אז מה אכלתם בסוף השבוע?

trilliane

Well-known member
מנהל
אויה
המנה בתמונה לא מעוררת תיאבון, בלשון עדינה...

 

Nרב

New member
אירוע סילבסטר באברקסס


פעם ראשונה שם, באנו בלי ציפיות ושמחנו לגלות שאין תפריט סגור אלא תפריט רגיל לגמרי, דומה לזה שברומנו, אולי מידי מצומצם דווקא לערב החגיגי... במקום היתה מסיבת שנות ה- 80 וראינו שלשם שינוי לא העלנו את ממוצע הגילאים כלפי מעלה, אולי להיפך

בקיצור - הלכנו על פוקצה ("פיצה קטנה") מצוינת עם בצק שמנמן;
צלחת חריפים שאכן הצטיינה בחריפותה;
שקית עם שעועית ירוקה מוקפצת שהיתה פשוט נהדרת, רק חבל שהוגשה קרה;
הוא הזמין מינוט סטייק בפיתה ונהנה;
ואני לקחתי תינוקות קישואים שהיו למעשה 3 קישואים שלהרגשתי היו חלוטים והוגשו עם מלח וטעימים מאד, חבל שגם כאן הם הוגשו קרים...
קינחנו במוס שהוגש בשקית נייר מצחיקה והיה ממש נוזלי, לצד נוזל שמנת מוקצפת :)
הרבה אלכוהול ליווה את הארוחה והקפיץ מאד את המחיר :) חייבת לציין לרעה את תפריט היין שמכיל כמה יינות בכוסות ממש סטנדרטיים ולא מלהיבים בכלל. בקבוק בלו נאן מתומחר בכ- 140 ש"ח

סה"כ נהננו בהחלט מערב נחמד ביותר, קינחנו בעוד קוקטייל ברוטשילד 12 ומצאנו מונית הביתה די מהר...
שתהיה שנה טובה לכולם!
 

erezavn

New member
מחירים?

כלומר האם אלה היו מחירים רגילים (שאני מניח שבאברקסס צפון אינם נמוכים ברגיל) או מחירי סילבסטר מופקעים...
 

Nרב

New member
התפריט היה רגיל, אני מניחה שלא מופרז מבד"כ

מה שאכלנו - פוקצ'ה, החריפים, קישואים, מינוט סטייק, שעועית ומוס
+ שתי כוסות יין (אחת לי אחת לו) + 2 G&T + ויסקי + 2 בקבוקי מים קטנים
הסך - כ- 500 ש"ח ....
 
אני מתה על צפון אברקסס

אבל איך הצלחת לשבוע מכל-כך מעט אוכל? אני מזמינה לפחות 3-4 מנות לעצמי כשאני שם. אגב, אני מאוד אוהבת את תפריט היין בכוסות שם, פשוט חבל שהוא כל-כך יקר ואני חושבים שהם מוזגים משהו כמו 130 מ"ל או פחות.
 

Nרב

New member
רגילים לאכול מעט בערב, במיוחד שבצהרים

עשיתי מרק אסיאתי באמת מהמם, משהו בין טום יאם ללאקסה
 

מיתר44

New member
משוגעים רדו מהגג: בלו נאן 3 בקבוקים ב 110 ש״ח

תמחור חצוף (ואל תסנגרו עליו בבקשה) מתחיל בעלות מים, סודה, יין זול ומסתיים במחירן של מנות קינוח
כמפורט בדיווח על ארוחה עסקית באוזריה.
בסופו של יום אתה מוצא את עצמך משלם כפליים מהמתוכנן או מתוסכל על שנמנעת מפרוסות לחם, שותה מי ברז, ונמנע מסיומת מתוקה. יעשו המסעדנים את שיקוליהם באשר לטיפוח קהל לקוחות שבעי רצון.
 
להבדיל: חזרתי עכשיו מעסקית באוזריה

הייתי שם עם אמא וחברה שלה. העסקית שם עולה 59 ש"ח ומקבלים מנה עיקרית+מנה ראשונה קטנה. מהראשונות הזמנו רביולי סלק, דפי סלק במילוי קרם גבינת עיזים, קרפצ'ו חציל בלאדי עם סלסלת עגבניות וטחינה ואת הכרובית של אביבית שהתגלתה ככרובית ברוטב קיסר. הוספתי גם ברוסקטה עם גבינה וריבת עגבניות שרי מעבר למה שהזמנו ואמרו לי שהיא תעלה 18 ש"ח. לעיקריות הזמנו פילה דג על הפלנצ'ה עם רוטב ויארז' שהגיע גם עם תפו"א ועגבניות שרי, סופלקי פרגית בגריל עם ירקות צלויים, טחינה וסלט קטן של עגבניות ובצלים בצד ופסטה פרסקה אל אוליו עם זיתים שחורים, צלפים, בזיליקום, קונפי עגבניות שרי ופרמז'ן. הוספנו גם שתייה קלה ויין לבן של וילה אנטינורי במחיר של עסקית - 28 ש"ח.

די מהר הגיעו הראשונות לצד לחם דגנים עם וזיתים שהוגש עם מטבל ממכר של שמנ"ז עם שום, בלסמי ועלי גפן טחונים (שאני מניחה שיופיע כבר בארוחת שישי הקרובה אם זה תלוי באמא שלי). הלחם היה מעולה וניסיתי להפסיק לאכול ממנו, בלי הצלחה יתרה... הן גם התענגו על הכרובית ועל הרביולי. הברוסקטה עצמה הייתה מפתיעה כי מעל הוגשו עגבניות שרי שנראו צלויות, אבל בפועל ממש היה להן טעם ריבתי. בהמשך ביקשתי כוס מים עם קרח שהגיעה אחרי שנייה וחצי מלאה בקרח. הללויה:)

כמה דקות אחרי שפונו לנו הראשונות הגיעו העיקריות. החברה שאכלה את הדג קיבלה מנה יחסית קטנה אבל התענגה עליה ואמרה שהרוטב מושלם (היא אחר-כך ניגבה אותו עם עוד לחם שביקשנו). אני קיבלתי פסטה טרייה, קלילה, עם טעמים קצת מלוחים במידה של הצלפים השמנמנים שהיו במנה ושל הזיתים. שעתיים לפני זה אכלתי בולונז (טבעוני
שאני הכנתי. איפה פרוטגוניסט?) ובכל זאת סיימתי כמעט את כולה, ואמא שלי קיבלה את מנת הפרגית שישבה עם עגבניות, בצלים, פטרוזיליה, טחינה ופיתה ביתית שנראתה ממש נהדר. היא התענגה על המנה ולא הפסיקה להגיד לי תודה על זה שהבאתי אותה לשם.

הן קצת מיהרו ללכת אז הזמנו את אחד משני הקינוחים היחידים שיכלנו כי סגרו את המטבח (רק שמשום מה לא הודיעו לנו על זה. מוזר). האופציה הייתה קרם ברולה סמי פרדו או טרמיסו. הלכתי על טרמיסו ובמקביל ביקשתי את החשבון כי ציינתי שהן ממהרות. הכל הגיע די מהר ולשמחתי הן אפילו הספיקו לנשנש מהטרמיסו לפני שהלכו. הוא היה קצת מריר מדי לטעמי אבל גדול ונדיב ושלושתנו לא סיימנו אפילו חצי ממנו. כשהגיע החשבון הוא עמד על 297 ש"ח; תמיד מבאס אותי שאתה איכשהו מצפה למשהו בגובה העסקית, אבל אז מגלה שאמנם העסקית עולה 59 ש"ח, אבל קינוח עולה 38 (ועכשיו אני נזכרת שמישהו גם העיר על זה באחת הביקורות על אוזריה) ואיכשהו עם השתייה מגיעים כמעט ל-300 ש"ח. אבל מילא; היה כיף, הן נהנו בטרוף והתענגו על כל ביס (זו הסיבה לכך שאין תמונות; הכל נגמר מהר מדי) והשירות היה מצוין.
 
למעלה