אז מה אכלתם בסוף השבוע?

סופש עמוס

ביום חמישי בערב צפינו בהשפלה של מכבי בטורקיה. במקור תכננו על פיצה אבל סגרנו על וולפנייטס. אני אכלתי המבורגר עם תוספת של גבינה, היה משביע ובמקום.

בשישי בבוקר לצערי הייתי צריכה לקפוץ ללימודים אז הבחור בילה קצת בלווינסקי אצל אלברט ובגרובשטיין, הביא הרבה ציוד הבייתה וגם מרציפנים נפלאים שטחנו כל סוף השבוע. בצהריים רצינו לאכול לא רחוק מהבית עם חברה ודה באן היה מלא מדי בשביל להכיל עגלה אז קפצנו לרונימוטי. חלקנו לראשונה מנת פולנטה נהדרת שכללה הרבה מאוד פרמזן וגם קצת שמן כמהין שדווקא תרם למנה. המנה הייתה מתירס טרי ובהחלט הייתה אחת החזקות.
אני והחברה חלקנו צלחת מולים - המולים היו עשויים טוב אבל הרוטב למטה היה מלוח מדי. טליאטלה שרימפס עם ארטישוק ממיוחדי היום היה מצוין והתאים בדיוק לאווירה. הבחור לקח טליאטלה עם עגבניות ערבה וריקוטה שהיה טעים מאוד גם הוא.
קינחנו מהמיוחדים עם עוגת שקדים שכללה גם קרם שמנת וגם קצת גיל שאיזן מצויין את המתיקות.
יחד עם שני אפרול שפריץ וכוס יין - 410 שח מוצדקים מאוד לפני.
בערב קפצנו ליומנגוס שיקבל דיווח נפרד, תקציר מנהלים - לא משהו בכלל.

בשבת בבוקר אחרי ביקור בגינת הכלבים קפצנו עם זוג חברים לאבו חסן, כיוון שהיה תור מטורף לקחנו מסאבחה וחומוס הבייתה עם פיתות. בבית ישבנו על הגג בשמש הטובה עם בירות וקמפארי סודה. זה היה מפוצץ, טעים ובדיוק מה שיום שבת צריך.
במהלך השבת גם הכנסתי ל brine את הבריסקט שהבחור קנה השבוע אחרי שיניב (מיטמרקט) התלונן שלא הבאנו לו לטעום פעם קודמת שהכנו.

אחרי צהריים קפצנו לחגוג יום הולדת לדודה של הבחור (85!) והוא הכין את עוגת שוויצריה הקטנה של עוגיונט. העוגה הייתה מצוינת וקצרה מחמאות.

אחרי כל הסופ"ש העמוס הזה נשארנו עם חסרי רצון לצאת מהמיטה ולכן התכרבלנו לצפייה בהשלמת פרקים של סדרות שאנחנו אוהבים עם ויונייה של תשבי, אחרי בקבוק אחד החלטנו שאנחנו רעבים והזמנו פיצה (דומינוס, לא מעניין במיוחד) כדי לעזור לנו עם הבקבוק הזה.

תפוז קצת לא משתף פעולה עם הנסיון שלי להעלות תמונות אז אנסה שוב באמשך
 

גסטרו

New member
נונו וקיטשן מרקט

סוף שבוע ללא ה"ילדים" , בששי הזמנתי מקום לארוחת ערב מוקדמת בנונו הוד השרון , גם בשעיה שש היה די מלא שם . לראשונות חלקנו פוקאצ'ה שהיה לה מרקם של לחם , מוצרלה מטוגנת - בשביל הסלט - בקשתי עוד כף ושמו עוד חצי

ואספרגוס ברוטב עגבניות חריף עם קוביות פטה ועלעלי פרמזן - הוא אהב מאד, לי היה חריף מדי . לעיקרית חלקנו וטוב שכך, קנלוני- מנה כבדה מאד לא אסטטית הבשר טחון דק ובעל צבע אפור

לקינוח בקשתי משהוא חמצמץ, המלצרית נתנה לי לטעום סורבה בטעם חדש- תפוז אדום- הוגש בכוס קרטום קטנה - הסורבה היה גרגרי ותפל- לא חויבנו וכדור גלידת אגוזים שמנתית טעימה . 200 שח .

בשבת בעלי הופיע בהרכב של חובבים ב"שבלול" הקדמנו להגיע , בשעה 9.30 היו שפע מקומות חניה בנמל , שוקק מאד, השוק פתוח עם דוכני אוכל . רשמתי לי להגיע בהקדם ובשעה מוקדמת. כשיצאנו בשעה 15- טור ארוך של מכוניות חיכה להכנס. ההופעה היתה מוצלחת מאד (ואני בקורתית ) , ניצלתי את העובדה שאנחנו כבר חונים והזמנתי מקום לקיטשן מרקט . מתברר שיש להם תפריט שבת ב 115 שח וכמובן מנות שצריך להוסיף

ישבנו ליחד החלון עם נוף נהדר לים וגם למזח הומה משפחות . ראשונות - לו סלט חסה עם אגסים מבושלים , גבינה כחולה , אגוזים , העלים בהקו מטריות - יופי של מנה , לי בורגול עם שרימפס חלוט עשבי תבול וחמוציות- מעולה
עיקריות- לו חזה עוף שלם עם מבחר ירקות - היה לו טעים לי ניוקי עם שרימפס- השרימפס עשויים טוב אבל הניוקי- מגושמים , כבדים, גדולים ממש לא ! אבל הייתי רעבה ....והוא עזר לי
לחם - תוספת 10 שח 4 פרוסות עבות , לחם כהה טרי רק חבל שהוגש עם עגבניות קצוצות על קליפתן
קינוח- טארט לימון - הוגשו שני חצאי כדור על בסיס בצק דק- לא מספיק חמצמץ לטעמי עם גלידת גרניום נפלאה. המקיאטו שלו היה מושלם . מים הוגשו צוננים בבקבוק והמלצר מיוזמתו הביא בקבוק חדש . כ 300 שח לא כולל שרות
היום התקשרו לשאול האם היינו מרוצים. שכחתי לדווח על הניוקי מה גם שהייתי בעיצומה של עבודה.
אבל בהחלט מומלץ למעט הקושי להגיע למקום בשבת

אני אחרי ארוחה כזו כבר לא אוכלת ארוחת ערב....
 

מיתר44

New member
חידשת לי

עד היום אף פעם לא התקשרו אלי אחרי אכילה במסעדה על מנת לקבל חו״ד. שאפו לקיטשן מרקט!
לעומת זאת על כל פסיפס שאני נכנס למוסך, אני מתבקש לענות טלפונית על סדרת שאלות.
 
בראנץ' כיפי בלחמק'ה

לחמק'ה היא מאפייה קטנה וחמודה שנמצאת קצת אחרי היציאה מקרית שמונה לכיוון צפון (קצת לפני גן הצפון על פוקצ'תו...), לאחרונה המקום התרחב, נוספו מקומות ישיבה, ומגישים סלטים, ארוחות בוקר, כריכים וכו', הכל עם מאפים ולחמים מעולים שנאפים במקום.
אכלנו "אנטיפסטי" - צלחת עם מבחר די מצומצם של ירקות קלויים (כמה מצומצם? קישוא ופלפל) שהיו מעולים, שלושה סוגי גבינות, ושני סוגי נקניק (סלמי כלשהו וחזה הודו), עגבניה טריה, חמאה רכה, וכמובן סלסלת לחמים שמשתנה בהתאם למה שכרגע יש (היו לחם זיתים מעולה ונדמה לי שהשני היה לחם כוסמין, שפחות אהבתי) ואולי גם בהתאם לבקשה (לא ניסינו). כמה פשוט - ככה טרי וטעים. בנוסף לקחנו בריוש עם ביצת עין וסלמון. הייתה שם גם גבינה, שכחתי איזו, ואין תפריט ברשת, תסלחו לי. היה אוורירי ועדין וכה טעים. הוספנו שני הפוכים, וגם לחמים הביתה (לחם עגבניות מיובשות לאמא ולחם סיציליאני לי - שנסע איתי חזרה למרכז, אבל לצערי לא זכיתי לטעום ממנו כי הבחור פשוט חיסל אותו, ומסר שהיה טעים). אני לא זוכרת כמה שילמנו, וכאמור אין תפריט ברשת, אבל לפי הזכור לי מחירים ממש סבירים.
מקום קטן, חמוד וכיפי, שווה לעצור אם אתם כבר באיזור...
 
למעלה