סופ"ש
בשישי פסטה בולונז, במקרה יצא שיש הרבה בשר טחון מאבו חילווה בפריזר וזה הולך נפלא לבולונז, רוטב טחון מראש ואז בישול ארוך לפני הבשר - עגבניות שרי מכל המינים, קצת רסק עבניות מרוכז, קטשפ מאניס, שום, קצת בצל אדום, מירין וסוכר חום, הרבה תבלינים (פפריקות, תערובת הבית, כמון, גראם מסלה), קצת שמן זית ובלינדור. כמה עלי דפנה, קליפות קינמון ואצת קומבו מפורקת לכמה חתיכות לתוך הרוטב לחלק רב מזמן הצימצום, כמובן מוציאים בשלב מסויים או בסוף.
שבת צפונית, היינו אחראים על הפקת הקינוחים למסיבת יום הולדת במשפחה, פאי שזיפים ופאי פקנים (בשביל מה להכין ממש עוגות כשיש פאי?), סורבה אבטיח עם סוכריות גומי ליצ'י אלוהיות מיפן לילדים (וגם למבוגרים כמובן), זה הממתק הכי טעים בהיסטוריה מבחינתי, עם לא מעט מיץ אמיתי לפי השמועות (פירמת Meiji למי שמתעניין ולמיטב זיכרוני, מנסה לעלות תמונה מהרשת של האריזה אבל לא מצליח, לא נורא). עוד קינוח מעניין הייתה גלידת חלב מלוח עם רוטב דבש עם יוזו וקראמבל לוז קלוי גרוס עם קליפת יוזו מיובשת, יצא יופי, קצת מלוח מידי כי המשקל משום מה מעט זייף עם המלח בכמות הנמוכה ולדעתי לא הראה בדיוק המשקל שכיוונתי אליו. עדיין, יצא מאוד מיוחד ולאוהבי שילובים חצי מאתגרים, גם טעים ביותר.