קלארו. מואי כיף במחיר מפוצץ
גילוי נאות:
אנחנו לא הולכים למסעדות יוקרה אף פעם, מפאת קוצר תקציב אבל בעיקר עקב חוסר רצון וחשק לשלם 500 שקל לארוחת ערב. מופרך בעיני.
אבל, היו לנו שוברים בסכום נאה של 350 ש"ח ואמרנו...יאללה.
ראיתי איפשהו לפני כמה שבועות ביקורת על קאלרו שממש עשתה לי חשק.
הזמנתי מקומות בצהריים לחמישי בערב על הבר. סבבה.
שורה תחתונה ואחכ קצת אחפור: היה טעים מאד ויקר מאד.
אנחנו אוהבים לשבת על בר ולא שולחן סתם, ככה פחות מעונב לנו. הושבנו על בר מול הפס החם, היה מעניין מאד לראות את המטבח בפעולה. אין ספק שצריך אומץ לעשות מטבח פתוח... מאד נעים, מוזיקה נעימה, מזגן טוב, מים קרים נמזגו שוב ושוב. לא העיקו עלינו טעים לכם וכל הקשקוש הזה. היה מאד נעים ומעניין.
אז מה אכלנו?
לראשונה הוזמן סשימי עם ירקות קיץ, לא זוכרת את הניסוח.
התלבטנו עם הברמן, שהיה חביב אך מלא חשיבות עצמית, דבר שעושה לי גירודים בגב...
תכלס מדובר היה בסלט ירקות קטן, מלפפון עגבניות שרי כמה פרוסות צנונית ובצל, ברוטב לימון ש"מז זעתר וכו, כמה פיסות של דג וכמה טיפות של יוגורט.
פייר? אני עושה סלט כזה לארוחת ערב, רק זרקו למעלה כמה פיסות של דג.
דג טרי וטוב אבל....זה היה נחמד, נאכל בחצי שניה.
לא הוגש שום לחם לניגוב הרוטב...כאילו....ב 60 שקל אתם לא יכולים לשים בצד פוקצ'ונת קטנה?
בשורה ליקום לא היתה כאן בתמחור מחורפן של 60 ש"ח לערך.....מופרך.
עיקריות:
שמתי עין על הפורל המעושן, מוגש עם תפוחי אדמה ברוטב שמנתי כלשהו עם חזרת.
הבחור התלבט קשות (כדרכו) והזמין בהמלצת הברמן 300 גר פיקנייה עם מח עצם, פירה וכו.
הפורל היה מ ד ה י ם!! מעושן קלות עשוי למופת..תענוג.
תפוחי האדמה לא היו חמים מספיק כשפגשו את הרוטב וכך לא נוצר הקסם של תפו"א חם עם שמנת וחבל..זה מסוג הדברים אליהם אני מצפה במסעדות כאלו. לדייק בתפוחי אדמה ושמנת..
אבל זה היה טעים מאד וממלא מאד, הרבה מעבר למה שציפיתי. החזרת ברוטב ממש שיחוק.
כן הייתי שמחה לסלט עלים כלשהו מרענן ליד ולא רק לזרוק למעלה כמה עלי ריג'לה בלי כלום עליהם.
זו מנה כבדה שממש צועקת רענון. גם הייתי שמחה לחריפות..כמה פיסות של פלפל ירוק חריף היו עושות שם נפלאות.
תכלס מנה מצויינת שאפשר טיפה לדייק. 98 שקל.
הפיקנייה נראתה טוב, הבחור היה מבסוט מהבשר עצמו, פחות מהמסביב. אני לא ככ התחברתי.
קודם כל הצילחות נורא...הבשר כולל הרוטב פירה והכל מוגש על מגש עץ שטוח שכל הנוזלים של הבשר נוזלים על המפה. פיכס. לא מתאים...
הפירה מוגש כשליכטה גדולה על הצלחת. ממש לא מעורר תיאבון.
צלחת נורמלית עם הפירה בסיר נחושת נחמד בצד היה עושה עבודה היתה יותר טובה.
הבשר היה טעים אבל ברוטב מתוק שממש לא אהבתי, עם לא מעט חלקים לא אכילים שומן וכו... הפירה היה נחמד.
175 ש"ח אם אינני טועה, לא נראה לי שיוזמן שוב.
היינו מפוצצים. אבל מה לא נזמין קינוח??
נבחר ברד פודינג.
חשוב לציין שאני לא חובבת קינוחים או מתוק בכלל. בדרכ אוכלת כפית שתיים ובזה תם הטקס.
אבל לא פה.....הברד פודינג הזה היה by far הדבר הכי טעים שאכלתי לאחרונה. פשוט מענג...אין לי מילה אחרת.
לא מתוק מדי, גלידת יוגורט או משהו למעלה כך שגם הגלידה לא היתה מתוקה והרסה כרגיל, המנה הכי טובה של הערב. ממש התמוגגתי....
60 ש:ח גם אם אינני טועה.
שתינו 3 כוסות של קלארו אדום, בלנד מוצלח של כל מיני..לא התעמקתי.
יין מוצלח מאד.
סה"כ החשבון היה משהו כמו 480 שקל...
בחיים לא הוצאתי ככ הרבה כסף על ארוחת ערב, מזל שהיה לנו שובר מכובד, אחרת אין מצב.
שורה תחתונה תחתונה:
מנה ראשונה מיותרת ויקרה, דג מצויין, בשר נחמד בפרזנטציה לא טובה, קינוח מדהים ויין מעולה. והכל במחיר מפורך עד דמעות........
נחזור כנראה מתישהו רק לעסקית...לצערי....