בוקר אור החום בירידה .היה אתמול ממש

מינהר

New member
עמיקם, מאיזה כיוון צילמת את הכינרת? מדרום?

מהשומרון?
היתה ליפעם דירה בצפת ממנה ראו ככה יפה את הכינרת. רק לא צילמתי את הנוף אז.

עמיקם10

New member
זו בריכת רם-שהיא לא בארץ ישראל בשטח כבוש.

לדעת אומות העולם.
אתמול היה ראיון עם יאנוש-בערוץ 1 הוא הזכיר את עמק הבכא-אחד מהסמלים של מה שנעשה כאן פעם. רק שאז באו"ם ישב מישהו אחר. אחרי ש-4000 טנקים שטפו את הרמה..וחששו לגלוש במורדות הגולן.
ואתם זוכרים ודאי את הרוזן ברנאדוט. שהיתה לו תכנית שהביאה אותו לקבר והוא אפילו לא ידע הודות למי. והכל בברכת האו"ם שמום..

ואמנם ברכת רם בשטח כבוש

אלא שלמנהיגים היה אומץ באותם ימים להחיל על רמה"ג את חוקי המדינה ולספח אותה, מה שאין לשפלי-הרוח של היום, שהם אוכלי חינם עלובים חסרי עמוד שידרה ומתנדנדים עם כל רוח מצויה.....

ולמי שלא זוכר, גם נהלל היא שטח כיבוש.
כן, לקבוצה של 7 חברים שעלו על הקרקע קראו "קבוצת הכיבוש".....(למרות שבתחילה הם התגוררו בכלל במעלול).

עמיקם10

New member
אדמות נהלל[וכפר יהושע] היו ביצה בחורף.

"בח' באלול תרפ"א יצאנו אל המקום הנועד וליד אלון גדול אשר למרגלות הגבעה ... הקמנו אוהל וכאשר באו באותו ערב עוד חברים מצאו כבר נקודת ישוב באוהל הראשון".[דרוש מקור]
מגבעה זו השקיפו הראשונים על השטח הנועד למושבם על ידי הקרן הקיימת. מעיינות ונחלים יצרו ביצות ואיתם גם דגירה של היתוש אנופלס שמעביר את קדחת המלריה. הפחד והאזהרות של המומחים וביניהם גם הלל יפה שהיה מומחה לקדחת ולמלחמה בה, הביא אותם להתגורר זמנית בגבעה. המהנדס יוסף ברויר, תכנן את ייבוש הביצות בנהלל. לפי תוכניותו ולמרות האזהרות, החלו התושבים בעבודות לכריית תעלות שינקזו את מי הביצות ויאפשרו התיישבות במקום המיועד. העבודה נעשתה כולה על ידי המתיישבים עצמם ובעזרת פועלים יהודים. לאחר שהוכשרה האדמה החלו החלוצים לבנות צריפים שבהם התיישבו במקום הקבע.‏[1]

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם, התחלתי לצפות בתכנית על יאנוש בן גל

אבל עזבתי... כי המראיינת עיצבנה אותי...איריס קול...
כל השאלות שאלה היו כאלה שטחיות, מלאות בקלישאות...
אני כמעט בטוחה שאין לה מושג מי זה יאנוש בן גל ומהי תרומתו לביטחונה
של מדינת ישראל... היא התעניינה יותר בכל מיני רקוויזיטים שיש לו בבית...
כאילו היא באה לראיין אספן אומנות...למרות שאמר לה מההתחלה שאיננו כזה....
בקיצור, כשעושים תכנית על יאנוש בן גל, שישלחו מישהו שמתמצא בעבר הבטחוני
של האיש.

עמיקם10

New member
היא הגיעה אל הכל הרי יש תכנית לכל ראיון

הוא סיפר שדן שומרון התמנה לרמטכ"ל ודן לא רצה אותו בצבא וי. שם את המפתחות. את דן היכרתי בתור סמל והיתה לו חברה במסדה..בת גילי. הקרב בסולטן יעקב כאילו גרם ליאנוש לא להתמנות לרמטכ"ל אבל זה בספק- כי אהוד שהיה סגן של י. באותו קרב- ולו זה לא הפריע. י. הוסיף שהוא היה ידוע כמי שעושה מה שבראש שלו..אז אולי זה בגלל האיש ולא בגלל הקרב. לאלוף פיקוד צפון זה לא הפריע לו להתמנות. ולדן שומרון היתה הילת אנטבה. המסקנה שלי מהראיון עם יאנוש שצריך לבדוק טוב טוב מי הקצינים שעומדים בראש הצבא. גם היום. כי לא תמיד ראש הממשלה קובע. לבגין קשרו את האחריות לחיסולו של הכור העיראקי אבל את המשימה ביצע הצבא..אז מי באמת קבע חיל האויר יכלו להגיד ככה וככה. לרמטכ"ל יש מילה. למודיעין יש מילה לאמריקאים יש הרבה מה להגיד. תמיד. גם עכשיו היה להם מה להגיד..יש להם מה להגיד. ויהיה להם מה להגיד. אותי לימדו לא להאמין לאף אחד.

כל הטענות נגד ביבי מקורן בהתנהגותו השלילית

האמריקאים זועמים עליו כיוון שהוא מתערב בחיים הפנימיים של ארה"ב ובפוליטיקה שם (הוא אולי חושב שהוא עוד באמריקה, כי הוא באמת מתנהג כך יחד עם מיס פיגי שמתנהגים כאילו הם בני אצולה וכל היתר משרתים שלהם).
למשל, בעת הבחירות בארה"ב, ביבי צידד במפורש במתחרה של אובמה, אירח אותו בארץ, ונסע לאר"הב שם הוא ניהל הרצאות שתמכו במתחרה של אובמה.

מינהר

New member
מאיר, אני לא בטוחה. אם אובאמה היה מגיע - אני בטוחה שהוא

היה מארח אותו יפה.
כנראה שאובאמה הראה קרירות, והנאום הראשון שלו במצרים היה על דף חדש וידידות עם עולם האיסלאם.
גם אם פרוש הדבר לסכן את ישראל, ולזכות במשטרים פאנאטים מוסלמים, נוסח איראן, תורכיה.

מינהר, זו לא המצאה, זו עובדה!

אם אני אומרת לך, את יכולה לסמוך עלי !
&nbsp
עמיקם מאיפה אתה שואב את כל החדשות האלה ואת הנבואות האלה , שיש להם "תכנית התשה עבורינו" , תן לזמן לעשות את שלו בלי נבואות !

מינהר

New member
לאה, מה המקור שלך שקטאר נותנת לישראל כספים?

מאוד לא נשמע סביר, למרות שאני סומכת עליך בעקרון. אולי הטעו אותך?

מינהר

New member
היי, מחירי דירות קטנות עלו חזק בשנה האחרונה

בשרון ובעוד כמה אזורים. יש למישהו מושג למה?
היום בדה מרקר קראתי נתונים של הלמ-ס.

עמיקם10

New member
שוב רצח הפעם של בעלת מסעדות

בתמונה המסעדה שלה.מימין -כוננית שבזמנו נקראה פיקאסו.הנגריות ביפו ייצרו כאלה לאלפים.ובסלון שלנו עמדה אחת כזו. קטנה מעט. ויטרינה וארונית -באר בגובה העיניים. מעץ הכי זול.

יוליקה

Member
מנהל
יהי זכרה ברוך. אבל לא שמעתי עליה וגם לא על בן זוגה

לא מכירה את הנגנים של הברירה הטבעית... מי בכלל מכיר את הנגנים
שלו, למעט הנגן ההודי שכבר הלך לעולמו בינתיים....

ובכלל הסלב'ס עכשיו בכותרות...
שלשום פרסמו כי שחקן ידוע היכה את אשתו...עדיין לא פרסמו את שמו,
והבן של יהודה ברקן נעצר כבר פעם שניה על אחזקת וסחר בסמים....

הדסהש1

New member
ומסתבר שהאשה התלוננה נגד בן הזוג,

התל אביביים היכירו אותה, בהרירההטבעית זוכרת רק את שלמה בר
והנגן ההודי, נכתב על בן הזוג שבין האומנים היה מוכר,
על בנו של ברקן הוא כבר עמוק בעסקי הסמים, כבר ישב בכלא!

עמיקם10

New member
סמים זו מכה. הרב זוהר..

שעשה סרטים כמו 'מציצים' שאתמול ראיתי חצי שעה ראשונה ממנו - רק הסמים הביאו אותו לאן שהוא היום. אתמול הסתכלתי בסרט וממש נהניתי - מהאוירה. אורי לקח את חוף שרתון ועשה מזה את 'חוף מציצים'. ואריק הרזה לא נפל בסמים כנראה עישן רק חשיש. הוא אמר שאורי היה סוס עבודה. כי כל יום עולה המון כסף.

למעלה