בעיקר ארוחות בוקר
במהלך השבוע היינו בחופשת יום הולדת של הבחור בים המלח במהלכה הצלחתי להידבק ממנו בצינון. העניין הוא שהגוף שלי לא יכול להסתפק רק בצינון והוא חייב לעשות דרמה אז ביום חמישי, אחרי שהבנתי שזה לא צינון פשוט ראיתי רופא והתברר שאני עם סינוזיטיס ודלקת ריאות. אז כדי שלא נצא מהבית וכיוון שחיכה לנו סוף שבוע עמוס, החלטנו להזמין טייק אווי מפילדלפיה - קלאסי וקלאסי עם ירקות שהיו בסדר, טבעות בצל שהיו מיותרות (וחבל, טבעות בצל זה אחד הדברים האהובים עלי בעולם), הום פרייז וכנפיים. כל אלו מילאו את הצורך לאוכל מנחם ומרדים.
בשישי בבוקר נפגשנו עם המשפחה של הבחור לארוחת בוקר יום הולדת, עקב אילוצים שונים הגענו לבסוף לברד סטורי - 4 ארוחות בוקר ושני אינגליש מאפין עם סלמון וקרם תרד. היו טעימים וסיפקו את הסחורה. לקינוח הזמנו שני ברד פודינג עם פצפוצי שוקולד ובריוש מטוגן עם גלידה. לקחנו הבייתה גם לחמים שונים ואבא של הבחור לקח גם ריבות. לא יודעת כמה שילמנו כי לא ראיתי את החשבון.
אחר הצהריים הגיעו אחותו של הבחור ועוד חברה וכמובן השותף שעזרו לי להכין את הבראנץ' שארגנו יום למחרת - בראנץ' יום הולדת לבערך 40 אנשים.
חילקתי משימות ופיקחתי על הכל וגאה לומר שהכל יצא מצוין - קישים מסוגים שונים (עגבניות וכרישה, ברוקולי, תרד), מאפי פילו טבעוניים (חצילים, תרד), דגים כבושים (סלמון, אינטיאס), ממרחים תוצרת בית (איולי, ממרח לחם, עגבניות מיובשות, טפנד, פסטו), סלטים שונים (חסות, חסות עם אבוקדו וצ'ילי, סלקים צבעוניים, קפרזה), אנטי פסטי (כרוביות, עגבניות, שומר) ועוד (חצילים בטחינה, גבינות שונות).
לא הוכנו על ידינו - לחמים (חלק מברד סטורי וחלק חברה הכינה), לבנה, סלט פסטה.
כמובן שאי אפשר גם בלי אלכוהול בוקר ולכן הכנתי בלאדי מרי בבוקר וכן היו קמפרי סודה, ערק לימונים, קאוות ובירות.
אחרי קריסה קלה ולארוחת ערב הכנתי סבי'צה אינטיאס עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, צ'ילי ומלח ורוד. יצא טעים ונחמד. למנה עיקרית הכנתי פרידות על מחבת עם פסטו ואספרגוס בתנור עם גבינת עזים.
צרפתי קצת תמונות מהבראנץ'