אני אולי אאכזב: רק (כמעט) בבית
אבל קיבלתי רוח גבית לחיזוק במגמה לבשל בבית מכתבה על התייקרות לא סבירה של האוכל במסעדות ובעיקר מהטוקבקים שבעקבותיה.
ממילא כשאנו בדירה - במיתר אין לנו מוטיבציה לסעוד במסעדות שבאזור.
אז הכנתי בבית:
* פלאפל בהשראת "הקוסם"
* פוקצ'ה על בסיס מחמצת לפי מתכון של טרטן.
* לחם בריוש בעיצוב לחמניות אופייניות וגם כבסיס לבוסטוק.
* קרם לימון מהלימונים שלנו.
* וגם - כרובית לפי אייל שני - שתמיד מצליחה לנו.