הקרטל בחמישי, גו נודלס בשישי ולנדוור בשבת
התחלנו את סוף השבוע ביום חמישי בפאב היפסטרי חדש בשם הקרטל, שלוחה של מקום שנסגר בחיפה, חלל גדול ליד שטק הכרמל, גרפיטי מדהים של כנופיית ברוקן פינגאז החיפאית ואווירה די זרוקה. תפריט קטן ודי מהודק שמתוכו נדגם צלחת פירות שהראתה כמה פשוט וכמה טוב- אבטיח, מלון, אפרשזיף, מנגו ותפוח רוסים עם מעט מלח ונענע, כולם קרים ורעננים. מנה של אורס אסור שנעשה כמו טאבולה עם המון עשבי תיבול ופטה מוצלחת שהייתה מרעננת וחמצמצה וסלט מנגו חרפרף שהיה מוצלח גם כן, אוכל גסטרופאבי מעולה באווירה זרוקה ומבחיר מצחיק (כ-30 ש"ח למנה)
בשישי בצהרים אחרי טיעמה של כמה בירות טובות בביר באזר (הבירות של השכן היהו מעולות כרגיל) עצרנו בגו נודלס והפתענו לטובה, מנות גדולות ומתובלות היטב, טעמית סלמון יאקי סובה עם אטריות סובה שנכתב שמוכנות במקום עם סלמון באיכות טובה ובכמות נכבדה ומנת אטירות אורז בקארי וטופו, סביב 50 ש"ח למנה .
בשבת שבמרנו על אחיינית בת ארבע והגענו לאושי סנטר בכפר סבא בניסיון לחפש תעסוקה, אין אופציות קולינאריות כבירות למרות שבקרוב נראה שיפתחו כמה מקומות מענינים, בסוף התיישבנו בקפה לנדוור, מתפריט הילדים פיצה ופסטה, מוגשות עם ירקות חתוכים, הפיצה חמודה ולא רעה בכלל גם למבוגרים, הפסטה מגיע עם רוטב בצד, פסטה בלרינה מוצלחת ורוטב שמנת סתמי, אני אכלתי כריך רוסטביף שהיה מיותר בהחלט עם פיסות אנטריקוט חסרות טעם בלחם דגנים די מתפורר, היא ניוקי לא רעים ברוטב עגבניות ורודות, בסך הכל בית קפה עם אוכל באיכות סבירה.