קרקס על גחלים בחוות קנאטיר, חומוס בנצרת
ביום שישי האחרון נערך קרקס על גחלים השני לשנת 2017. הפעם היה זה קרקס לילה בחוות קנאטיר, סמוך לנאטור שבגולן. הקרקס התחיל בחמש אחר הצהריים, והגיעו אליו מאות אנשים, כולל משפחות עם ילדים שלנו בשטח החווה באוהלים.
 
אנחנו לנו בפרידום גסטהאוס בחד-נס - בית הארחה קטן, נעים ובסיסי.
 
גם הפעם הקרקס היה מזמין, מרגש, טעים, מעניין, משמח ומגרה חושים. שפע של חומרי גלם טריים הוכנו על האש, בתוך אש, מעל ומתחת לגחלים, וגם הוגשו טריים (מי אמר טרטר ולא קיבל?)
גם הפעם לא שכחו בקרקס את הקינוחים, והגישו פירות טריים וקרירים, כנאפה, עוגות שמרים שנאפו במקום, מוס שוקולד עם שברי מרנג, מלאבי עם דובדבנים טריים, עוגת גבינה קרה, וקפה מבושל.
 
בסך הכל אכלנו פחות מאשר בקרקס שהתקיים לאור יום. כנראה שאנחנו לא אנשים של ארוחות ליליות.
 
היינות של קנאטיר היו פחות לטעמי:
שנין בלאן 2016 - יין תינוק, חוסר איזון בין ניחוח מבטיח לטעם מאכזב. בזהירות אני אומרת שהיין היה כמעט תפל.
רוזה 2016 מענבי גרנש - עוד יין תינוק לא מאוזן, ודי מאכזב.
בלנד סירה-פטיטי ורדו 2015 - הוגש מקורר, כמו שצריך בחום הישראלי והיה טוב מאחיו הלבנים. הוא היה מתובל ובעל נוכחות, אבל לא מאד לטעמי.
אחרי כמה טעימות של היינות, החלפתי את היין בקמפרי וסודה.
 
יצאנו משטח החווה בערך בחצות הלומי אוכל, ונסענו לישון.
 
בשבת נסענו בעקבות חברים שהיו קרקס לנצרת. עצרנו בחומוס עימאד, ושילמנו 80 ש"ח בלתי מוצדקים בעליל עבור חומוס עם שווארמה שהיתה זקוקה למלח כדי לעורר אותה, מסאבחה דלילה ודלת טעם, 4 פלאפלים חיוורים ועצובים, ופיתות לא טריות.
 
קנינו בדרך דובדבנים מצויינים, וחזרנו הביתה לנוח.
 
אם אתם אוהבי אוכל, אל תפספסו את הקרקס הבא.