אז מה אכלתם בסוף השבוע?

מיתר44

New member
ארוחת ערב שבת ועוד

התכנסנו לכבוד בן הדוד השבדי לארוחת ערב שבת. הכנתי כבד קצוץ מסורתי וכבד צמחי מחציל למי
שלא נוגעים במקור. כמו כן טיננתי כדורי פלאפל לפי מתכון של הקוסם (החידוש - קצח טחון בתערובת) אשתי הכינה קומפוט וטחינה. אפיתי עם שמרים טבעיים בייגלך וחלות (לפי מתכון של מיקי שמו).
קב״ס יציק 2006 ותבור 1/19000 סיפקו לאורחים דוגמאות נאותות לתוצרת שלנו.
בכללי הייתה התפעלות מהירקות ומסירות ההדר שלנו.
בשבת התכנסנו עם רב למפגש פרידה מהאורחים ב״ביסטרו 60״. האוכל היה לא יותר מאשר בסדר ונעדרה ממנו כל בשורה על מנות לבנוניות אופייניות, כמו כן הושמטו מהתפריט מנות שהוצעו בעת הזמנת המקום. המקום
אינו מתאים כלל לארוח קבוצה כה גדולה. השירות היה חובבני ואיטי, האולם לא חומם ומזג האוויר לא איפשר
לילדים אלא להיות צמודים למקומות הישיבה ולהוריהם. גם השירותים לא נוקו לפני ובמהלך האירוע. חבל.
האורחים נהנו ממזג האוויר הסגרירי שדומה לזה של הקיץ השבדי וגם ״הצליחו״ לחוות אווירת הפיגוע כשנקלעו
לרחוב דיזנגוף לאחר היריות. יהיה להם מה לספר שם בארץ מושבם.
 

החתולית

New member
ביסטרו 60 באמת לא מתאים לקבוצות

ומהנסיון שלי, השירות שם בדרך כלל איטי.
המטבח לא אמור להיות לבנוני למיטב זכרוני, אלא יפואי מודרני.
&nbsp
התלוננת על העדרן של מנות מהתפריט למרות שהוצעו בעת ההזמנה, ועל נקיון השירותים?
&nbsp
 
סילבסטר, אוגיז ו(כמובן) צ'ולנט

חמישי בערב, ארוחת סילבסטר מאולתרת של אחרי ביקור בשוק הכרמל - מנה ראשונה קלמרי טרי ממוסי על תבשיל זריז של עדשים ירוקות, נקניק סוג'וק, פלפל חריף ועלי חוביזה, עם קצת טחיגורט מעל. מנה עיקרית - שייטל במילוי גבינת קולומייר ובעטיפת בייקון, גראטן תפ"א קלאסי וסלט ירוק. אח"כ קצת גבינות עם לחם תאנים של אדון שיפון ומוס נוטלה עם תותים. יחד עם בלאן דה בלאן של רמת הגולן וסוביניון בלאן כרם שבו הייתה ארוחה כיפית מאוד.
שישי בצהריים המאוחר, בראנץ' של עצלנים באוגיז בלווינסקי, עם שקשוקה (שאינה באמת שקשוקה אלא ביצים עלומות על תבשיל עגבניות חריף טעים), עם פלטת דגים מלוחים טובה מלופו שממול, עם ביצי עין על סוג של רושטי עם גוואקמולה וסלסה, עם בלאדי מרי חריף כמו שצריף ועם סלסלת מאפים לא רעה בכלל (בעיקר מצטיין הבורקס מהבצק הפריך). אני מחבב מאוד מאוד את המקום הזה.
שישי בערב, סלט ירוק ענק עם חמוציות ואגוזים וקצת לחם עם דג מלוח של לופו, ואז בשבת בצהריים מתקפת צ'ולנט כלל חושית עם החמין הנפלא שאמא של אשתי מכינה, עם בקבוק של פלאם נובל שהפתיע לטובה. סה"כ סופ"ש טעים למדי...
 

החתולית

New member
התיאורים של אוגיז מקשים עלי

לתכנון את סופ"ש יום ההולדת של הבחור בתל-אביב. אתה רק מוסיף מקומות לרשימה שלי.
 
למעלה