אז מה אכלתם בסוף השבוע?

CherryBlini

New member
זה נשמע לא יפה

אבל היינו ביחד בערך משלוש בצהריים, השעה היתה קרובה לשתיים עשרה בלילה, וכולם כבר רצו לאכול ולהתפזר (או סתם להתפזר).
ברור שבמקרה אחר כולנו היינו קמים והולכים.

מיתר44

New member
את ברולה הפלפלים אי אפשר

לאכול ללא לחם וכך גם הלבנה. לכן אני ממליץ להבא להשקיע במנת לחם, שבטח לא תגרום לכם לשבור
חיסכון אבל תאפשר להגביר את ההנאה.
איך חבר יקר מטיף לי: תמיד תבדוק את הדלתא הנדרשת כדי להגיע לכדי כיוף. אם תוכל לעמוד בתוספת המחיר - לך על זה. ואני, שחונכתי על ברכי זוג פולנים, מוצא את עצמי שוב ושוב מיישם כלל זה ולומד להינות.
אגב, מנת הפלפלים הזו היא מנת דגל בדלידה כשם שסלט זוקיני חיה היא שיחוק אצל אואזיס.

milk man

New member
גבינות ונקניקים

קנינו בבאשר רוקפור קממבר וגאודה מיושנת 18 חדשים.יחד עם נקניק מקרל ברג
פטי ורדו 2010 של יתיר,היתה התחלה נפלאה של השבוע

בעיקר בית

ברביעי בערב גיליתי שהמבחן שהיה אמור להיות לי חודש הבא למעשה הוזז להיום ולכן הייתי צריכה לדאוג להתכונן אליו. לסיפור הזה נוספה העובדה שהבחור החליט שחום של 39.1 זה בדיוק מה שצריך להיות ברביעי וחמישי.
&nbsp
הבחור אכל עם חברים ב 25M בשישי בזמן שאני עבדתי אבל מיד שנייה נמסר שהיה מעולה, אני הסתפקתי בשאריות פסטה ברוטב פטריות וברי שהכנתי ערב קודם.
&nbsp
בערב הכנתי חלפיניו פופרס - פלפלי חלפיניו ממולאים תערובת גבינות ומצופים כמו שניצל. בשביל הבריאות עשיתי אותם בתנור. שתינו קברנה של יקב מונטיפיורי שקיבלנו מהפודי בוקס והיה נעים וטעים.
&nbsp
בנוסף, הכנתי קציצות בקר והודו - 160 קציצות בגודל ביס לטובת השבוע הקרוב. בשבת הכנתי גם רוטב עגבניות כדי שילך עם הקציצות הללו.
&nbsp
החלטנו גם להפוך את הלימונים הכבושים שהכנתי לממרח עם הרבה שום, הם עדיין מעט מלוחים לטעמי אבל הממרח יצא מצוין.
&nbsp
בשבת הבחור הכין עוגיות שוקולד עם גרנד מרנייה וטארטים עם קרם פטיסייר ותותים לטובת ההורים שלי וגם לחברה שבדיוק עברה לגור בשכונה.
צהריים אצל ההורים שלי - אבא שלי החליט להביא סטייקים יחד עם פירה והרבה מאוד ירקות.
בערב החלטתי להכין לחמניות מוצרלה משארית המוצרלה מהחלפיניו יום לפני כן, יצאו מצויינות.
&nbsp
הבחור היום כבר חזר לעבודה, המבחן הלך היום בסדר אז אפשר לסכם ולומר שהיה סוף שבוע לא רע

Ornitr

New member
מנזה בירושלים + אובן קובן רמת החייל

בשישי היינו בטורניר משחק קופסא (אנדרואיד נטראנר) בירושלים וקפצנו למנזה לאכול ארוחת צהריים מאוחרת (סביבות 15:30). המסעדה חביבה עד מאוד, ויש פוטנציאל

מבחינת המנות - הזמנו סביצ'ה דג ים שלא היה להיט לטעמי כי הגיע יותר מדי עם פלפלים ופחות מדי דג, קרפצ'יו פילה בקר היה נחמד והוגש מעניין.
לעיקרית סנדוויץ' קורנביף של עידן היה נראה מספק, אני הזמנתי שרימפס בחמאה ולימון על פיתה צרובה וסלט עלים - היה יותר פוטנציאל בתפריט ממה שהיה בפועל
אבל לא הצלחתי לסיים.
פירות הים כמובן קפואים ולא טריים אבל הם עשויים טוב והתמחור הוגן בהחלט.
חבר נוסף לסעודה הזמין ניוקי עם פירות ים (שרימפס, מולים, קלאמרי) והוא היה מצוין עם רוטב דומיננטי, הניוקי היו עשויים במקום (בטטה, סלק ופטריות) והרוטב עשה רק טוב לפירות הים.
לקחנו גם קוקטיילים ונסענו חזרה למרכז לשנ"צ מאוחרת.

אתמול היה להיט באובן קובן. פשוט כל דבר שטעמנו היה מוצלח...
גם המארק ראמן, גם היאקיניקו לוסוג'יו - מדהים! (נתחי אנטריקוט על אורז עם ביצת עין מעל). לראשונות לקחנו סלט קיסר שהיה מתובל נפלא, טאקויאקי - כדורי פנקייק יפניים במילוי תמנון, בני שוגה ובצל ירוק היו מדהימים בטירוף.
קיבלנו ע"ח הבית סלט אטריות סובה שהיה נחמד.
לקינוח טיק טאק - שתי אצבעות בצק פריך במילוי קרם דובדבנים, בציפוי שוקולד לבן ותה ירוק. היה נפלא וסגירה מושלמת לארוחה ולסופ"ש.

אפשר לקרוא עוד בבלוג שלנו:
http://goodplace2eat.wordpress.com

מנזה בשבת בצהריים

לקראת שתיים, מלא לגמרי ומה שלא - מוזמן. שני מקומות על שולחן ה"בר"(אין בר קלאסי במקום, אך יש שולחן ישיבה מוגבה משותף ויש בר משקאות מאוד יפה שממנו המלצרים פועלים). ממש במעבר של הפס אבל היה בסדר.
&nbsp
חלקנו:
ארטישוק - עם פרמז'ן, טוסטונים, ורוטב לימוני נחמד. מנה טובה.
סלט עלמה - שמוגש(אמרו לנו לפני) לא כפי שמופיע בתפריט, אלא עלי עולש, נבטים וגבינת קממבר שלא היתה קממבר עם רוטב קצת כבד, גלסה של בלסמי ופקאנים. נחמד אך לא מספיק מדוייק.
לזניה - עלי פסטה טריים(וטובים מאוד), ריקוטה, עגבניות שרי ומוצרלה. לזניה טובה אך מנה קצת קטנה.
יחד עם לחם טוב שמוגש אוטומטית ושלוש כוסות יין(ריזלינג גרמני, מרלו איטלקי וקוט דו רון) בערך 230 לפני.
השירות היה טוב מאוד.

חנכנו את המעשנת עם 3.5 ק''ג ראמפ.

כנפי עוף וכמה חצילים.
7 שעות ב120 עד 140 מעלות.
יצא ניפלא.
ואם למישהוא יש טיפים לעישון בייתי אז בבקשה....

למעלה