין משתמשים בהם. זה אמור לייבש ולהזיק לציפורן לפי מה ששמעתי אבל יש מצב שאולי זה גם גורם ללקים להתקלף יותר מהר? ניסיתי פעם לקים ב5 שקל מהארץ אבל אצלי הם פשוט לא מתייבשים בכלל.

אני מתכוונת לכל הלקים שנמכרים בשוק

או בכל מיני חנויות ב-5 שקלים או 10 שקלים, לא פירמה מוכרת. ומתקלפים לי בשניה. מעניין אם יש הבדל באיכות בין לקים 5 שקל של ישראל לארה"ב. מין הסתם בעצם יש הבדל, כמו תמיד.

Bonushkie

New member
חברה שלי אומרת שהשווקים שהיא היתה בהם

היו בעיקר סאלי האנסן סינפול קאלרס אל איי וכו ולפעמים גם אסי. לא יודעת אם זה תקף לכל שוק אבל זה בדרך כלל המלאי הישן שאנשים לא קנו אז מוכרים את זה בפחות מדולר בד״כ.

ובאמת מה שיש בשוק פה זה זבל, קניתי כמה כי הצבעים היו יפים אבל צריך מלא שכבות וזה לא מתייבש. סתם קקי

noash5

New member
שלושה לקים של LA Girl 3D Effect

התאהבתי בהם עוד כשיצאה הקולקציה של זויה ואחרי שקניתי את zoya aurora הצטערתי שלא קניתי את כל הקולקציה. כשמישהי מבנות הפורום סיפרה על הדיופים של LA Girl הבנתי שהגיע הזמן לחבילה...

מימין לשמאל:
Dazzling Pink
Black Illusion
Teal Dimension

למעלה