גוז' ודניאל
שוב סופש ללא ילדים , בששי לקראת שש בערב הגענו לגוז' ודניאל (הוא היה צריך להגיע לעוד הופעה בפסטיבל הג'אז, לכן הזמנתי מקום מוקדם) , מבחוץ המסעדה נראית מצוין- שרשראות של אורות זעירים ,גינון מטופח , מוסיקת רקע מושמעת גם בחוץ
כשהגענו היה מלא למחצה בהמשך התמלא ובהתאם השרות הדרדר, ניסינו הרבה זמן לצוד מלצרית לקבל חשבון ועוד
ומה אכלנו ?
היות והקינוח היה ממיוחדי היום - טראט לימון ופיסטוק - השארתי מקום
לראשונה - ממיוחדי היום- סלט בומביי- מיני ירוקים עם נתחי עוף- "קריספי " כתוב אבל לא היה ממש קריספי , אם כי היתה הכמות מכובדת של פיסות עוף , את עיגולי פלפל הצ'ילי צדתי החוצה וגם סדינים של עלים ירוקים. מנה בינונית שלא נחרטה בזכרון ולא אזמין שוב -54שח . הוא חלק איתי רוטלו - גלילי פסטה במלית חצילים ברוטב עגבניות- מנה מוכרת אהובה ומצוינת , 44 שח
לעיקרית הוא לקח , כרגיל את המנה הטבעונית- ירקות ברוטב קארי , קציצות חומוס בצד סלט מנגו (בקיץ הוגשה עם אבטיח) -72שח
ואני לקחתי מראשונות שווארמה ים- המלצרית הזהירה שיש במנה בצל חי, אבל לא הודיעה על תועפות השמיר שאני לא אוהבת, באצבעות דגתי את את עלי השמיר, כשכמעט סיימתי באה המלצרית לשאול אם הכל בסדר...הציעה להוציא מנה אחרת אבל - כבר עמלתי וגם הזמן רץ. תהיתי מה היו אומרים במסטר שף על פתיתי הדג שהיוו את השאוורמה- אפשר לסכם שאכלתי פיתה קטנה עם טחינה ובצל ב 54
שח ...
הטארט היה בסדר מביחנת הלימוניות אבל.קלתית הבצק היתה קשה מדי עד כדי כך שבנסיון לבצוע עפה המנה ...מצע הפיסטוק מתחת קרם הלימון היה מיותר , טעמו אבד בקרם הלימון , המנה לוותה מקרון עם מלית קרמל ככל הנראה, יבש , לפחות תמחור הוגן של 42שח
המקיאטו הכפול שלו היה טוב מאד. ואז הביא מלצר שתי כוסיות לימוצ'לו - "מאיתנו" , אני נוהגת והוא היה לפני נהיגה. שוב, רוצים להיות נחמדים (כנראה בגלל השמיר בשווארמה ) -אז תשאלו -האם אפשר להביא לכם לימונצ'לו "
מחיר כוסית לפי החשבון 12 שח
החשבון 278שח, לפני. איך אסכם" מסעדה ותיקה, נעימה לישיבה בסך הכל , הפעם היה רק "בסדר" וחבל .
בשבת לארוחת צהרים הכנתי פשטידה של כרובית עם פסטה וגבינת אמנטל (מבצע לחברי מועדון בחנות הגבינות הכשרה והמומלצת מן האדמה- בנתניה פתוחה ביום ששי עד שלש ויש חניה בשפע) עם סלט רב ירקות שיצא טעים במיוחד (צנון מרוסק מוסיף המון )
קינחתי בבבקה של לחמים שהביא חובב הג'אז ביום חמישי בערב- טעימה אבל לא WOW
והדובדבן היה הופעה של חוה אלברשטיין ושלומי שבן. בעיקר שלומי- לאכול אותו