סילבסטר, אוגיז ו(כמובן) צ'ולנט
חמישי בערב, ארוחת סילבסטר מאולתרת של אחרי ביקור בשוק הכרמל - מנה ראשונה קלמרי טרי ממוסי על תבשיל זריז של עדשים ירוקות, נקניק סוג'וק, פלפל חריף ועלי חוביזה, עם קצת טחיגורט מעל. מנה עיקרית - שייטל במילוי גבינת קולומייר ובעטיפת בייקון, גראטן תפ"א קלאסי וסלט ירוק. אח"כ קצת גבינות עם לחם תאנים של אדון שיפון ומוס נוטלה עם תותים. יחד עם בלאן דה בלאן של רמת הגולן וסוביניון בלאן כרם שבו הייתה ארוחה כיפית מאוד.
שישי בצהריים המאוחר, בראנץ' של עצלנים באוגיז בלווינסקי, עם שקשוקה (שאינה באמת שקשוקה אלא ביצים עלומות על תבשיל עגבניות חריף טעים), עם פלטת דגים מלוחים טובה מלופו שממול, עם ביצי עין על סוג של רושטי עם גוואקמולה וסלסה, עם בלאדי מרי חריף כמו שצריף ועם סלסלת מאפים לא רעה בכלל (בעיקר מצטיין הבורקס מהבצק הפריך). אני מחבב מאוד מאוד את המקום הזה.
שישי בערב, סלט ירוק ענק עם חמוציות ואגוזים וקצת לחם עם דג מלוח של לופו, ואז בשבת בצהריים מתקפת צ'ולנט כלל חושית עם החמין הנפלא שאמא של אשתי מכינה, עם בקבוק של פלאם נובל שהפתיע לטובה. סה"כ סופ"ש טעים למדי...