סכמ"ש

spaysi8

New member
סכמ"ש

שלום לכם חברים!

הסכמ"ש הפעם יסכם את השבועיים האחרונים, עקב הפספוס שלי שבוע שעבר :p

אז הסכמ"ש התחיל בסוף שנה אזרחית ושנה אזרחית חדשה אחריה, המשיך בסופה מטורפת ונגמר במשכורות לעובדים מבינינו ובשלג על חצי מהמדינה.

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו?
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ?
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור?
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל?
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו?
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו?
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו')
תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש!

שבת שלום חברים!

spaysi8

New member
שבועיים מדהימים!

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו?
מ-ד-ה-י-מ-י-ם-!
בסילבסטר חגגתי עם ידיד, היה אחלה,
ב2/1 (רביעי) התחיל סופ"ש יומולדת (סופסוף בת 20+!) מטורף שנגמר רק ביום שני ה7/1, והשבוע היה רגיל כזה אבל בסופו קיבלתי משכורת ראשונה:p

מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ?
חולה חולה חולה על חורף! אוהבת סופות, רעמים וברקים, מתה שיהיה שלג בזכרון!
מקנאה בכל מי שיורד אצלו שלג :p
מחזיקה אצבעות שיהיה מספיק קר בשביל שלג בזכרון (כמו שהיה ב1991, שעוד לא נולדתי :p)

איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור?
היה לי קשה לצאת מהבית מעבר לעבודה, לא עשיתי כושר השבוע כי פשוט קפאתי מקור,
אבל ממש נהניתי מכל השכבות, ומלהתכרבל בבית מול הטלויזיה (או בסופ"ש התכרבלות מסוג אחר..)

האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל?
לא, אבל היה נחמד.

עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו?
כן :)

עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו?
כן, התעצבנתי היום על בנאדם מדהים שממש לא הגיע לו, אבל הוא אמר שמותר לי ושאני לא צריכה לבקש סליחה בכלל (כי הוא פשוט כזה מדהים!)

האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו')
כן ;)

אז לאחרונה נזכרתי בשיר שאהבתי בכיתה ז' בערך.. אל תצחקו :p
all the small things- blink 182

mad alot

New member
הלוואי, סתם זכור לי ש92 היתה השנה

המשוגעת של השלגים.
אולי הקדמתם :)

גילושיט

New member
91 ו92 זה אותו חורף

כך שאתם מדברים על אותו זמן. גם אבא שלי הזכיר את זה השבוע

Purple Mushroom

New member
1.1.1992

כולם הבריזו בבית ספר, רק אני הגעתי לשיעור גיאוגרפיה, כיתה י'?

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? אהמ... מתישים, פיזית ונפשית, אבל עם כמה נקודות אור להמשך.
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? אוהבת חורף בטירוף, אבל סובלת מקור
נהניתי מהסופה כשלא הייתי בעבודה, כי הילדים לא יכלו לשחק בחוץ כל השבוע והיו על סף שיגעון וכשלא התעוררתי מההפסקות חשמל ומהצינור שניקז מים מאלוהים-יודע-איפה ונמצא ממש מחוץ לחלון שלי.
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? המזגן דולק אצלי כל זמן שאני בחדר ולא ישנה פחות או יותר. צימצמתי יציאות החוצה כי היה קור אימים, ולא הבאתי לפה מספיק ביגוד חם. כף יד ימין שלי, נגיד, נמצאת בטמפרטורה 0+- כבר שבוע!
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? לא חגגתי והיה מתסכל ממש, כי הנעורים עיצבנו אותי.
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? האמת שהייתה הרבה התקדמות בעבודה, התחלתי ציור שרציתי, וחזרתי לקרוא.
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? אהמ... לא, לא ממש.
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') איזה, גם אם צונאמי יחריב את הקיבוץ אני אצטרך לעבוד...
תנו לנו שיר מרנין לסופ"ש! http://www.youtube.com/watch?v=tj5-FYpB3GE, נזכרתי לאחרונה בשיר הזה ומאז הוא נדבק לי לראש. התחלתי לאהוב את הזמר בעקבות אמא. זה זמר איטלקי (עיוור), ויש לו אחלה שירים, ממליצה

spaysi8

New member
כמוני לגמרי

גם חולה על חורף אבל ממש סובלת מקור,
אנשים לא מבינים את זה,
שמחה שיש אותך

מסכמת

אז איך אתם מסכמים את השבועיים האלו? נחמדים..היה יותר טוב אם היה יותר חם :)
מה אתם חושבים על הסופה שהייתה? אוהבים חורף? נהנים מהטירוף שבחוץ? לא אוהבת... מחכה לקיץ או לפחות לאביב בכיליון עיניים
איך התמודדתם עם הקור שפקד אותנו- נשארתם בבית או דווקא יצאתם החוצה למרות הקור? ברוב המקרים זה לא מנע ממני לצאת החוצה..למשל הלכתי כמעט כל יום לחדר כושר והיה שם ממש ריק כי אנשים התעצלו לצאת מהבית.. לעומת זאת, התבטלו לי כמה תוכניות אחרות בגלל המזג אוויר וזה מבאס...
האם הסילבסטר היה טוב כפי שרציתם- אם חגגתם בכלל? לא חגגתי אבל היה סבבה
עשיתם דברים משמעותיים בשבועיים האלו? החלטתי כמה החלטות חשובות, הלכתי להופעה הורסת של אביב גפן, ועוד כמה דברים שלא לפה..
עשיתם דברים שאתה מתחרטים עליהם בשבועיים שעברו? שיצאתי מהבית עם מטריה (שהלכה לעולמה כמובן)
האם ניצלתם את מזג האוויר לטובתכם? (איש שלג, הברזה מלימודים/עבודה, תירוץ לגרום לבחורה לבוא אליכם הבייתה וכו') לא
http://www.youtube.com/watch?v=LuzCwXB4AJQ

Purple Mushroom

New member
סליחה שאני סנילי.

אני לאחרונה לא מעודכן, אבל שמעתי\קראתי איפה שהוא שהיא הופיעה בישראל, (כנראה במהלך דצמבר2012 ?).
ויודע שאנחנו קבוצה של חובבי מוסיקה. (גם אני), ויודע שיש כאן אנשים שיכולים להרשות לעצמם להוציא מאות שקלים להופעה של אמן בינלאומי. שכחתי אם כתבת, לכן שאלתי :)
(אפשר להתארגן כקבוצה להופעת אמן בינלאומי בארץ בעתיד , בתל אביב\רמת גן:)

למעלה