הדגים נכבשו לבד
לסלמון:
היה קצת פחות מקילו סלמון
לשפשף אותו עם קצת וודקה (או ג'ין) לפני ההכנה
 
לערבב כוס סוכר עם כוס מלח גס להוסיף פנימה גרגירי כוסברה או שומר וגרדת לימון
 
בכלי אטום לסדר שכבה של התערובת, סלמון ולאחר מכן לכסות בשאר התערובת.
אחרי לילה במקרר ניתן להוציא ולנקות מהמלח.
 
 
את האינטיאס עשינו באופן דומה רק שבמקום גרגירי כוסברה או שומר יש פלפל אדום וחתיכות לימון.
לסלמון:
היה קצת פחות מקילו סלמון
לשפשף אותו עם קצת וודקה (או ג'ין) לפני ההכנה
 
לערבב כוס סוכר עם כוס מלח גס להוסיף פנימה גרגירי כוסברה או שומר וגרדת לימון
 
בכלי אטום לסדר שכבה של התערובת, סלמון ולאחר מכן לכסות בשאר התערובת.
אחרי לילה במקרר ניתן להוציא ולנקות מהמלח.
 
 
את האינטיאס עשינו באופן דומה רק שבמקום גרגירי כוסברה או שומר יש פלפל אדום וחתיכות לימון.