מנזה בירושלים + אובן קובן רמת החייל
בשישי היינו בטורניר משחק קופסא (אנדרואיד נטראנר) בירושלים וקפצנו למנזה לאכול ארוחת צהריים מאוחרת (סביבות 15:30). המסעדה חביבה עד מאוד, ויש פוטנציאל
מבחינת המנות - הזמנו סביצ'ה דג ים שלא היה להיט לטעמי כי הגיע יותר מדי עם פלפלים ופחות מדי דג, קרפצ'יו פילה בקר היה נחמד והוגש מעניין.
לעיקרית סנדוויץ' קורנביף של עידן היה נראה מספק, אני הזמנתי שרימפס בחמאה ולימון על פיתה צרובה וסלט עלים - היה יותר פוטנציאל בתפריט ממה שהיה בפועל
אבל לא הצלחתי לסיים.
פירות הים כמובן קפואים ולא טריים אבל הם עשויים טוב והתמחור הוגן בהחלט.
חבר נוסף לסעודה הזמין ניוקי עם פירות ים (שרימפס, מולים, קלאמרי) והוא היה מצוין עם רוטב דומיננטי, הניוקי היו עשויים במקום (בטטה, סלק ופטריות) והרוטב עשה רק טוב לפירות הים.
לקחנו גם קוקטיילים ונסענו חזרה למרכז לשנ"צ מאוחרת.
אתמול היה להיט באובן קובן. פשוט כל דבר שטעמנו היה מוצלח...
גם המארק ראמן, גם היאקיניקו לוסוג'יו - מדהים! (נתחי אנטריקוט על אורז עם ביצת עין מעל). לראשונות לקחנו סלט קיסר שהיה מתובל נפלא, טאקויאקי - כדורי פנקייק יפניים במילוי תמנון, בני שוגה ובצל ירוק היו מדהימים בטירוף.
קיבלנו ע"ח הבית סלט אטריות סובה שהיה נחמד.
לקינוח טיק טאק - שתי אצבעות בצק פריך במילוי קרם דובדבנים, בציפוי שוקולד לבן ותה ירוק. היה נפלא וסגירה מושלמת לארוחה ולסופ"ש.
אפשר לקרוא עוד בבלוג שלנו:
http://goodplace2eat.wordpress.com