לא ברור לי למה, בעיקר לא פשר הנסיעה; התפריט שלה מצומצם למדי
ועבור חומוס, טחינה, טאבולה, כרובית וכו' לא צריך לנסוע במיוחד עד לחיפה... את המנות ה"עיקריות" בתפריט (כהגדרתם) אפשר לספור על יד אחת.
לא חבל לי על ההתרשמות שלי, חבל לי על רמת הביצוע של המנה העיקרית (היא הייתה בלתי אכילה ברובה מבחינת שנינו, ואין בה רכיבים שאנחנו לא אוכלים) ועל הפערים בין האופן שבו הדברים מתוארים בתפריט לבין איך שהם מוגשים בפועל. אולי היה להם יום לא מוצלח במטבח, לא יודעת; לא מתווכחת עם טבעונים רעבים...
מבחינתי היא חומוסייה שכונתית חביבה ותו לא. באמצע השבוע אנחנו מעדיפים להגיע לחומוס ברדיצ'ב (במרכז הכרמל) שהמחירים בו זולים יותר (בפעם האחרונה שבדקתי), הגרגרים טובים יותר, מנת חציל קלוי שהיא אחלה תוספת (וזולה יותר) וגם שם לא מוכרים בשר (כי כשר). אין שם כל מיני מנות טבעוניות מיוחדות, אבל לנוכח רמת הביצוע שקיבלנו, עדיף כך.