אז מה אכלתם בסוף השבוע?

הספקנו הרבה מאוד

בחמישי בערב ביקרנו בפורטר לשם מסיבת יום הולדת לחבר. ניצלנו את ההזדמנות להגיע מוקדם עם שאריות פאי לימון שהבחור הכין ולהרים צ'ייסר סוף שבוע על הבר.

בשישי בבוקר כרגיל שוק, היינו יעילים וסיימנו את הסיבוב מוקדם כדי שנוכל לפתוח את המעשנה -עישנו סלמון, לוקוס וטונה. הסלמון היה עם מעט מייפל והלוקוס והטונה עם סויה. הטונה יצאה הכי פחות מוצלחת כי הנתח היה צריך לצאת עוד קודם מהמעשנה, הסלמון והלוקוס היו מעולים ונטרפו. שתינו ויונייה של צ'ילאג וצ'ייסרים של ליקרים מתוצרת שלי (דובדבן ושזיף).

במעשנה גם בילה אונטר ריב שאחר כך נפרס דק דק לסנדוויצ'ים להמשך השבוע.

בערב היינו בחדר בריחה (מרתף היינות, מומלץ לזוג) ובחזור עברנו ליד ויטו רומנו ולכן החלטנו סוף סוף לנסות את המקום. הזמנו את הגרילד צ'יז המקסיקני והצרפתי, שניהם היו מצוינים, הם לוו בצ'יפס ומלא רטבים. לצידם שתינו חצאי בירה (אני פאולנר הבחור את השנייה מהחבית, לא זוכרת אם גולדסטאר או מכבי). זו ארוחה מצויינת לאמצע הלילה אם לומר את האמת, שומנית מושחתת ולא יקרה ממש.

בשבת בבוקר חגגנו לחבר נוסף יום הולדת בארוחת בוקר בדה דה ודה. אני אכלתי את הואפל בנדיקט שהוא מנת הדגל של המקום, המנה מצויינת, נדיבים בבייקון. הבחור אכל את המילאנזית שהיא למעשה פולנטה עם תרד ופטריות וביצים עלומות. הזוג שהיה איתנו אכלו בנדיקט צמחוני ורול פטה. עם ארוחות הבוקר הגיעו סלסלות לחמים שכללו גם מיני גוז'רים וקרואסונים קטנים, לצידם חמאה טובה וריבה נוזלית מדי. הגיע גם סלט שהיה בעיקר ירקות חתוכים עם רוטב מאוד חומצי (אבל אני חובבת לימון ולכן אהבתי).
הביקורת המשמעותית היחידה שיש לי היא שבאופן גורף הם מכינים את הביצים ללא מלח מה שהופך אותן לקצת תפלות.

קינחנו בעוגת קוקילידה נפלאה שהוכנה לכבוד יום ההולדת של החבר - שתי שכבות של עוגיה מפלצתית (שוקולד צ'יפס) וביניהן גלידת וניל מצויינת וקרמל מלוח אלוהי.

בצהריים - החברה הכי טובה חזרה מחול והיא קפצה אלינו להמבורגרים של שבת בצהריים, הם הוגשו עם תפו"א, בצל ושום בתנור וחמוצים ביתיים.

בערב כבר לאף אחד לא היה מקום.

Gרר

New member
אכלנו עמבורגרים

בדרך חזרה מטיול. רצינו בת יער אבל היה מלא, וזה המקום הראשון שקפץ לנו לראש. כנראה שלא רק לנו כי המסעדה היתה בתפוסה מלאה. עם זאת, השירות די תוקתק כך שכנראה הם מתורגלים בזה.

המבורגר אנטריקוט מדיום (63) לנו. טעים. החוץ קיבל קצת צריבה. הפנים מדיום כנדרש עם טעם לא רע בכלל.

המבורגר עגל מדיום לקטנה (51). גם פחות מוצלח בטעם וגם נטה כבר לכיוון המדיום וול. עוד פעם רשמנו לעצמנו שאנחנו צריכים להזמין לקטנה בדיוק מה שאנחנו מזמינים לנו. עם זאת היא אכלה ממנו חצי אז אני מניח שילדים פחות קפדניים יצלחו אותו בלי בעיה.

הצ'יפס שלהם מוגש כסלייסים של תפוחי אדמה שקיבלו טיגון. נחמד, אבל לא נותן את אותה חווית פריך/רך כמו צ'יפס רגיל שעשוי טוב. אם זאת עדיף מצ'יפס שרוצה להיות צ'יפס שנתקלתי בהרבה שיפודיות.

תוספת בצל מטוגן (7) שביקשתי עם ההמבורגר אני אוהב שמטגנים את הבצל למוות וכאן בחלק מהמקומות הוא היה פחות מזה, אז נרשמה הצלחה חלקית. האישה בחרה מהתוספות חמאת שמפיניון על בסיס כמהין (7). לא זכור לי מה אמרה על זה אז שתכתוב לבד

קינוח שאמור להיות הכלאה בין מילפיי לקרם ברולה. איך היה אומר מנו ידידנו. זה לא מילפיי וזה לא ברולה. היה קצת דחוס מדי וחלק מהשכבות שתוארו בתפריט קצת הלכו לי לאיבוד, אבל בכללי עשה את העבודה להשאיר טעם מתוק נעים ולא מעיק בסיום.

גם אם לא ייכנס לרשימת הטופ 10 של גיל גוטקין, כאופציה לחטוף משהו אחרי טיול זה בהחלט עשה היטב את העבודה. בעיתות מצוק נוספות - נשוב.

החמאה הייתה מאוד טעימה

אבל יש אבל קטנטן..
ובמחשבה שנייה- אני לא יודעת למה ציפיתי..
קצת הפריע לי שהחמאה הייתה קרה מדיי...
היא לא הייתה בטמפ' החדר- אלא ממש קרה מהמקרר- ואז בביסים הראשונים- היה קר מהחמאה וחם מההמבורגר וזה קצת הפריע לי בפה.
הטעם היה מאוד טעים..
בכלל המבורגר מוצלח לטעמי- עם טעם מעושן מיוחד.

בפעם הבאה ותרו על קינוח בעמבורגר, וקפצו לגלידה בלג'נדה. אחד
הסניפים הכי הכי מוצלחים בארץ של הגלידריה הזו (ואנחנו טעמנו המון סניפים
)

מיתר44

New member
כרוב כבוש (פרט לשאר)

כארבעים יום שהה הכלי עם תכולתו בחדר קריר. היום העברתי את הכרוב הכבוש לצנצנות מעוקרות, רשמתי את התאריך 16/6/16 וגם טעמתי לודא שאכן
פעלתי נכון. ואכן, כבוש למהדרין כולל חורק שיניים. את הכלי קיבלתי כמתנת יום ההולדת.

passioneta

New member
הסועד מפוראמה ובקשה למי שמכיר מישהם בYNET

אמש ארעה תאונה קשה - אדם שישב לאכול בפוראמה נהרג בתאונת דרכים.
&nbsp
האדם - שהיה גם מענטש אמיתי - אלאן ווינקראנץ, מוכר ואהוב בקהילת הסטרטאפים בארץ, אהב מאוד אוכל סיני. הוא אפילו יזם הליכה משותפת למסעדה סינית בקריסטמס - בארץ, כמיטב המסורת היהודית - אמריקאית.
&nbsp
הסרט ממצלמות האבטחה מופיע ב-YNET. מי שמכיר את אלאן ווינקראנץ מזהה אותו בסרט. אם מישהו מכיר מישהם שם, אנא, בקשו מהם להוריד את סרטון הסנאף מהאתר.
&nbsp

salo22

New member
נורא נורא נורא

בארץ ישימו סרטים כאילו ללא שמץ כבוד אנושי, רק למען הקלקות שיריצו פירסומות, פשוט לא ייאמן, שיתביישו להם האפסים האלו. לצערי לא מכיר אף אחד ב YNET ובשאר המדיות האינטרנטיות האלו.

החתולית

New member
ניסית לפנות אליהם?

אנסה למצוא שם קשר למישהו דרך הקבוצה של גל"צ בפייסבוק.

החתולית

New member
דיברתי עם מישהו ב- YNET

היות ששמות ההרוגים פורסמו, אין מניעה חוקית להעלאת סרט האבטחה בכלי התקשורת.
&nbsp
גם לטעמי זה נורא לא מוסרי, אבל אין איך למנוע זאת.

passioneta

New member
ברור שזה לא ענין חוקי. איזו תשובה מגוחכת מצידם.תודה בכל אופן

salo22

New member
גם הם וגם ואללה שטופי סרטי אסונות ואלימות

ונאחל להם על כך, מכל הלב, שיפשטו את הרגל ויעלמו. סופר מקומם, פשוט מרתיח.

החתולית

New member
זו לא היתה תשובה רשמית

אלא הסבר שנתן לי עיתונאי, לכך שכנראה שלא יורידו למרות הבקשות.

Nרב

New member
בדיוק היה אייטם ב"תיק תקשורת" על סרטי הסנאף

האלו (שאני מקפידה לא לראות) ומשתדלת לכבות את הטלויזיה בבית כשיש כיסוי מתגלגל של אירועים כאלו -
היה נציג NRG שאמר שהם מקפידים לא להעלות סרטונים כאלו, אבל לYNET כנראה האתיקה לא הגיעה (ואני אכן כמעט ולא גולשת בו).

trilliane

Well-known member
מנהל
התקנתי בדפדפן חוסם פלאש בעיקר בגלל YNET ומאז אין סרטונים

אוטומטיים אלא רק אם אני בוחרת לנגן אותם (מה שאני לא עושה על פי רוב, גם בכתבות תמימות).

בסימן כיכר רבין

חמישי בערב בשמונה. מקום שחביב עלינו מאוד אבל כנראה שניקח הפסקה קלה...בגזרת האוכל היו הצלחות (בעיקר צילי קון קרנה חביב מאוד עם קלח תירס מתוק וממכר בצד) אבל השירות היה חלש אפילו יותר מבד״כ. הפסטה בולונז הגיעה עם בשר כבש, מה שלא הוזכר בעת ההזמנה. את הפוקצה (שאמנם מגיעה ע״ח הבית, ח״ח) ביקשנו 4 פעמים ובשלב מסוים זה נהיה עניין עקרוני. כאשר סוף סוף קיבלנו אותה פצחה המלצרית במונולוג על העומס ועל כך שהיא חשבה שכבר קיבלנו ואנחנו מבקשים תוספת. באמת שהשיעור הראשון של כל נותן שרות צריך להיות ללמוד להגיד ״טעיתי״ ולא להתלונן.
גם לחשבון חיכינו וחיכינו, כי המלצריות לא יכולות להוציא אותו אלא רק מישהו אחד ספציפי.
&nbsp
בשבת טייק אווי מג׳וזף אנד סאנס. פיש אנד צ׳יפס (39) ושני פילטים של דניס על סלט עדשים שחורות וחמוציות (69). היה מוצלח מאוד ובתמחור נמוך יחסית, למרות שבנסיבות מצערות האוכל עצמו נאכל אחרי זמן מה במיון של תל השומר. המעט שדגמתי מהמנה המטוגנת קרוב למועד ההכנה גרם לי לרצות להגיע שוב.

למעלה