שרשור התחדשויות!

התחדשות שווה מסופר פארם

אני מאוד מאוד אוהבת את הניילוזאורוס והיא משתמשת בהרבה מהעיצובים שלה בלקים מהסדרה sally hansen gem crush ואני מאוד מאוד אוהבת את סאלי הנסן ועד היום היה לי רק את Big money מהסדרה הזו מפאת מחירם היקר

אתמול נכנסתי לסופר פארם בביג רגבה (בצפון) והמהממים האלו היו ב 1+1 אז החלטתי שאני קונה למרות שגם 30 ש"ח לאחד יוצא שהם עדיין בין היקרים שיש לי.
מימין לשמאל:
Lady luck
Be-jeweled
Showgirl Chic
Bling-tastic

וגם PUPA היו ב12.99 אבל הם הניחו אותם באמבטיה ואני לא אוהבת לבחור ככה אז לקחתי 2 שנראו לי ואולי אני אחליף
812 שמאוד מזכיר אחד מהגיידים החדשים שדווקא יש לי (והאמת גם גייד וגם פופה לא מחזיקים עליי יותר מכמה שעות אז אני ממש לא צריכה 2 צבעים זהים מהם)
727

סה"כ 146 ש"ח לכולם.
אח"כ הצטערתי שלא לקחתי עוד כמה מהסדרת אקסטרים שאני כ"כ אוהבת והיו גם ב 1+1 ועצרתי בסניף שבעיר שלי ושם לא היה את המבצע הזה

shili11

New member
Nצטערת לאכזב אותך, אבלללל

יש מדיניות חדשה לגבי לקים בסופר פארם ובכלל... משרד הבריאות אוסר על החלפת לקים, אני מקווה שיתמזל מזלך ויעלימו עין

זו ממש לא מדיניות חדשה אבל עוד לא נתקלתי בבעי

בכלל, בסופר פארם אפילו מסכימים להחליף פורמולות תמ"ל שזה בכלל הזוי.

shili11

New member
אז לידיעתכן, בחלק מהסופר פארמים לא מביאים

להחליף... כבר יצא לי שבאחד החליפו לי ובשני לא...

Bonushkie

New member
התחדשויות מהחודשיים האחרונים בערך

היה גם אחד שאמא שלי קנתה לי בביוטי סיטי ולקים שקיבלתי מתנה מחברה אבל נראה לי שכבר הראתי אותם.

MyRun

New member
וואו! מדהים!! זה מהחנות בת"א שדיברו עליה פה?

Bonushkie

New member
כן זה מהחנות הזאת

כן מהחנות בדיזנגוף, היתה שם את כל הקולקציה אבל הגבלתי את עצמי ולא קניתי יותר מאת אלה.

עכשיו זהו, לא קונים יותר לקים חוץ מעוד חודש כי זה לק מיוחד שאין באף מקום

MyRun

New member
מושלם, חייבת לנסוע לשם

אני מרגישה שכבר חודש לא קניתי שום לק, זה הזמן!

Bonushkie

New member
זאת לא התמכרות, זאת דרך חיים חחח

אני מפסיקה לקנות לקים בזמן הקרוב, חוץ מלק אחד עוד חודש כי זה לק מיוחד שמכינים בשבילי ואין לאף אחד כזה(אלא אם כן זאת שמכינה אהבה את הרעיון מספיק כדי להתחיל למכור כאלה) אבל מעבר לזה אני לא קונה יותר לקים עד שיש לי ציפורניים באותו אורך שהיה לי עם הבניה.

Bonushkie

New member
זה הולך להיות טופ נצנצים כזה

אבל רק עיגולים בגדלים שונים בשחור ולבן

יש מיליון כאלה עם משושים וריבועים והמקלות האלה אבל עיגולים ממש לא.

Bonushkie

New member
איזה מהם?

הגולדן רוז? הוא ירוק עם נצנצים כחולים גדולים יותר, אני הרגע שמתי לק אבל אני אנסה שניה לעשות לו סווצ' איכשהו

למעלה