סופ"ש
מעבר ב Vivino החדשה, לא רצינו לשבת ובכל מקרה היה עמוס אז לקחנו שתי פיצות הבייתה - "קרם כמהין" עם פרמז'ן וקצת ירקות ופיצה עם פפרוני, מה נאמר, סה"כ בהחלט פיצות טובות וטעימות מחומרים ראויים, גודל סביר, מחיר לא רע, מאוד דקות, אפילו לכדי קצת "חוסר נוכחות", לטעמי מעט מידי מהתוספות, אך בכל מקרה, אופציה יותר טובה מלקחת צמד דומינוס, לשם השוואה, אך לא משהו שממש נצא מגידרנו לקנות ולאכול בתדירות גבוהה.
בשישי במקום להתענות עבור ארוחת בוקר בלחץ הגדול בבתי הקפה הטובים של חיפה, החלטנו "להתפנק" (מילה שחוקה
) על משהו "מחוזק" בבית, מאפי הבית מלואיז, התפוחים קמח מלא והקרם פטיסייר, תפוזים רימונים סחוט ביתי, גבינות עיזים מצויינות מהמעדנייה של איטליז שמחה (ויקרות כמו שציינתי בעבר, אבל לפחות נחסכה נסיעה לאירופה). מי שבמקרה עובר בסביבה ומחפש גבינות ונקניקים די נדירים בארץ, זה המקום, רק להכין בהתאם את הארנק. סלט טונה טובה, ירקות כמובן, חמאה צרפתית מהסופר (צצו בשופרסל חמאות זהות למה שהייתי קונה במעדנייה, רק ב 12.40 מול 18, מחיר טוב, של Ledlac נדמה לי) . למען הפלורליזם היה לחם נלסון קפוא מלחמנינה, שהביאו חברים מבקרים בסופ"ש שעבר.
בערב ניסיון מוצלח לעשות ארוחת "טנדורי" שרימפס בתנור, שרימפס קפואים די גדולים של שרימפס האוס, המפתח בהשרייה מוקדמת של השרימפס (או כל גורם אחר) במשחת ג'ינג'ר ושום (מדולל עם קצת מים, חצי כפית מלח ומיץ מחצי לימון, רק אחרי זה משרים גם ביוגורט יווני עם התבלינים ובהמשך משפדים על שיפודי עץ שישבו במים וצולים כעשר דקות על גריל באיזור 200 מעלות). יחד עם טורטיות, רטבים, אבוקדו ו"פילטים" של גרעינים מתירס טוב, כל אחד הרכיב לעצמו ויצא מצויין.
שבת שוב פעם שוקיים בתנור בסילאן ושאר קונדימנטים בצלייה ארוכה מאוד של שעתיים ומשהו בתנור, פירה טוב ליד, אוהבים את זה מאוד בבית.